Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Weber ferrari ile de gorustugunu fakat takimda kalmanin kendisi icin cok daha agir bastigini belirtmis. Takimdaki ortamdan memnunmus. Ferrari nin weberle gorusmesi bile bence hataydi. Iyi oldu, hem ferrari hem de weber icin.

Ferrari takim patronu Domenicali, gelecek sene Alonso nun yaninda kimin yarisacaginin belli olmadigini ve bunun icin acele etmeyeceklerini soylemis. Massa yi izlemedeler. Massa akilli ol, Todt un oglu bile kurtaramaz bu sefer seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 10 Temmuz 2012; 23:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Hamilton Alonso'ya yavşıyor gibi geliyor son 1 aydır Özellikle son açıklamaları dikkat çekici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Bana Hamilton Alonso'ya yavşıyor gibi geliyor son 1 aydır Özellikle son açıklamaları dikkat çekici.

Aynen
  • Gelsin tabii, kapımız herkese açık brezilyalı ve isminde harf tekrarı olmadığı sürece
  • webber yarış kazanıyor ve hemen kontratı uzatılıyor.Sezonun geri kalanında Webber den artık birşey beklememek gerekir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Ben sözümün arkasındayım, Alonso kalan yarışlarda hiç galibiyet almayıp bu podyum performansını sürdürse yine şampiyon olur. Webber'le Vettel bir yolunu bulurlar puan kaybı yapmanın.

Ben de bu fikre daha çok katılıyorum.
    Alonso yarış dışı kalmadan bitirirse sezonu Şampiyon olarak bitirecek gibi..
  • alonso mental açıdan f1 tarihinin en iyilerinden.. hatta diyebilirim ki profesör alain prost'la birlikte bu konuda en iyisi.. ne zaman nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor.. panik yapmıyor, aracından maksimumu çıkarıyor, gereksiz zorlamıyor, amatörce hatalar yapmıyor.. yetenek anlamında belki hamilton'dan yada vettel'den geride olabilir ama dediğim gibi bu mental üstünlük ve tecrübe farkıyla diğer tüm pilotlardan şu anda en az 1 gömlek üstün durumda.. ben de eğer ferrari feci tökezlemez yada red bull inanılmaz bir gelişim kaydetmezse ferny'yi şampiyonluk için en şanslı isim olarak görüyorum.. bu kaotik sezon en çok kurt alonso'ya yaradı
  • Vettel veya Hamilton kadar hatta daha fazla yetenekli Alonso; bence...
  • Birakin alonsonun yeteneginin vettel veya hamilton dan asagi olma ihtimalini, bunlarla su an icin karsilastirmam bile.
    Sampiyonluk acisindan da sisli puslu bir hava var. Ben kimseyi avantajli gormuyorum. Puanlar yakin, hersey olabilir vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 12 Temmuz 2012; 1:47:30 >
  • dan asagi olma ihtimalini, bunlarla su an icin karsilastirmam bile.

cevap açık ve net diyorsun değil mi @optimus.
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

• Ondan sonra "irrasyonel" yorum yapan biz oluruz..

• Bunun irrasyonel yorumla alakasi yok. Katılırsınız veya katılmazsınız. Ben Alonso nun yetenegini su an icin bu iki pilotla karsilastirmam. Size gore veya baskasina gore farkli bir senaryo veya sekil olabilir.
    Siz hakemlerin kararlarinda hamiltona farkli bir tarife uygulandigini belirtmistiniz. Boyle bir seye katilmak mumkun degil. Sizce bir ingiliz pilotun; ki bu mclaren gibi buyuk bir takımın pilotu olacak, uluslararası bir sampiyonada hakları yenilecek goz gore gore ve cok guclu ingiliz lobisi dahil kimse buna ses cikarmayacak ve f1 bu sekil devam edecek, mumkun mu, inanıyor musunuz buna. Hamilton hak ettigi cezalari aldi ve almaya da devam edecek bu sürüş seyri ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 13 Temmuz 2012; 0:29:03 >
  • kesinlikle hemfikirim. ortada bir suçlu varsa kim olursa olsun suçunun cezasını çekmiştir. Hamilton hata yaptıysa cezasını çekmiştir. başkası hata yaptıysa cezasını çekmiştir. başkasının yaptığı hataya FIA sanki göz yumuyormuş gibi yapıp Hamilton a gelince hemen acımasız bir şekilde ceza vermesi gibi bir kamuoyu, boş iddiaya kesinlikle karşıyım. boşuna uyduruluyor ve iddia ediyorsunuz. Hami'nin haksız yere aldığı bir uyarı, ceza bana getirir misiniz? hem almadığı cezalarda, yanına kar kalan cezalarda var. ne buyuracaksınız karaoğlan?

McLaren casusluktan suçlu bulunup cezalandırıldıysa, fanlarının hep cezalandırılıyormuş psikolojisine giriyorsalar ona yapacağımız bir şey yok. hani niye hep sanki hamilton sözümona hep cezalandırılıyormuş onu anlamaya çalışıyorum da. böyle bir düşünce geliştirdim.

hem @hyperion, pilotlar kıyaslanırken sizin ''irrasyonel'' veya ''rasyonel'' olmanızla ne alakası var? açıklar mısın ne alakası var?????? zoruna gitmesin kardeş. kardeş
    Hami yi severim ama bazan çok antipatik oluyor. sevmem. ama hakkını yemem keratanın merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

webber yarış kazanıyor ve hemen kontratı uzatılıyor.Sezonun geri kalanında Webber den artık birşey beklememek gerekir sanırım.

