Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odyle

Webber coştu mu gerçekten???

Sadece bir yarışta hiç beceremediği bir şeyi iyi yapınca (start); stabil sürüş sonrası, Alonso'ya göre doğru lastik tercihinin getirdiği avantajla 1.liği aldı. Gerçekten parlak bir birincilikti. Ancak olağandı.

Coştuğunu düşünen arkadaşlar çok değil iki hafta önceki Valencia, ondan önceki Kanada yarışlarını bir incelesinler lütfen. Hatta zamanları varsa Catalunya'ya da bir göz atsınlar. Hatta ve hatta Monaco haftasonundaki tüm haberlere ve gelişmelere bir göz gezdirsinler.
    Bu hafta Vettel'le eşit olan hızını sadece yağmur ayarlarının iki araç arasındaki değişkenliğine bağlıyorum.
    Silverstone'da kuru bir haftasonu yaşasaydık, muhtemelen Vettel'in galibiyetini konuşuyor olacaktık.

''Silverstone'da kuru bir haftasonu yaşasaydık, muhtemelen Vettel'in galibiyetini konuşuyor olacaktık.'' keşke şu yorumunu başa yazsaydın, yazının gidişatı için daha net olurdu

• @optimus 1 ; zaten sizle aramızda düzgün tartışmalar geçiyor. Yani birbirimizin fikrine katılırız katılmayız orasına bişey demem ama bi laf atıldıysa veya attıysam üstünüze alınmanıza gerek yok. Laf atmamı gerektirecek hareketlerde bulunmuyorsunuz. Benim durumum farklı.

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

hem @hyperion, pilotlar kıyaslanırken sizin ''irrasyonel'' veya ''rasyonel'' olmanızla ne alakası var? açıklar mısın ne alakası var?????? zoruna gitmesin kardeş. kardeş
    Hami yi severim ama bazan çok antipatik oluyor. sevmem. ama hakkını yemem keratanın merak etme.

Ne demek ne alakası var ? Pilotları karşılaştırıyorsunuz, he aman pardon karşılaştırmıyosunuz bile.Takmışsınız o gözlüklerinizi yine en iyisi Alonso'dur diyip geçiyorsunuz.Sonra ne alakası var ?

quote:

Hami yi severim ama bazan çok antipatik oluyor. sevmem.

Burası da sıvama bölümü oluyor heralde ?

• Alonso bu hafta memleketinde bir bisiklet yarısına katılmıs. 20.8 km lik etabı 28 dak 43 sn de tamamlayarak, 60 bisikletci arasında 3.olmus. Orda da bir podyum yakalamıs.
     09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

Bu arada vettel le bir soylesi yapmıslar. sormuslar; f1 tarihinde pilotları kazandıkları sampiyonluk sayılarına gore mi degerlendiriyorsun diye.
    vettel hem evet hem hayır demis. Alain Prost, Ayrton Senna, Jackie Stewart ve Niki Lauda gibi isimlerin bircok sampiyonluk kazandıklarını fakat; bunlardan baska anılarda yer edinmis, ozel pilotların oldugunu da belirtip JOCHEN RINDT ornegini vermis. 1 sampiyonlugu oldugunu fakat bunun otesinde bir pilot oldugunu ve bir ikon oldugunu soylemis.
     09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

18 nisan 1942 - almanya doğumlu,
    5 eylül 1970 tarihinde (milan / italya) hayata veda etmis.

1964 brabham (brabham racing organisation)
    1965-1967 cooper (cooper car company)
    1968 brabham (motor racing developments/ brabham)
    1969-1970 lotus (gold leaf team lotus)

1950'den bu yana faal olan monza'da, 1970 senesinde lotus takımı adına yarıştığı sezonda italya gp si için yaptığı antremanlar sırasında geçirdiği bir kaza sonucu ölen , ölümü nedeni ile italya , kanada , abd ve meksika gp lerinde start alamayan , ancak sezon içerisindeki diğer 9 yarışta topladığı 45 puanla ( 5 birincilik ) jacky ickx in 5 puan önünde 1970 senesini "ölümünden sonra şampiyon" olarak tamamlayan efsane bir pilottur ...
    karısına 1970 sezonunda şampiyon olursa yarışmayı bırakacağına söz vermiştir; ve sonunda çok trajik bir şekilde ve sırası değişerek de olsa sözünü tutmuştur.

