Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

quote:

Yarı finali geçemiyeceğim bence Dinleyenler umarım videoyu izleyerek dinlemişlerdir

Ben de geçemeyeceğim gibi... ayrıca benim şarkımı dinleyenlerde videolu dinlemiştir umarım

Senin şarkın güzeldi ama videoyu izlemedim çok şey mi kaybettim acaba?

Senin seçiminde çok kaliteli bir şarkı ayrıca video klibi de çok başarılı

Euphoria*'yı bilmeyen varmış

Aslında Eurovision 2012 Final gecesinde James X de yarışmayı izliyordu. Muhtemelen çağrışım yapmadı, hatırlayamadı

Eurovisionu hiç kaçırmam tabii ama orada bir çok şarkı yarışıyor her birini aklımda tutmam zor oluyor çünkü bir çoğunu o yarışmada ilk kez dinliyorum... dediğin gibi bu şarkıyı eurovision da dinlemişimdir büyük ihtimalle ama orada olduğunu bile hatırlayamadım şu an...

ben bu şarkıyı şahsen nr1 tv de görmüştüm ve şaşırmıştım aslında çünkü türk müzik tv kanalların da genelde böyle kaliteli şarkı ve kliplere pek yer vermezlerdi, genelde gangnam sıtayla tarzı şeyler...

işin özeti bu şarkıyı o kanaldan hatırlıyorum sonuç olarak bildiğim bir şarkı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baVre

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Puanlama olayini yanlis anlamisim elendim.bi dahaki yarismada gorusuruz.sarkimi kulakligi takip dinleyin cok hostur.

Kara listeye alınırsan malesef tamamen yarışmalara katılıyorsun. Ama iyi bir mazaretin varsa almayabilir kara listeye.

böyle bir durumda kara listeye alınacağını sanmam... Kara liste daha çok keyfi olarak puan vermeyenler(yarışmayı hiç takip etmeyenler) giriyor...

Yok yok oyle olmadi zaten.ben bastan sona butun sarkilara puan veriyoruz sandim.ve oyle de yolladim keyfi degil yani.gruptaki benimki haric 15 sarkiya puan verdim.aceleye geldigi icin heralde karisti ya.ben bu gece 00.00 da bitiyor diye hatirliyordum meger 18.00 mis.neyse artik bi dahaki sefere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Puanlama olayini yanlis anlamisim elendim.bi dahaki yarismada gorusuruz.sarkimi kulakligi takip dinleyin cok hostur.

Kara listeye alınırsan malesef tamamen yarışmalara katılıyorsun. Ama iyi bir mazaretin varsa almayabilir kara listeye.

böyle bir durumda kara listeye alınacağını sanmam... Kara liste daha çok keyfi olarak puan vermeyenler(yarışmayı hiç takip etmeyenler) giriyor...

Yok yok oyle olmadi zaten.ben bastan sona butun sarkilara puan veriyoruz sandim.ve oyle de yolladim keyfi degil yani.gruptaki benimki haric 15 sarkiya puan verdim.aceleye geldigi icin heralde karisti ya.ben bu gece 00.00 da bitiyor diye hatirliyordum meger 18.00 mis.neyse artik bi dahaki sefere.

benim şarkıya kaç vermiştin acaba
    edit: aynı grupta değilmişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 1 Aralık 2012; 18:44:42 >

• Hangisiydi senin sarki bakayim pm listesine bi?

• quote:

Hangisiydi senin sarki bakayim pm listesine bi?

aynı grupta değilmişiz malsef
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarı finali geçemiyeceğim bence Dinleyenler umarım videoyu izleyerek dinlemişlerdir

Ben de geçemeyeceğim gibi... ayrıca benim şarkımı dinleyenlerde videolu dinlemiştir umarım

Gönderdiğim şarkıların hiçbirinin klibini izlemedim.

• Bekliyoruz.
  • Son 1 saat.. Hocam hazırladıysan şimdi açıkla istersen..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gönderdiğim şarkıların hiçbirinin klibini izlemedim.

İlginçmiş ben şahsen kliplere büyük önem veriyorum. kliplerin etkisi olduğuna inanırım hatta dinlediğim şarkıların çoğunluğu klipli oluyor
    Fakat dikkat etmek gerek çoğu kliplerde (özellikle ingilizce ve türkçe yapımlarda) illuminati simgeleri yerleştiriliyor, bilinç altı mesajlar vs. var.
    böyle bir şey olunca zaten hemen fark edebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 1 Aralık 2012; 19:08:29 >

• quote:

Son 1 saat.. Hocam hazırladıysan şimdi açıkla istersen..

+1 =)
  • Şu anda hazır her şey.

İlk önce finalistleri karışık sıralamayla göreceğiz. Final oyları gibi sırayla isimler açıklanacak.
    Ardından yarı finalde elenenlerin kaç puanla elendiklerini gösteren tabloyu yayınlayacağım (İlk 9 bu listede yer almayacak)
    Sonra da finalde kim hangi sırayla çıkacak tablosunu sunacağım.

Final şarkıları da bu gece içinde yayınlanmış olur ancak kesin bir saat veremeyeceğim.
    Herkese bol şans dilerim. 20.00'de başlamak üzere.
  •  09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)
  • Pek umudum yok ama bakalım :)
  • aslında yarı final puanlaması niye finalden sonra açıklanıyor ki açıklansaydı iyi olurdu herkes eminim ki puanını merak ediyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

aslında yarı final puanlaması niye finalden sonra açıklanıyor ki açıklansaydı iyi olurdu herkes eminim ki puanını merak ediyordur

Finalin anlamı kalsın diye...
  • quote:

aslında yarı final puanlaması niye finalden sonra açıklanıyor ki açıklansaydı iyi olurdu herkes eminim ki puanını merak ediyordur

Eğer yarı finalde kim birinci, kim dokuzuncu olduğunu öğrenirse finaldeki heyecan kaçar.
    Sekizinci, dokuzuncu olan birinin finalde kazanma hevesi olmayacak. Ancak kimin kaçıncı olduğu bilinmediği sürece herkesin yarışma heyecanı devam edecek.
    Ayrıca yarı finalde kendine 12 verene finalde 12 ya da 10, 8 verme olayları da baş gösterecek. Bu nedenle puanlar ve sonuçlar gizli tutuluyor.
  • quote:

quote:

Finalin anlamı kalsın diye...

yarı finalde alınan puanların finalle ilgisi ne
  • hmm tamam şimdi anladım bu aklıma gelmemişti, ilk yarışmam olduğu için acemiliğime verin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.