Software ayarlar ile oluyor. Ses sürücülerini kurduktan sonra hoporlör seçimi yapıyorsun. 2+1, ..., 7+1 gibi En azından bende öyle.
Pc yi kurduk 3 arkadaş, işlemci + fanını takmak max 10dk mızı aldı basitmiş biraz incelemek yeterli oldu, termal macunuda sürdüm .Biraz h-d ve optik sürücüye takılan raylar var onları çözmekte vakit harcadık bi 20-30dk kadar.En çok anakarta led leri takarken zorlandık diğer kabloların nereye gireceği belli zaten.Anakart s.ata hard-diski otomatik tanıdı.Msi 7800gt için kendi ekran kartının en son güncel sürücülerini yükledik en doğrusu bu herhalde?Creative t7900 ses sistemi bizi delirtti çözmek için saatlerce uğraştık, ne bir kullanım kılavuzu nede driverı var.Anakartın kendi onboard ses kartının driverını yükledim oradan dediğin seçenekler mevcut ama bir terslik var ya program doğru göstermiyor yada bağlantılar yanlış halen 100de100 emin değiliz 4-5 saatlik uğraştan sonra tüm hoparlörlerden ses alabilmeyi başardık ama esas video veya oyunda denemek lazım...
cpu-z'den kontrol ettim rami single gösteriyor yani yanlış slota takmışım dual channel çalışmıyor demek dimi?Aldığım kamerayı msn de + pc de kendi programından test ettik oldukça iyiden öte
Birde kasa ne kadar geniş ve büyük olursa olsun kasanın içinde inanılmaz kablo trafiği oluyor bunu öğrendim :), bir sakatlık olmasın diye tüm fanları (kasanın, anakartın, ekran kartının...) kontrol ettim çalışıyor mu diye eksik bağlantı yaptım mı diye...
Kasa eski kasama göre inanılmaz sessiz,
Asus probe programından ısı verileri;
CPU 37C/98F CPU FAN 3245 Power fan 5443
Amd cool&quiet'i aktif edicem bir dahaki açılışta buarada eski pcme göre windows hızlı açılıyor tam zaman veremicem ama 15-20sn arası olması lazım...
Tüm gün uyumadım, çok mutlu ve huzurluyum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme