Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarkıları ne kadar çok dinlersen puanları vermek o kadar zorlaşıyor.Bu gece oyları atmış olurum herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli sıralamamı değiştiriyorum. Emin olamıyorum. Cidden bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum.
  • oyları gönderdim gitti
  • Oylar iletildi. Şimdiden paylaşım yapan herkese teşekkür ederim. Çok güzel şarkılar dinlemiş oldum sayenizde.
  • An itibariyle oy kullanmayan kişi sayısı 1.
    İlk 3 gün listeye katılma, sonra şarkıyı onaylatma işe yarıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

An itibariyle oy kullanmayan kişi sayısı 1.

Vay be bir tek ben mi kalmışım.Yarı finalde oyları ilk gönderenlerden birisiydim.1-2 saate kalmaz ben de yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Vay be bir tek ben mi kalmışım.Yarı finalde oyları ilk gönderenlerden birisiydim.1-2 saate kalmaz ben de yollarım

Yarın 18:00'e kadar oylama süresi devam etmekte. Dilediğiniz gibi iletebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Yarın 18:00'e kadar oylama süresi devam etmekte. Dilediğiniz gibi iletebilirsiniz.

Oyları gönderdim

• Bende oylarımı göndermiş bulunmaktayım İyi olan kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player_97

Bende oylarımı göndermiş bulunmaktayım İyi olan kazansın

yani ben
  • Tüm katılımcılar oylarını gönderdiklerine göre, oylamayı kapatabiliriz.
    20 katılımcı ve + olarak yarı finalde elenenlerden S.Marcos, A moonwalker; bir de dışarıdan katılım olarak Player97 oy kullanmıştır.

23 oy yarın saat 20:00'de sırasıyla duyrulacaktır.
    Tüm katılımcılara bol şans dilerim.
  • Oooh sen de rahat rahat,yaya yaya hazırlarsın madem herkes yollamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Player_97

Bende oylarımı göndermiş bulunmaktayım İyi olan kazansın

yani ben

Tabi birazda siz kazanın iki yarışmadır birinci olmaktan sıkıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belirtmeden edemeyeceğim... kızmayın ama ben the beatlessı oldum olası hiç sevmem ama bazıları efsane diyor bu grup için hep abartıldığını düşünmüşümdür ama yinede bir kaç kere dinledim bu şarkıyı; çilek tarlaları ilginçmiş fakat şarkıda gerçek anlamda bir duygu göremedim; ayrıca klibi bana 70lerin türkiyesini hatırlatıyor kızmayın darılmayın bana ama sadece söylemek istedim

ayrıca videoda 0:13-0:26 saniye aralığında sol alta dikkat

Vito-Scaletta bu grubu sevdiğini görebiliyorum, bu denli yorumlarım yüzünden bana kızmassın umarım...
    yine de fena şarkı sayılmaz ama bilirsin tarz meselesi (yine de bir kaç defadır dinliyorum) başarılar dilerim

-------------------
    Ayrıca desert roseun yarı finalde elenmesine üzüldüm... stingin en sevdiğim şarkılarından biriydi...

-------------
    little toy gun ve katty perry- hackensack, euphoria, revolver, skyfall, serenade... başlıca hoşuma giden şarkılardan bir kaçı...
    ayrıca undress me ye şahsen teşekkür ederim katty perrynin böyle güzel bir şarkısı olduğunu bilmiyordum
    edit: adını verdiğim şarkılardan herhangi bir şekilde puan anlamı çıkartmayın yanılırsınız adını yazmayıp puan verdiğim şarkılarda var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 8 Aralık 2012; 11:34:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım...
    Son olarak şunu belirtmek isterim; yarışmaya katılırken seçtiğiniz şarkının diğer şarkılardan daha az puan alabileceğini zaten baştan kabullenmeniz gerekir ama derseniz ki benim şarkım en iyisi ve yüksek puan alması gerekir derseniz bu düşünce tamamen öznel olduğundan dolayı yanılgıya düşme ihtimaliniz oldukça fazla... çünkü sizin mükemmel bulduğunuz bir şarkıyı, katılımcıların geneli iyi bulamayabiliyor yada katılımcıların genelinin müzik zevkine uymayabiliyor ki bu gayet doğal...bakın mesela dışarıda, çevrede vs. çoğu insanlar gündemde olan şarkıları dinler ama ben mesela çok farklı ve çok az kişinin dinlediği müzikleri dinlerim ve benim için en iyisi bu dur... bu yarışmada böyle işte yüksek puan almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken temel nokta 'katılımcıların genelinin beğeneceği bir müziktir'... çoğunluğun beğenmediği bir şarkı asla kötü değildir; sorun burada sadece söz konusu şarkının yarışmadaki katılımcıların geneline hitap etmemesidir halbuki şarkı mükemmeldir ama işte müzik zevki de yemek zevki gibi kişiden kişiye göre değişmektedir. Bunları göz önünde bulundurup bu yarışmaya katıldığınızda az puanlar alsanız bile normal karşılayacaksınız
    Bu konu altında sadece şarkılardan keyif almaya bakın... yeni şarkılar keşfedin, puanlayın, dinleyin, eleştirin.. şahsen ben eleştirilere tamamen açığım
    Bu da yakın zamanda yaptığım best of dh şarkı yarışması listem... 8. yarışmaya kadar olan şarkılar arasında kendimce en iyi bulduğum şarkıları liste yapıp paylaşmıştım...
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLM9ZtqkKJF57DZUz_NuXonbJbf3F6jPqE
    Bu listedeki şarkılardan bir kaçı birinci oldu bir kaçı sonuncu bir kaçı da çok çok az puanlar aldı ama bu şarkılar benim gözümde en iyileri
    Herkese bol müzikli günler

