Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bu arada yarı final işinin her yarışmada kesinleşmesi üzerine uygulamak istediğim bir yöntem var.
    Bundan sonra direkt finalde yer alacak kişiler önceki yarışmanın kazananı ve ben olacağız. Kendimi de finale koymak istiyorum çünkü bu kadar emek sarf edip yarı finalde elenmek ve finali de organize etmek pek hoş olmazdı. Yine de itirazınız varsa, hoş karşılamazsanız tartışmaya açık bir konudur.

peki hocam önceki yarışma kazananı ve sizin dışınızdaki katılımcılardan kimlerin finale kalacağı nasıl belirlenecek puanlama mı olacak

Elbette. Finalde oylama yaptığımız gibi yarı finale katılanlar da kendi aralarında oylama yapacaklar. Aralarında en çok puan alan 9 kişi finale çıkacak. 2 kişi de direkt finalde olduğundan finalde 20 şarkı olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Madem finale direk katılıyorsun, eurovision finaline direk katılan referans ülkeleri gibi sen de korkunç şarkılarla yarışmalara katıl ki ambians gerçekci olsun

Şaka bir yana senin dışında ilk 10'un doğrudan finallere katılımına devam edilmesi taraftarıyım.Eğer sende ilk 10 içinde isen 11.'nin doğrudan finale katılmasını uygun görüyorum.(10+euphoria)

+1 ilk 10 uygulaması daha mantıklı

İki farklı yarı final yapılsın istiyorum aslında. O zaman daha adil oluyor. On kişi biraz fazla uçuk sanki?
    quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Sadece önceki yarışma kazananı ve Euphoria* elemeden geçmeyerek finale katılsın.Toplamda gruplardan finale çıkabilecek kişi sayısı 13+2 olsun ya da 10+2.

Bunu tam anlayamadım.

• quote:

quote:

Sadece önceki yarışma kazananı ve Euphoria* elemeden geçmeyerek finale katılsın.Toplamda gruplardan finale çıkabilecek kişi sayısı 13+2 olsun ya da 10+2.

Bunu tam anlayamadım.

Hocam toplamda 25 kişinin katıldığı yarışmada 2 kişi (sen ve kazanan) direkt finale çıkacak.Geri kalan 23 kişi A ve B gruplarına ayrılacak.O gruplardan ise finale çıkabilecek 13 kişi yada 10 kişi olacak.
    Klasik yarı final işte.
    Olayın özü şurada,puanlama için 20 tane şarkı dinlemeyeceğiz ard arda.
    En fazla 13,hadi 15.
    Örnek olarak açıklarsam yaklaşık 15 şarkı dinledikten sonra benim beynim sulanıyor.Devrelerim yanıyor.Puanlamalarda sapıtıyorum.Hatta bu yüzden,sona kalan parçalara daha çok puan veririm dikkat ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 25 Kasım 2012; 0:02:19 >

• quote:

quote:

quote:

Bunu tam anlayamadım.

Hocam toplamda 25 kişinin katıldığı yarışmada 2 kişi (sen ve kazanan) direkt finale çıkacak.Geri kalan 23 kişi A ve B gruplarına ayrılacak.O gruplardan ise finale çıkabilecek 13 kişi yada 10 kişi olacak.
    Klasik yarı final işte.
    En fazla 13,hadi 15.
    Örnek olarak açıklarsam yaklaşık 15 şarkı dinledikten sonra benim beynim sulanıyor.Devrelerim yanıyor.Puanlamalarda sapıtıyorum.Hatta bu yüzden,sona kalan parçalara daha çok puan veririm dikkat ederseniz.

Ben de böyle söylemiştim zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu tam anlayamadım.

Klasik yarı final işte.
    En fazla 13,hadi 15.

evet sonra finale çıkan 13 yada 15 kişi için final yapılacak anladım... benim kast ettiğim 3-5 kişi olayı ise bir dahaki yarışmada direkt olarak finale katılacak olan kişi sayısından bahsediyordum yani yanlış anlaşılmasın

• Pm attım vakti gelince şarkıyı da atarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu tam anlayamadım.

