Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence alonsonun aracinin yumusak lastige davranisi fena degildi. Ben 3-4 e duser diyordum. Yine iyi dayandi gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webber lastiklerini gayet iyi kullandı ve haklı bir galibiyet aldı.alonso için bu ikincilik hiç yoktan iyidir oldu.çünkü en azından vettel ve hamiltonla arasına biraz daha puan koymuş oldu.massa ise belki 2011 sezonunun tamamı ve bu sezonun en iyi yarışını çıkardı.

yine de ferrari için sinyaller iyi görünüyor.red bull temposuna yakın bir ferrari var artık.lastik konusunda biraz daha çalışmalılar iki hamurdan da verim alabilmek için.

mercedes sanırım yağmur ayarıyla başladı ve kumarı tutmadı.mc-laren için de aynı şeyler geçerli olabilir.

grosjean gayet iyi bir yarış çıkadı ve beni şaşırtmaya devam ediyor.bu performansı beklemiyordum sene başı.

maldanado için söyleyecek söz yok.bir yarışta da olaya karışmasa şaşırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

yumuşak lastikleri bir tek redbull çalıştırabildi. bu yarışta güçlü olurlarsa sezonu domine ederler demiştim, redbull şov geri döndü. hepimize geçmiş olsun

bu arada, sezon başı mclaren silverstone'da iyi olacak demiştim. bana da geçmiş olsun bu yıl da tutturamadık..

McLaren ne zaman Silverstone'de iyi oldu ki yahu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Bence alonsonun aracinin yumusak lastige davranisi fena degildi. Ben 3-4 e duser diyordum. Yine iyi dayandi gibi geldi bana.

Bence de. İlk anlarda Webber ve Vettel canavar gibi arkadan yetişmeye başladığında ben dedim aha Alonso'nun işi bitiyo galiba. Hatta o ikisine geçildikten sonra iyice yavaşlamadan önce mecburen son bi pite girmek zorunda bile kalabilir ortalık karışabilir diye düşünüyordum ki Webber'e geçildikten sonra gayet toparladı ve yine çok hızlı olmasa da en azıncan yavaşlamadan Vettel'e bile geçilmeden yarışı bitirebildi..
    Çok ta kötü bitmedi yarış Alonso açısından.. Belki Webber'e 1 tur daha dayansa onu bile arkasında tutabilecek tempoyu yakalıyacaktı ve 3 tur içinde zaten yarış biticekti ve Alonso galibiyeti alabilirdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

yumuşak lastikleri bir tek redbull çalıştırabildi. bu yarışta güçlü olurlarsa sezonu domine ederler demiştim, redbull şov geri döndü. hepimize geçmiş olsun

bu arada, sezon başı mclaren silverstone'da iyi olacak demiştim. bana da geçmiş olsun bu yıl da tutturamadık..

McLaren ne zaman Silverstone'de iyi oldu ki yahu hocam

bu yarış sezon başı koşulsa güle oynaya alırdık

geçen yıl da ebd yasaklanmasaydı başa güreşecektik büyük ihtimal. bu pistin çok benzeri suzuka da çok güçlüydü mclaren.

ben mclaren'ın yağmur ayarı yaptığını düşünüyorum, öyle değilse durum çok çok vahim. valensiya'da vettel hariç diğerleriyle hemen hemen aynı tempodaydık(grosjean da deli gibi hızlıydı tabi), 2 haftada bu kadar gerilemiş olamayız. maldonado ve perez kazası olmasa hamilton anca 10. olurdu heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 8 Temmuz 2012; 17:07:53 >

• Massa bu sekil devam ederse sonraki yarislarda alonsoya yardimci olabilir red bull lara karsi. Ben red bull un sezonun geri kalaninda yarislari domine edebilecegini hic dusunmuyorum. Yalniz red bullda bazi eller tarafindan bir sekilde webberin arac yavaslatilirsa hic sasirmayin, vettelin yine önünü acabilirler. Webbere helal olsun, cok guzel bir yaris cikardi.
    Mclaren den hic beklemiyordum boyle bir sonuc. Yagmur ayari ne ayari yaparlarsa yapsinlar. Puanlama acisindan yavas yavas geride kalmaya basladilar. Raikkonen dun kers sorunu yasamisti. Bugun de cok guzel yaris cikardi. Fakat sampiyonluk yolunda raikkonen e galibiyet lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ferrari gene lastik show yaptı.

Ya Mercedes'e ne demeli, güya çözmüşlerdi o problemi!

2010dan beri çözemediler

Bence SCH'nin 6 hafta sonra vereceği karar "bırakıyorum" şeklinde olmalidir hatta olacaktir da bence. Çünkü sevenleri gitmesindense kalip da aldigi bu sonuclara (3. baslayip 7. bitirdi) daha cok uzuluyordur eminim...

Schumacher ismini listede görmek bile yetiyor benim için, sırasının çok bir önemi yok

katılıyorum. gerçi biz pistte olması yetiyor dedikçe de suyunu çıkarıyor mercedes, pistte bile zor gördük bu yıl

• Perez, Maldonado'ya fena sinirlenmiş. Gayet de haklı adam. Maldonado'ya yine 20-30 sn. verirler şimdi.

