Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

melodi hikaye, cevap klipte ( illu )

:)
    yok yok o kadar da degıl.
    bızım ufak kendı çapında olan şarkı yarısmamıza bıle el atmıs olamazlar degıl mı ?

- MJ'ye fazla puan vermem.
    - Tek gözüm kapalı geziyorum.
    - İki yarışmada ard arda birinci olmamın sırrı iki kliptede tek göz işareti var.

Edit: yerini bizimkilere tespit ettirdim eğer bizi inkar etmeye kalkarsan her an tanıdıkların seni tavana asılı bir şekilde bulabilir benden söylemesi

illuminaticiye bak hele

o degilde beyler saka maka 21 araliga az kaldi ha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*
    Bence biri dur demeli...

Bütün şarkılar gönderildiği anda paylaşacak mısın listeyi?Yoksa belli bir tarih mi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bence biri dur demeli...

Bütün şarkılar gönderildiği anda paylaşacak mısın listeyi?Yoksa belli bir tarih mi var.

Yarın 18:00'de katılımlar bitecek. Ondan sonra yarı finallere ayıracağım ve şarkıları konu üzerinde duyuracağım. O ana kadar kimse şarkısını belli edemez.
  • Bir efsaneyle katıldım yarışmaya , GTA:SA 'da Radio X'i dinleyenler bu şarkıyı sıkça duymuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

melodi hikaye, cevap klipte ( illu )

:)
    yok yok o kadar da degıl.
    bızım ufak kendı çapında olan şarkı yarısmamıza bıle el atmıs olamazlar degıl mı ?

- MJ'ye fazla puan vermem.
    - Tek gözüm kapalı geziyorum.
    - İki yarışmada ard arda birinci olmamın sırrı iki kliptede tek göz işareti var.

Edit: yerini bizimkilere tespit ettirdim eğer bizi inkar etmeye kalkarsan her an tanıdıkların seni tavana asılı bir şekilde bulabilir benden söylemesi

illuminaticiye bak hele
    o degilde beyler saka maka 21 araliga az kaldi ha

21 aralık planlarımız şuan için gizli açıklama yapamıyoruz ama dünyanın sonu gelmeyecek

(dalga geçmek için yazıyorum böyle ama ben bile kendime inandım acaba bende onlardanmıyım ki?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_xl -- 27 Kasım 2012; 22:34:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 06.06.2006 da kıyamet kopucaktı da hiç bir şey olmadı
  • Gönderdim bu sefer geliyorum yine yeniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 27 Kasım 2012; 22:38:08 >
  • Ya ben bu konuyu çok geç gördüm hep ps3 ve xperia bölümünde takıldığım için. Şimdi katılma imkânım var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: baVre

06.06.2006 da kıyamet kopucaktı da hiç bir şey olmadı

tamamen saçmalık... zaten yıllardan beri böyle şeyler uydurulur... mesela ben küçükken çok iyi hatırlıyorum dünyanın bir gezegenle çarpışacağı gibi bir haberler vardı ben tvde izlemiştim ve çok etkilenmiştim çünkü küçük bir çocuktum gerçekten korktum ertesi gün dünya yok olacak zannetmiştim neyse burası yeri değil ama böyle saçmalıkların gündeme getirilmesi canımı sıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Ya ben bu konuyu çok geç gördüm hep ps3 ve xperia bölümünde takıldığım için. Şimdi katılma imkânım var mıdır acaba?

Malesef kaçırdınız bi sonrakine artık
  • 8 yarışmadır katılmak istiyorum. Bir türlü denk gelip, yetişemedim. Neyse 10.'ya inşallah.
  • Kaçtı gine 10.yarışmaya katılacağım kendi yaptığım bi şarkı olabilirmi link imzada
  • Ben de son birkaç yarışmadır katılayım diyorum ama çok geç fark ediyorum. Ona kaldık biz de :)

• Daimi katılımcılardan bir tek ben geç yollamışım. Çok ilginç geldi

• her yarışmadada konsept değişimi olmasın artırk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

her yarışmadada konsept değişimi olmasın artırk

Ne gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

her yarışmadada konsept değişimi olmasın artırk

Herhangi bir değişiklik yok zaten. Sadece yarışmanın daha güzel eğlenceli olması açısından herkes kendince önerilerini sunuyor ve katılımcıların çoğunluğu onay verirse, öneriler kabul ediliyor. Fakat puanlama yada katılım koşulları gibi yarışmanın temel işlevleri degistirilmiyor zaten gayet düzene oturmuş bir şekilde.

• şarkıları merakla bekliyorum oylama sistemi nasıl olcak hepsine sırayla 123...35 diye mi oy vercez yoksa başka bir şekilde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

şarkıları merakla bekliyorum oylama sistemi nasıl olcak hepsine sırayla 123...35 diye mi oy vercez yoksa başka bir şekilde mi?

En beğendiğin şarkılara 1-2-3-4-5-6-7-8-10-12 şeklinde puan veriyosun

• Şu anda kişileri ikişer yarı finale bölüyorum (random.org ile). Sonra da şarkıları ekleyeceğim.
    Ne kadar sürer bilmiyorum ancak bu gece şarkılar paylaşılacak. Gerekli açıklama şarkıların altında yapılacak.
    Katılan arkadaşlara bol şans dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.