Şaka yapıyosun heralde :)

2010'da kaçan şampiyonluğu bu yıl, sonuna kadar kovalayacağından adım gibi eminim.

2013 değil de isterse 5 yıllık sözleşme teklif etsinler, bir pilot için (hele hele F1'de) şampiyonluk ünvanı (title) para ve koltuktan çok daha önemlidir

Zaten Webber para ve koltuk ikilisini düşünseydi Ferrari'yi beklerdi ki kendi ağzından Ferrari ile de geçmişte görüştüğünü (ateş olmayan yerden duman çıkmaz - Webber&Ferrari söylentileri bu yüzden çıktı) ancak RB'de kalmanın kendisine daha mantıklı (kalma sebeplerinden en önemlileri bence Newey ve RB'deki takım ruhudur) geldiğini söyledi.

RB'deki takım ruhunu, 2010'da yapılan ayrımı hariç tutarak söylüyorum ve bu yıl aynısının yaşanacağını kesinlikle düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 12 Temmuz 2012; 15:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

webber yarış kazanıyor ve hemen kontratı uzatılıyor.Sezonun geri kalanında Webber den artık birşey beklememek gerekir sanırım.

2010'da kaçan şampiyonluğu bu yıl, sonuna kadar kovalayacağından adım gibi eminim.

2013 değil de isterse 5 yıllık sözleşme teklif etsinler, bir pilot için (hele hele F1'de) şampiyonluk ünvanı (title) para ve koltuktan çok daha önemlidir

Zaten Webber para ve koltuk ikilisini düşünseydi Ferrari'yi beklerdi ki kendi ağzından Ferrari ile de geçmişte görüştüğünü (ateş olmayan yerden duman çıkmaz - Webber&Ferrari söylentileri bu yüzden çıktı) ancak RB'de kalmanın kendisine daha mantıklı (kalma sebeplerinden en önemlileri bence Newey ve RB'deki takım ruhudur) geldiğini söyledi.

RB'deki takım ruhunu, 2010'da yapılan ayrımı hariç tutarak söylüyorum ve bu yıl aynısının yaşanacağını kesinlikle düşünmüyorum

daha önce bende böyle düşünüyordum fakat Redbullun webber degilde vettelin Şampiyon olması için nasıl çalıştıgını görünce fikrimi degiştirdim.Redbull açıklamalarında vettelin Şampiyon olması için ugraşacaklarını söylüyorlardı.Webberde tüm bu olan gelişmelere ragmen Takımda kaldıgından Şampiyonluk ünvanının onun için çokta önemli olmadıgını gösterdi bana malesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

daha önce bende böyle düşünüyordum fakat Redbullun webber degilde vettelin Şampiyon olması için nasıl çalıştıgını görünce fikrimi degiştirdim.Redbull açıklamalarında vettelin Şampiyon olması için ugraşacaklarını söylüyorlardı.Webberde tüm bu olan gelişmelere ragmen Takımda kaldıgından Şampiyonluk ünvanının onun için çokta önemli olmadıgını gösterdi bana malesef.

Bence aksine Ferrari'ye gitseydi Ferrari'nin yıllardır uyguladığı 1.-2. pilot mevzundan dolayı ALO'ya karşı kesinlikle 2.pilot muamelesi görecekti ve gelecek yıllardaki şampiyonluk olasılığı neredeyse 0'a inecekti.

RB'de, RB'nin hem 2010'dan ona bir vefa borcu var bence hem de VET ile 2010 ve 2011'de zaten inanılmaz rekorlar kırıldı, ki bence zaten amaçlanan biraz da buydu, yeni bir fenomen ortaya çıkartmak yani, ki bence başarılı da oldu sayılır.

Gelelim bu seneye, geçen seneki egzoz (halk arasında egzos denilir ama sanırım doğrusu egzoz :) ) beslemeli difüzör olayı yasaklanınca aracın stili bir anca WEB'e uymaya başladı. Yani şuan RB bunu tekrar VET'e çevirmesi söz konusu değil...

Hali hazırda WEB coşmuşken ve aracın stili de WEB'e uyuyorken hem takım hem de parmak çocuk WEB'in kazanacağı title için ona destek olmak zorunda diye düşünüyorum

• Webber coştu mu gerçekten???

Sadece bir yarışta hiç beceremediği bir şeyi iyi yapınca (start); stabil sürüş sonrası, Alonso'ya göre doğru lastik tercihinin getirdiği avantajla 1.liği aldı. Gerçekten parlak bir birincilikti. Ancak olağandı.

Coştuğunu düşünen arkadaşlar çok değil iki hafta önceki Valencia, ondan önceki Kanada yarışlarını bir incelesinler lütfen. Hatta zamanları varsa Catalunya'ya da bir göz atsınlar. Hatta ve hatta Monaco haftasonundaki tüm haberlere ve gelişmelere bir göz gezdirsinler.
    Bu hafta Vettel'le eşit olan hızını sadece yağmur ayarlarının iki araç arasındaki değişkenliğine bağlıyorum.
    Silverstone'da kuru bir haftasonu yaşasaydık, muhtemelen Vettel'in galibiyetini konuşuyor olacaktık.
  • Schumacher ile ilgili gelişmeler oluyor.Son haberlerde kendi beyanı da oldu hala tutkulu oldugunu söylüyor,daha başarıya aç olduğunu ifade ediyor.
    Büyük ihtimal 2 sene daha izliyeceğiz F1'de yaşayan efsaneyi
  • Aptal Ferrari pilot arayacaklarına Schumi'yi geri alsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.