Bence Hockenheim'da bi 10 sıra haketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Perez, Maldonado'ya fena sinirlenmiş. Gayet de haklı adam. Maldonado'ya yine 20-30 sn. verirler şimdi.

Bence Hockenheim'da bi 10 sıra haketti.

Perez'in dediklerini okudum, az bile demiş
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX
  • quote:

Anlaşıldı yine senaryoya göre vetteli webberin önüne atacaklar...

quote:

Yalniz red bullda bazi eller tarafindan bir sekilde webberin arac yavaslatilirsa hic sasirmayin, vettelin yine önünü acabilirler.

Vay arkadaş yaa
    Nasıl aşağılık bir takımmış bu RedBull böyle?!
    Nasıl senaryoları ve nasıl gizli elleri varmış içlerinde.
    Olayı çözmüşsünüz beyler, tebrik ederim

• Alonso liderken, Webber ikinci iken ve birinciliği kovalıyorken Serhan Acar belki de Alonso 2-3 turluk lastik ufalamanması sorunu yaşamış olabilir dedi.Bu nedenle o zamanki dereceleri çok kötü olmuş olabilir dedi.Alonso liderken 1.36'lı dereceleri tutturamazken, Webber liderliği aldıktan 1 tur sonra 1.35.3 ile kendisinin en iyi derecesini yaptı.

Yarış genel manası ile güzeldi.Alonso 40-42 tur yarışı domine etti ancak sonunu getiremedi.Burada -Kanada'da olduğu gibi- yine Ferrari kenar yönetiminin hatası vardı. Benim düşüncem Ferrari stratejik bir hata yaptı.Aloso'yu 37. turda değil de 40-42 arasında alsalardı bence daha iyi bir olacaktı.(Alo pitten çıktığında Webber ile arasındaki fark 4 sn'den fazlaydı) Alonso, 15 tur yumuşak lastikle gitmek zorunda kaldı ki Vettel yumuşak lastiği 11.turda, Hamilton 7.turda değiştirmişti.Bunu düşünerek yumuşak lastiğin 15 tur dayanamaycağını düşünmeleri gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

quote:

quote:

Yalniz red bullda bazi eller tarafindan bir sekilde webberin arac yavaslatilirsa hic sasirmayin, vettelin yine önünü acabilirler.

Vay arkadaş yaa

Bizim senaryolarımızdan senin kuyruk acın ne onu çözemedim ben.Sırf vettelin önünü açmak için webberin dünya şampiyonluğunu yemiş bir takımdan bahsediyoruz, neyse gerekli cevabı bugün pistte verdi kendisine, takımına ve parmakçı taraftarlarına

• son 7 turda yağmur istedim ama gelmedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: odyle

quote:

quote:

Vay arkadaş yaa

Bizim senaryolarımızdan senin kuyruk acın ne onu çözemedim ben.Sırf vettelin önünü açmak için webberin dünya şampiyonluğunu yemiş bir takımdan bahsediyoruz, neyse gerekli cevabı bugün pistte verdi kendisine, takımına ve parmakçı taraftarlarına

Neden kuyruk acim olsun ki guzel kardesim?
    Webber benim de (pilotajini cok basarili bulmasam da) sempatimi kazanmis bir pilottur. Bugun de sonuna kadar hakettigi nefis bir yaris kazanmistir. Senin de belirttigin gibi (senede sadece bir kac kez yapabilse de) pistte gerekli cevabi vermistir.
    Yine de bugun buradaki senaryolari okusa kendisi de eminimki cok eglenirdi. Ben de genis hayalgucunuz karsisinda etkilendigimi belirtmek isterim.
    1. pilot 2. pilot durumunu anlarim da, size de yazdiklariniz abartili gelmiyor mu?
    Ha bir de parmak olayina çok takilmişsin ya;
    Takilma...

• @odyle
    Durumu kendin abartmissin. Sanki bu olaylar daha once hic olmamis, yine olmasi imkansiz gibi konusuyorsun. Boyle durumlarin olmasi bir takimi asagilik yapmaz, bircok takimin sicilinde vardir boyle gercekler.

• quote:

@odyle
    Durumu kendin abartmissin. Sanki bu olaylar daha once hic olmamis, yine olmasi imkansiz gibi konusuyorsun. Boyle durumlarin olmasi bir takimi asagilik yapmaz, bircok takimin sicilinde vardir boyle gercekler.

Takım emrini, 1.Pilot,2.Pilot durumunu, yeni güncelleme denemelerini vs. hepsini zaten biliyoruz da, takım içindeki gizli ellerin takımın pilotunu yavaşlatmak için seferber olmaları ya da sezon ortasında yarış içerisinde pilotların yerini durduk yere değiştirmelerini biz Türklere özgü komplo teorileri olarak görüyorum.
    Abarttıysam affola
  • Vay be ferrari yine üst sıralara yerleşmiş. Son birkaç yıl heyecan yoktu izlemeyi bırakmıştım tekrar geri dönebilirim.
  • Şumi yarışın sonlarında Hami yi hart diye geçti ya. hami hızlısın, yeteneklisin eyv. ama bazan arıza tipler gibi antipatik davranış ve açıklamalar geliştiriyorsun. hoş değilsin. umarım aracın önemini sana Schumacher hatırlatmıştır... ve sana güzel kapak olmuştur.
  • Alonso Redbull'da

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 8 Temmuz 2012; 22:33:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.