Şimdi Ara

09-10 Ssangyong Kyron Doğru Seçim Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 otomatik dizel fluence aracım var. Aracı satma arefesindeyim. Aracı sattıktan sonra golf 6 dsg 1.4 tsi ile yoluma devam etmeyi düşünüyordum. Ancak aklımı Kyron karıştırmış durumda. Yakıt ve vergi sorununun yanında kalite durumu aklımı karıştırıyor. Eminim benim gibi araç değişiminde Kyron seçeneğini düşünmüş arkadaşlar vardır. Sizlerin de yorumunu almak isterim. Günlük 15 km işe git gel yolum mevcut. Onun dışında Kyron seçimi hafta sonları gezi ve 4x4 merakı tamamen. Özellikle Kyron kullanan arkadaşlar yakıt durumu nasıldır. Sizlerin yorumu ne olur?

• Orta ayarda bir araba. Eksileri donanım fazla yok, aşırı sert suspansiyonlar (arka koltukta oturanlar bildiginiz zıplıyor), çok kötü iç malzeme kalitesi (bozuk yollarda içerden aşırı trim sesleri geliyor)
  • Dizel flunence den benzinli golfe oradan kyrona bunun sonu metrobüs gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Orta ayarda bir araba. Eksileri donanım fazla yok, aşırı sert suspansiyonlar (arka koltukta oturanlar bildiginiz zıplıyor), çok kötü iç malzeme kalitesi (bozuk yollarda içerden aşırı trim sesleri geliyor)

Hocam esasında donanım olarak bana yeterli ancak trim sesi ve arka koltuk olayı cidden sorun olur benim için. Yakıt konusunda bilgi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizin düştüğü durum özeti. Düş babam düş. Düşler dünyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Dizel flunence den benzinli golfe oradan kyrona bunun sonu metrobüs gibi görünüyor

konu sahibinin gücüne gitmesinde ,
  • Arkadaşlar basit bir soru için neden saçma yorum yazıyorsunuz anlamadım. Zaten golf 6 alma arefesindeyim sadece aklımdaki bir soruyu sordum. Metrobüse binersine kadar uzamış konu. 4x4 araç için maceraya değer mi? Bu şekilde araç geçişi yapmış olanlardan fikir istiyorum sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x4 için değerde Ssangyong Kyron için değmez gibime geldi. Onun yerine kia sportage daha iyi olabilir.
  • Ssang Young garip bir firma...

Bazı donanımlar vayyyy bu da varmış diyorsun ama bazısında da ulan bu da olmaz mı dedirtiyor...

Markanın en üst versiyonu Rextron da yol bilgisayarı yoktu mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 28 Ocak 2017; 12:20:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.