Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)

Yarışmaya katılıp oy kullanmayan katılımcıların önüne geçebilmek adına katılım konusunda bir değişikliğe geçilmiştir.
    Katılımcılar 24 - 26 Kasım tarihleri arasında yalnızca katılmak istediklerini bildiren PM ile bildirimde bulunabilirler. 27 Kasım Çarşamba günü, gün içerisinde ise katılmak istedikleri şarkıyı bildirebilirler. 28 Kasım Perşembe günü tüm şarkılar yayınlanacak ve iki yarı finalden oluşan bir yarışma başlayacak.

Kara Liste'de yer almayan herkes yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılıp oy kullanmayan herkes Kara Liste'ye alınır.

Şarkıların yer aldığı videolar 6 dakikadan uzun olamaz. Dikkatten kaçan durumda kişi ve şarkı o yarışma içerisinde diskalifiye edilir. Şarkılar daha önce yarışma içinde kullanılmış olamaz. Daha önce kullanılan şarkıları görüntülemek için buraya tıklayın.

Yeni katılacak arkadaşlar için küçük bir not:
    Lütfen oylama konusunda duyarlı davranın. Eğer şarkıları dinleyip puanlama yapmaya üşenecekseniz ya da konuyu hiç takip etmeyecekseniz lütfen yarışmaya katılmayın.

Katılacak tüm arkadaşlara bol şans dilerim.

Başvurular, Genel Tartışma, Öneriler ve Kara Liste:
    donanimhaber.com/63248105.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 8 Aralık 2012; 21:53:00 >

• Ooouvv.İlk mesaj benden.

Edit:Söz verdiğim gibi ergenlik şarkımı yollayacağım.Çok tatlı bir şarkı ama yine sonuncu olacağım,öyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 24 Kasım 2012; 6:05:31 >
  • hadi bakalim yolluyorum pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yollayacam bir tane de sistemi tam anlamadm puani nasil vericez yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden kaptım bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bende yollayacam bir tane de sistemi tam anlamadm puani nasil vericez yani?

Oyları Euphoria* ya gönderiyoruz. Hiç bir yerde paylaşmıyoruz. Aynı durum şarkımız içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkb7ue -- 24 Kasım 2012; 10:05:27 >
  • Bu arada bir üyeden bir öneri geldi. Uygulamaya karar verme ya da vermeme adına size fikirlerinizi sormaya karar verdim.

Yarışmaya katılmayan, adil oylayabilecek en az üç jüri seçmeyi ve oyları %50 - %50 oranında paylaştırmayı önerdi. Çoğunluk sıcak bakarsa, uygulanabilir bir karar. Çoğunluk istemezse uygulanmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bu arada bir üyeden bir öneri geldi. Uygulamaya karar verme ya da vermeme adına size fikirlerinizi sormaya karar verdim.

Yarışmaya katılmayan, adil oylayabilecek en az üç jüri seçmeyi ve oyları %50 - %50 oranında paylaştırmayı önerdi. Çoğunluk sıcak bakarsa, uygulanabilir bir karar. Çoğunluk istemezse uygulanmayacak. Ne düşünüyorsunuz?

Jüriler neye göre seçilecek?

Ben hayır diyorum.

Zaten yarışmaya katılmayan kişilerinde vakit harcayacağını zannetmiyorum. Ayrıca hadi ayırdılar diyelim 3 kişinin sınırlı bir müzik zevki olur. Kimse umduğunu bulamaz. Bence güzeliz böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 24 Kasım 2012; 10:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bu arada bir üyeden bir öneri geldi. Uygulamaya karar verme ya da vermeme adına size fikirlerinizi sormaya karar verdim.

Bana farketmez ama uygulamak zor gibi. Acuna soralım.
  • Düşünce güzel ama sanal ortam için uygun değil böyle tarafsız müziği takip eden güvenilir 3 kişi bulup birde %50 oy hakkı vermek zor..
  • Önlerden kapalım hemen , güzel bir grunge'yle geliyorum
  • Bir yarışmalık aradan sonra yarışmaya devam. :)

Öneri için ise sağlıklı bir sistem olamayacağını düşündüğüm için hayır diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez katılacağım
    9.dh şarkı yarışmasının 1.belli aslında
    naif bir şarı ile katılacağım dinleyen mest oluyor zaten
  • Bende benim için çok özel bir şarkı ile katılıcağım.

• Katıldım.
  • Hemen önlerden yerimizi kapalım. Kararsızlığım beni öldürüyor resmen ne yollasam bilemiyorum

Jüri olayına ben de sıcak bakmadım fakat yarı final olduğunda herkesi yarı finalde yarıştırma işine halen sıcak bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

ilk kez katılacağım
    9.dh şarkı yarışmasının 1.belli aslında
    naif bir şarı ile katılacağım dinleyen mest oluyor zaten

Bende dinleyenler mest olduğu 'Fragile dreams' le katılmıştım ama 11.oldum.. herkese göre değişiyor
  • önlerden alalım yerimizi pm'yi dün gece atmıştım zaten The Beatles ile ortalığı kasıp kavuracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 24 Kasım 2012; 13:01:04 >
  • Katıldım
  • Yerimizi alalım
  • bende gönderdim şarkımı. Önceki yarışmada anladım ki dh hiç duygusal değil. Yine slow şarkı gönderdim kızda güzel hani
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.