Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

son güne yetişmişim katılmak istiyorum

Buraya değil PM ile Euphoria* ya yazacaksın katılmak istediğini
  • Bu kez de slow bir şarkıyla katılıcam galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tum konuyu okudum ve cogu oneriye hayir diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker seçimimi 10. yarışmaya saklayarak bu yarışmaya hareketli bir parça ile katılmayı seçtim.Umarım kışın beraberinde getirdiği ölü toprağını üzerinizden atabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

son güne yetişmişim katılmak istiyorum

Pm ile bildirmen gerekiyor

sağol pmnin gelmiş olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Joker seçimimi 10. yarışmaya saklayarak bu yarışmaya hareketli bir parça ile katılmayı seçtim.Umarım kışın beraberinde getirdiği ölü toprağını üzerinizden atabilrim

Joker mi?
  • quote:

quote:

Joker seçimimi 10. yarışmaya saklayarak bu yarışmaya hareketli bir parça ile katılmayı seçtim.Umarım kışın beraberinde getirdiği ölü toprağını üzerinizden atabilrim

Joker mi?

Evet, hayatımda dinlemekten çok zevk aldığım nadir şarkılardan biri, bu yüzden joker diye tanımladım.Slow bir şarkı olması nedeniyle yarışmanın akışının dışına çıkıp bu yarışmaya hareketli bir parçayla, 10. yarışmaya ise bahsettiğim ''joker'' parçamla katılmayı seçtim

• quote:

quote:

quote:

Joker mi?

Evet, hayatımda dinlemekten çok zevk aldığım nadir şarkılardan biri, bu yüzden joker diye tanımladım.Slow bir şarkı olması nedeniyle yarışmanın akışının dışına çıkıp bu yarışmaya hareketli bir parçayla, 10. yarışmaya ise bahsettiğim ''joker'' parçamla katılmayı seçtim

Slow dediğine göre Kato - The Joker ya da Anna Rossinelli - Joker'den söz etmiyoruz sanıyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Joker mi?

Slow dediğine göre Kato - The Joker ya da Anna Rossinelli - Joker'den söz etmiyoruz sanıyorum?

''bu yüzden joker diye tanımladım'' şeklinde cümlemde kullanmıştım halbuki joker bir benzetmeden öte değil, dolayısıyla 10. yarışmadaki şarkımda kato, anna rossinelli veya batman'deki joker dahil herhangi bir joker figürü yok

• Tekrar buradayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Joker mi?

''bu yüzden joker diye tanımladım'' şeklinde cümlemde kullanmıştım halbuki joker bir benzetmeden öte değil, dolayısıyla 10. yarışmadaki şarkımda kato, anna rossinelli veya batman'deki joker dahil herhangi bir joker figürü yok

Peki bu var mı?
     09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)

• Sözde 36 kişi katıldı bu yarışmaya (rekor sayımız şu anda). Ancak çok merak ediyorum gerçekten kaç kişi şarkı gönderecek, kaç kişi oy kullanacak. İçimden bir ses Kara Liste çok kabaracak diyor.

Bir saat içinde katılımlar sona erecek ve gece yarısı 12 itibariyle şarkılarınızı 27 ve 28 Kasım boyunca PM ile gönderebileceksiniz.

Küçük bir hatırlatma yapmak gerekirse,

Şarkılarınızın yer aldığı videolar 6 dakikadan uzun olamaz ve daha önce yarışmada kullanılmış olamaz.
    Ayrıca şarkılarını göndermeniz itibariyle yarışmaya resmen kaydodulmuş ve gelecek süreçteki oylamalara katılmayı kabul etmiş bulunuyorsunuz.
    Umarım herkes gereken hassasiyeti gösterir.

Katılımcı Listesi;

Vito Scaletta (Vito-Scaletta)
    Euphoria*
    Ferdinnand
    A Moonwalker
    Merturgon
    Darkb7ue
    Bavre
    Akcura
    Goncerivo (goncerivoo)
    Krstarica
    Byabancı
    Murat Online (muratonline)
    Rochas Dolores
    Cry Wolf (Crywolf34)
    Coldmagic
    Kampec
    Undress Me
    Powerful (Pow3rfuL)
    Arda XL
    Krstarica
    Tinki Vinki
    TheDcdy
    James X
    Dangdum
    War Lord
    Iso Deno (iso_deno_demiro)
    Nuke General
    Reojuve
    Prophet (.:Prophet26:.)
    Einhander
    HillHold
    Epica
    NaneLimonTR
    Khanjui
    Charther (C@RtHeR)
    Dorukhansn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 26 Kasım 2012; 23:01:46 >

• Oha. Çok yeni isim var ve umarım oylarını gönderip bizim oylarımıza boş yere harcamazlar. Daha çok kişi, daha çok şarkı, daha bir güzel.
  • 36 kişi mi
  • Şarkımı gönderdim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum şarkılarını dinlemeyi iple çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 27 Kasım 2012; 0:21:30 >
  • 35 kişi. Krstarica 'yı iki kere yazmışsın.
  • Şarkımı yolladım, herkese başarılar
  • Ben de yolladım. Başarılar
  • Parçayı yolladım.
    Başarı dileyen arkadaşlara teşekkür eder ve ben de başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 27 Kasım 2012; 1:40:42 >
  • Yolladım, çok bomba bir klip ve şarkıyla geliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.