Şimdi Ara

0dan SAYISAL 30K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

19 saat çalıştığını falan söylüyordu son sene

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

Kardeşim 2 senedir sınavla uğraşan bi abin olarak söylüyorum.12ye okulda ilk 20de başladım birinci mezunumda anca 23k yapabildim(ilk sene 50).Sen çok çalış çok işte kendine çok güven daha iyiside olur.Kendine guvenmedikten sonra istediğin kadar iyi başla benim gibi 1 soruyla tipi kaçırırsın o da ikinci senende.Bu arada okulum her sene 30 tıp çıkaran bi okul ;)) Başarılar diliyorum şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceremedic -- 18 Ağustos 2021; 20:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beceremedic

Kardeşim 2 senedir sınavla uğraşan bi abin olarak söylüyorum.12ye okulda ilk 20de başladım birinci mezunumda anca 23k yapabildim(ilk sene 50).Sen çok çalış çok işte kendine çok güven daha iyiside olur.Kendine guvenmedikten sonra istediğin kadar iyi başla benim gibi 1 soruyla tipi kaçırırsın o da ikinci senende.Bu arada okulum her sene 30 tıp çıkaran bi okul ;)) Başarılar diliyorum şimdiden.

Hocam çok teşekkür ederim sağ olun ama kendime güvenememe sorunum çok fazla iki senedir de bundan muzdaribim.Bunu nasıl halledebilirim cidden bilmiyorum umarım çok vakit geçmeden halledebilirim.

Bol bol karşı cinslerinle sohbet et,erkek denen iğrenç kıllı şeylerden uzak dur.

• quote:

Bol bol karşı cinslerinle sohbet et,erkek denen iğrenç kıllı şeylerden uzak dur.

Hocam ben zaten karşı cinsim :d

Benim güvensizliğim sınavla alakalı asıl iki senedir çok ekstrem yanlışlar yapıyorum matematikte doğrum kadar yanlışım da oluyor onun verdiği güvensizlik çok hakim.

İlk senenin sanmistim hocam pardon yaşıtmışız bu sene nasıl yaptınız ?

• quote:

İlk senenin sanmistim hocam pardon yaşıtmışız bu sene nasıl yaptınız ?

ilk sene eşit ağırlıktan 167k yaptım

bu sene 87k

Hocam sana söyle deyim.Denemelerde iyi sınavda batıran bi insanım.Sayısalım.Asıl ilgim olan alanda tarih aslında ama kader.Senin yerinde olsam edebiyatı bi kere ocağa kadar elime almazdım.Eylulden ocağa kadar tyt fen + tyt mat + ayt mat + ayt tarih çalışırdım.Tarihi de yayın denizinin 10-11-12 sınıf soru bankalarını bitirirdim.Ayt mat sabah erken kalkar 3 saat konu videosu izler 4 saatde acilden onu bitirmeye zorlardım(evet zor ama zorlamadan olmaz).tyt fenden 3d fizik al,palme fizik ve kimya konu anlatimlilarini al.Biyoloji de limit ayt tyt den götür.Tyt mat dan da seni çok zorlayacak bazı konularda ama orijinal deli.Bir gün ayt bir gün tyt sabahları 6 sar saat seni pür-i pak eder.Ocaktan sonra da geri kalanlari temizlerim ve marttan sonra bol tyt denemesi ve ayt mat denemesi.Okudugun lise iyiyse zaten bunlar olmadan da saglam calismayla yaparsiniz.

• quote:

Hocam sana söyle deyim.Denemelerde iyi sınavda batıran bi insanım.Sayısalım.Asıl ilgim olan alanda tarih aslında ama kader.Senin yerinde olsam edebiyatı bi kere ocağa kadar elime almazdım.Eylulden ocağa kadar tyt fen + tyt mat + ayt mat + ayt tarih çalışırdım.Tarihi de yayın denizinin 10-11-12 sınıf soru bankalarını bitirirdim.Ayt mat sabah erken kalkar 3 saat konu videosu izler 4 saatde acilden onu bitirmeye zorlardım(evet zor ama zorlamadan olmaz).tyt fenden 3d fizik al,palme fizik ve kimya konu anlatimlilarini al.Biyoloji de limit ayt tyt den götür.Tyt mat dan da seni çok zorlayacak bazı konularda ama orijinal deli.Bir gün ayt bir gün tyt sabahları 6 sar saat seni pür-i pak eder.Ocaktan sonra da geri kalanlari temizlerim ve marttan sonra bol tyt denemesi ve ayt mat denemesi.Okudugun lise iyiyse zaten bunlar olmadan da saglam calismayla yaparsiniz.

Hocam eşit ağırlığın tillahı bir lisede okudum ama sayısala geçmek istiyorum bu sene lisem yüzde 2lik bir okuldu yoksa

• HORT

• 0dan SAYISAL 30K

• Beceremedic B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.