Klasik yarı final işte.
    En fazla 13,hadi 15.

Eyupor hocam sen finalde 20 kişi yarışır dediniz.Ben buna karşıyım sadece.15 kişiyi geçmesin,kafa yormasın istiyorum.Toplamda katılımcı sayısı 30'u geçerse 3 grup bile yapılabilir.Bu seni uğraştırabilir belki ama yarışanlar açısından daha kolay olur.

Edit:Bu arada Elliot Smith adlı sanatçıyı bilmeyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 25 Kasım 2012; 4:14:31 >

• biri özet geçebilir mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu tam anlayamadım.

Klasik yarı final işte.
    En fazla 13,hadi 15.

Eyupor hocam sen finalde 20 kişi yarışır dediniz.Ben buna karşıyım sadece.15 kişiyi geçmesin,kafa yormasın istiyorum.Toplamda katılımcı sayısı 30'u geçerse 3 grup bile yapılabilir.Bu seni uğraştırabilir belki ama yarışanlar açısından daha kolay olur.

Edit:Bu arada Elliot Smith adlı sanatçıyı bilmeyen var mı?

On beş şarkı çok az olmuyor mu?

• 15 az ya 20 iyidir 20. Finale garanti gidecekleri de sen ve son kazanan yapsak yeterli. Şimdi atıyorum 10 kişi dersek yarı finalde bir sürü katılım olması lazım ki anca denkleştirsin,eğer az bir rakam söylersek de olası bir büyük katılımda elenen sayısı inanılmaz fazla olacak En azından finale katılanı az tutarsak,her şekilde elenen sayısını epey azaltıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Benim de değişik bir önerim var...
    Şarkıların yanında kliplerede puan verilebilir ama klip puanlaması değişik bir şekilde ve şarkıların esas puanına az derecede etki edecek şekilde olmalı.
    mesela benim aklımdaki klip puanlama sistemi şu şekilde; 0 ve 9 arasında 3'nin katları; 3-6-9 sonrasında her kullanıcının puanları toplanınca tek basamaklı bir sonuç çıkacak ve bu sonuç puanın 3'de 1'i esas puan olarak şarkının esas puanına eklenecek....
    mesela bir şarkı var ve bu şarkının klibine verilen puanlar;
    9 puan
    3 puan
    6 puan
    3 puan

hepsi 21 puan ediyor ve bu puanın 3'de 1'i; 21/3=7 puan ediyor bu puan şarkının aldığı esas puana eklenir.

Bu puanlama sisteminde klip puanının şarkının esas puanına çok az etki etmesi göz önüne alınmıştır. Dileyen başka bir puanlama sistemi önerebilir ve klibin şarkıların esas puanına etkisini biraz daha azaltılabilir. Fakat burada asıl önerim kliplerinde puanlanmasıdır.

Euphoria mümkünse herkesin düşüncelerini almak isterim çoğunluk katılır mı bu öneriye nasıl bakar ve senin düşüncen?

edit: ayrıca klip puanları şarkı puanına eklenmeyebilir ve ayrı bir sonuç olarak; klip başarısı olarakta gösterilebilir.

klibi olmayan şarkılar ne yapacak peki

• quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

quote:

Şarkıların yanında kliplerede puan verilebilir ama klip puanlaması değişik bir şekilde ve şarkıların esas puanına az derecede etki edecek şekilde olmalı.
    mesela benim aklımdaki klip puanlama sistemi şu şekilde; 0 ve 9 arasında 3'nin katları; 3-6-9 sonrasında her kullanıcının puanları toplanınca tek basamaklı bir sonuç çıkacak ve bu sonuç puanın 3'de 1'i esas puan olarak şarkının esas puanına eklenecek....
    9 puan
    3 puan
    6 puan
    3 puan

hepsi 21 puan ediyor ve bu puanın 3'de 1'i; 21/3=7 puan ediyor bu puan şarkının aldığı esas puana eklenir.

Bu puanlama sisteminde klip puanının şarkının esas puanına çok az etki etmesi göz önüne alınmıştır. Dileyen başka bir puanlama sistemi önerebilir ve klibin şarkıların esas puanına etkisini biraz daha azaltılabilir. Fakat burada asıl önerim kliplerinde puanlanmasıdır.

Euphoria mümkünse herkesin düşüncelerini almak isterim çoğunluk katılır mı bu öneriye nasıl bakar ve senin düşüncen?

edit: ayrıca klip puanları şarkı puanına eklenmeyebilir ve ayrı bir sonuç olarak; klip başarısı olarakta gösterilebilir.

Evet bazı şarkıların klipleri yok o nedenle bu önerim kısmen iptal edildi zaten... sonraki yorumları okursan kliplerin şarkı puanlarından; ayrı olarak değerlendirilmesine karar kılındı zaten kişi sayısı sınırı belirlendi, o sınırın altında bir katılım olursa en iyi klip seçimi olmayacak.... ayrıca herhangi bir zorunlulukta yok... kimse kliplere puan vermek zorunda değil ve klip puanları şarkı puanlarını hiç bir şekilde etkilemeyecek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

quote:

9 puan
    3 puan
    6 puan
    3 puan

Evet bazı şarkıların klipleri yok o nedenle bu önerim kısmen iptal edildi zaten... sonraki yorumları okursan kliplerin şarkı puanlarından; ayrı olarak değerlendirilmesine karar kılındı zaten kişi sayısı sınırı belirlendi, o sınırın altında bir katılım olursa en iyi klip seçimi olmayacak.... ayrıca herhangi bir zorunlulukta yok... kimse kliplere puan vermek zorunda değil ve klip puanları şarkı puanlarını hiç bir şekilde etkilemeyecek...

he iyi o zaman

• çarşamba günü şarkı atımı ne zaman başlayacak sabah'dan gece'ye kadar falan mı, bu arada 27 kasım çarşamba demişsiniz de 27 kasım salı oluyor 28 kasım çarşamba mı 27 kasım salı mı atılacak şarkılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

çarşamba günü şarkı atımı ne zaman başlayacak sabah'dan gece'ye kadar falan mı, bu arada 27 kasım çarşamba demişsiniz de 27 kasım salı oluyor 28 kasım çarşamba mı 27 kasım salı mı atılacak şarkılar

Evet yalnış yazmışım günü. Ancak kargaşa olmaması için Çarşamba'ya ayarlamak gerek.

24 - 25 - 26 Kasım: Katılım İsteği
    27 - 28 Kasım: Şarkıların Yollanması
    29 Kasım - 2 Aralık: Yarı Finaller - 2 Aralık 18:00 Oylama için son zaman
    3 - 8 Aralık: Final (8 Aralık 18:00 Oylama için son zaman)
    Sonuçlar da ya 8 Aralık ya da 9 Aralık akşamı duyrulacak.
  • 2 yarışmadır aksilikler, yazılılar falan katılma imkanı bulamadım kaldığım yerden devam, şarkımı göndericem
  • son 2 yarışmadır latin amerika ile devam ediyorum bu defa da yine porto ricoyla devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

15 az ya 20 iyidir 20. Finale garanti gidecekleri de sen ve son kazanan yapsak yeterli. Şimdi atıyorum 10 kişi dersek yarı finalde bir sürü katılım olması lazım ki anca denkleştirsin,eğer az bir rakam söylersek de olası bir büyük katılımda elenen sayısı inanılmaz fazla olacak En azından finale katılanı az tutarsak,her şekilde elenen sayısını epey azaltıyoruz.

15 az olabilir ama 20'de çok geliyor bana.
    15 şarkı her birini 4 dakikadan hesaplarsak 1 saat boynca farklı farklı şarkı dinliyeceksin.Seni bilmem ama benim kafam ağrıyor bir süre sonra.
    O zaman şöyle olabilir katılım sayısı arttıkça finale kalacak sayısı arttırılsın ama gruplarda kişi sayısı minimumda tutulsun.

• biri özet geçebilir mi
  • son güne yetişmişim katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

son güne yetişmişim katılmak istiyorum

Pm ile bildirmen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.