Bu arada 10. yarışma için çok güzel bir bağyan ve şarkısını seçtim vee bir ilk yapıp ingilizce bir şarkı seçiyorum.. ilk 5 konusunda iddialıyım

Hacı hani benim şarkılarımdan yok burada.Seni hayırsız seni.
    Sana puan vereceğime yoldaki yabancıya selam verirdim, en azından karşılık alırdım.
    Yalan oldu herşey.

Athena - diyemedim gerçekten başarılı bir şarkı ama athenayı hiç sevmem o yüzden listeme giremedi
    ayrıca The Dubliners - Rocky Road the Dublin, Compay Segundo - Silencio güzel şarkılar

• quote:

belirtmeden edemeyeceğim... kızmayın ama ben the beatlessı oldum olası hiç sevmem ama bazıları efsane diyor bu grup için hep abartıldığını düşünmüşümdür ama yinede bir kaç kere dinledim bu şarkıyı; çilek tarlaları ilginçmiş fakat şarkıda gerçek anlamda bir duygu göremedim; ayrıca klibi bana 70lerin türkiyesini hatırlatıyor kızmayın darılmayın bana ama sadece söylemek istedim

Vito-Scaletta bu grubu sevdiğini görebiliyorum, bu denli yorumlarım yüzünden bana kızmassın umarım...
    yine de fena şarkı sayılmaz ama bilirsin tarz meselesi (yine de bir kaç defadır dinliyorum) başarılar dilerim

-------------------
    Ayrıca desert roseun yarı finalde elenmesine üzüldüm... stingin en sevdiğim şarkılarından biriydi...

-------------
    little toy gun ve katty perry- hackensack, euphoria, revolver, skyfall, serenade... başlıca hoşuma giden şarkılardan bir kaçı...
    ayrıca undress me ye şahsen teşekkür ederim katty perrynin böyle güzel bir şarkısı olduğunu bilmiyordum
    edit: adını verdiğim şarkılardan herhangi bir şekilde puan anlamı çıkartmayın yanılırsınız adını yazmayıp puan verdiğim şarkılarda var mesela

Banada ilk okul korosu gibi geliyordu . Ama ingilizcem gelişitkçe sevmeye başladım. Beatles dinlerken duygu hissetmemek hayattaki duygusuzluğun belirtisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

quote:

belirtmeden edemeyeceğim... kızmayın ama ben the beatlessı oldum olası hiç sevmem ama bazıları efsane diyor bu grup için hep abartıldığını düşünmüşümdür ama yinede bir kaç kere dinledim bu şarkıyı; çilek tarlaları ilginçmiş fakat şarkıda gerçek anlamda bir duygu göremedim; ayrıca klibi bana 70lerin türkiyesini hatırlatıyor kızmayın darılmayın bana ama sadece söylemek istedim

-------------------

-------------

Banada ilk okul korosu gibi geliyordu . Ama ingilizcem gelişitkçe sevmeye başladım. Beatles dinlerken duygu hissetmemek hayattaki duygusuzluğun belirtisidir.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=96YQdiMV-Jc]

Yanlış anlaşılmasın ben sadece çilek tarlaları şarkısı hakkında o yorumu yaptım... Diğer şarkılarını pek dinlemedim...
    Ayrıca bu gönderdiğin şarkıları daha çok hoşuma gitti(ilk kez dinliyorum)...

• @JAMESx yok hocam azla kızmam herkesin müzik zevki farklıdır dediğiniz gibi
  • Hocam erken açıklama şansın varsa açıkla şimdi saat 19 da galatasaray ın maçı var takip edemicem lütfennn
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.