Vettel den guzel aciklamalar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 13 Temmuz 2012; 14:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ
    quote:

noldu bula bula bunu buldun? evet sıvama oluyor. ne olmuş?
  • quote:

quote:

quote:

noldu bula bula bunu buldun? evet sıvama oluyor. ne olmuş?

E tamam işte sıvama işlemine kadar geldiysen ilk söylediklerimi haklı çıkardın zaten. Benim için bi sorun yok bu andan sonra.
    Ben cevabımı aldım.

• Sanirim Nico Rosberg sadece basari kazandiginda ismi anilan bir pilot. Şu siralarda alcaktan sürünüyor ama ola ki bir podyum yapsa hemen 'ferrari' yakistirmalari mi dersin 'super pilot' sifatlari mi?
    Anlam veremiyorum.
    Oysa ki bu sezon start aldigi siradan otesine gidemeyen tek pilot kendisi. Gecen yil da bunu sadece 3 yarista gerceklestirmis.
    Kisa ve net : Rosberg vasat pilot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanirim Nico Rosberg sadece basari kazandiginda ismi anilan bir pilot. Şu siralarda alcaktan sürünüyor ama ola ki bir podyum yapsa hemen 'ferrari' yakistirmalari mi dersin 'super pilot' sifatlari mi?
    Anlam veremiyorum.
    Oysa ki bu sezon start aldigi siradan otesine gidemeyen tek pilot kendisi. Gecen yil da bunu sadece 3 yarista gerceklestirmis.
    Kisa ve net : Rosberg vasat pilot

http://www.autosport.com/news/report.php/id/101105

Hemende Mercedes'e yüklenmiş.

Zaten son 2 yarışta Schumi kendisinden iyi olduğu için moralmen bitmiş vaziyette.

Yarışı anca izleyebildim.

Yine DRS ve lastik damgasını vurmuş. Sanırım F1 artık pek adil bir motorsporu olmaktan çıktı. F1 yanında NASCAR ve ya Indy safkan yarış olarak kalıyor.

Bu arada Maldonado denilen zat nasıl hala F1'de yarışabiliyor anlamış değilim. Adam bildiğin kasap.

quote:

"I think it was unlucky this time because I lost the car on the entry to the corner, right on the apex with the front and then the rear," he told AUTOSPORT.

Hadi ordan diyorum. Yalanın bu kadarı. Resmen üstüne kırdı.

• quote:

E tamam işte sıvama işlemine kadar geldiysen ilk söylediklerimi haklı çıkardın zaten. Benim için bi sorun yok bu andan sonra.
    Ben cevabımı aldım.

sıvama işlemi diyen muhterem sensin. bu artık boya sıvama mı olur başka bir şey mi olur bilmem. anatomi dersine girmeni öneririm. zaten başka cevap yazsak anlamayabilirdin. ancak kendi yazdığını anlayabildin. seviyen belli oluyor.

Hami, Alonso dan daha yeteneksiz. Şumi hepsinden iyi. bence. bunı da yazdık değil mi yukarıda.
    başkası başka düşünür. sen veya başkası. saygı duyarız. senna nın iyi olduğunu
    düşünürsün, şumi nin düşünmezsin. buna kimse bir şey diyemez.
    bu yüzden arkadaşım at gözlüklerini çıkar da bu durumun senin '' rasyonel'' veya ''irrasyonel olma'' nla bir alakası yok. boş boş yazma bari...

• quote:

quote:

Ben cevabımı aldım.

sıvama işlemi diyen muhterem sensin. bu artık boya sıvama mı olur başka bir şey mi olur bilmem. anatomi dersine girmeni öneririm. zaten başka cevap yazsak anlamayabilirdin. ancak kendi yazdığını anlayabildin. seviyen belli oluyor.

Hami, Alonso dan daha yeteneksiz. Şumi hepsinden iyi. bence. bunı da yazdık değil mi yukarıda.
    başkası başka düşünür. sen veya başkası. saygı duyarız. senna nın iyi olduğunu
    düşünürsün, şumi nin düşünmezsin. buna kimse bir şey diyemez.
    bu yüzden arkadaşım at gözlüklerini çıkar da bu durumun senin '' rasyonel'' veya ''irrasyonel olma'' nla bir alakası yok. boş boş yazma bari...

