Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WEB ve VET'in en uzun yarış sonrası tebriğiydi :) Afferin, kaybetmeyi de bileceksin VET :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ferrari gene lastik show yaptı.

yarışların son anları ferrari takımına 5 tur fazla geliyor sanki, bu durumu aşmaları lazım artık.
  • yumuşak lastikleri bir tek redbull çalıştırabildi. bu yarışta güçlü olurlarsa sezonu domine ederler demiştim, redbull şov geri döndü. hepimize geçmiş olsun

bu arada, sezon başı mclaren silverstone'da iyi olacak demiştim. bana da geçmiş olsun bu yıl da tutturamadık..
  • Oha podyumdaki bayrak sistemine bakın.
  • quote:

Ya Mercedes'e ne demeli, güya çözmüşlerdi o problemi!

• 5-6 olduk. Grosjean harika yarış çıkardı. Kimi EHT yaptı. Güzel bir yarış oldu diyebilirim Webber'in kazanması hariç, 25 puanımı yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

2010dan beri çözemediler
  • Webber'in kupa da yakıyo hani
  • KOB da dün @fenerlieren ile yaptiğimiz CO-OP yarışında beni biçtikten sonra bugün de mekanikerleri biçti! Hatta online yarislarda AI'lerin pek ceza aldığini gormemistim, KOB 20 sn. ceza almisti.

Demek ki Codemasters da gelişme var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 8 Temmuz 2012; 16:40:38 >
  • Vay anasını arkadaş podyum'a bak neler yaptı herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Webber'in kupa da yakıyo hani

Kupaya bayıldım! :)

• 15 yıldır F1 izlerim, ilk defa podyumda mikrofonla açıklama yaparlarken görüyorum pilotları. Bu Jackie'den korkulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Vay anasını arkadaş podyum'a bak neler yaptı herifler.

J. Stewart ile yapilan Q&A orjinal olmuş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Webber'in kupa da yakıyo hani

Kupaya bayıldım! :)

Alonso kupayı görünce Pirelli'ye sağlam sövmüştür.

İngilizler de bu sene herşeyi değiştirmişler. Bayrak, kupa, toplantı, Stewart falan...
  • Bu nası bi basın toplantısıydı yahu böyle.

Yemin ediyorum bence basın toplantısının yapılacağı odada bi sorun oldu. Bişeyler oldu. Belki yağmurdan dolayı falan çatı akmıştır.

Bunun üstüne de İngilizler hem ilgi çekicek hem de durumu kurtarıcak biçimde böyle parça parça yarısı podyumda yarısı dışarda röportajlarla basın toplantısı kısmını geçiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

quote:

2010dan beri çözemediler

Bence SCH'nin 6 hafta sonra vereceği karar "bırakıyorum" şeklinde olmalidir hatta olacaktir da bence. Çünkü sevenleri gitmesindense kalip da aldigi bu sonuclara (3. baslayip 7. bitirdi) daha cok uzuluyordur eminim...

• quote:

KOB da dün @fenerlieren ile yaptiğimiz CO-OP yarışında beni biçtikten sonra bugün de mekanikerleri biçti! Hatta online yarislarda AI'lerin pek ceza aldığini gormemistim, KOB 20 sn. ceza almisti.

Demek ki Codemasters da gelişme var :)

Kobayashi son günlerde formunda canım ona şüphe yok

Bu arada galibiyeti kılpayı kaçırdık, sağlık olsun ne diyelim ama Alonso'nun büyük bir lastik avantajı varken, bir anda bu kadar yavaşlaması bana çok ilginç geldi

Bu arada Massa'ya da ayrı bir parantez açmak isterim, son yılların en iyi yarışını çıkartmış olabilir belkide. Pitte Vettel'e geçilmeseydi podyuma çıkacaktı adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 8 Temmuz 2012; 16:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Bu nası bi basın toplantısıydı yahu böyle.

Yemin ediyorum bence basın toplantısının yapılacağı odada bi sorun oldu. Bişeyler oldu. Belki yağmurdan dolayı falan çatı akmıştır.

Bunun üstüne de İngilizler hem ilgi çekicek hem de durumu kurtarıcak biçimde böyle parça parça yarısı podyumda yarısı dışarda röportajlarla basın toplantısı kısmını geçiştirdiler.

Gayet mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

quote:

2010dan beri çözemediler

Bence SCH'nin 6 hafta sonra vereceği karar "bırakıyorum" şeklinde olmalidir hatta olacaktir da bence. Çünkü sevenleri gitmesindense kalip da aldigi bu sonuclara (3. baslayip 7. bitirdi) daha cok uzuluyordur eminim...

Schumacher ismini listede görmek bile yetiyor benim için, sırasının çok bir önemi yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.