Bilader neyi uzatıyon anlamadım ki ?
    Sıvadın madem bırak orda kalsın hadi.
    Ben zaten beklediğim cevabı aldığımı söyleyip konuyu kapatmışım. Hala zorlamanın bişeyler izah etmenin bi mantığı yok.
    Ben nası bişeyler söylediğimde anlamamak için ısrarcı olup, ne dersem diyeyim mesajımla alakasız bi cevap yazıp konuyu kapatıyorsan sen, farz et ki bu sefer de ben öyle yaptım. Kapa konuyu gitsin.
    Biz bi şey yapınca laf etmesini ne de güzel biliyorsun ama kendin benzer bi hareket yaptın mı da toz kondurtmamaya çalışıyorsun kendine maşallah.
    Konuyu da hala herşey benim üstümden ilerliyormuş gibi devam ettirmeye çalışman da pek iç açıcı olmadı doğrusu. Lafı başkasına atarak kendini kurtarmaya çalışmak pek geçerli bi yöntem değil günümüzde gör artık bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 15 Temmuz 2012; 3:50:38 >

• Beyler kızmayında tartıştığınız konu ne? alıntılara bakıyorum inşaat çalışması tartışıyorsunuz gibi bir şey çıkıyor ortaya.
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

@Tinuviel , @obahadir ve @lvd.disappear kardeşlerimize de veda ediyoruz.teşekkürler

biraz geç kaldı bu sonuçlar...gebzede staja başladım.yanımda laptopımı götüremiyorum malesef.
    oradaki pc lerdende kaldıgım yerdeki pc den de yapamadım.java ve office programları sıkıntı çıkardılar.

önümüz haftasonuda aynı şekilde yine 1 hafta gecikmeli gelecek sanırım yine sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 15 Temmuz 2012; 12:28:24 >
  • Eline sağlık speedman
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Ayrılan kişilerin yerine yeni birilerini alıyor musun tahmin listesine? Eğer öyleyse katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Ayrılan kişilerin yerine yeni birilerini alıyor musun tahmin listesine? Eğer öyleyse katılmak isterim.

Almıyoruz.seneye artik..yine ust konu acariz,kayit aliriz
  • speedman teşekkürler

sıfırcı oldum iyice
  • 72 puanla sezonu kapamışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

72 puanla sezonu kapamışım :)

• Maldonado'yu 1 yazdım geçen Valencia'da, +10 puan cesaretimden dolayı ödül istiyorum.

Teşekkürler speedman.
  • vaybe..

40 puanla 3 ncü olmuşşum.
  • quote:

Webber coştu mu gerçekten???

Sadece bir yarışta hiç beceremediği bir şeyi iyi yapınca (start); stabil sürüş sonrası, Alonso'ya göre doğru lastik tercihinin getirdiği avantajla 1.liği aldı. Gerçekten parlak bir birincilikti. Ancak olağandı.

Coştuğunu düşünen arkadaşlar çok değil iki hafta önceki Valencia, ondan önceki Kanada yarışlarını bir incelesinler lütfen. Hatta zamanları varsa Catalunya'ya da bir göz atsınlar. Hatta ve hatta Monaco haftasonundaki tüm haberlere ve gelişmelere bir göz gezdirsinler.
    Bu hafta Vettel'le eşit olan hızını sadece yağmur ayarlarının iki araç arasındaki değişkenliğine bağlıyorum.
    Silverstone'da kuru bir haftasonu yaşasaydık, muhtemelen Vettel'in galibiyetini konuşuyor olacaktık.

Bence coştu, sence coşmadı ise o senin bakış açın, müdahale edemem...

Adam Valencia GP'de h.sonu boyunca antreman yapamadı doğru düzgün. Sıralamalar da kötü geçince 19. başladı ve 4. bitirdi.

Ondan önce Monaco GP'de pole+win yaptı. (her ne kadar pole'ü alan alıp götürse de ısrarla söylüyorum, Monaco çok ciddi motivasyon gerektiren bir pist)

Şuan itibari ile de Vettel arkadaşın 16 puan önünde.

Ben zaten Vettel'den daha kabiliyetlidir demiyorum, sadece bu adamın da en azından 1 şampiyonluğu olması gerektiğini (hatta geç bile kaldığını) söylüyorum.

Konu adamlığa (kişiliğe) gelince tartışmaya bile gerek yok sanırım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.