0dan Sayısal 30k mümkün mü Mümkünse ne gibi yollar izlenmeli? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0dan SAYISAL 30K
-
-
Karamazov kardeslerdeki küçük oğlanın adı mıydı bu, yanlış mi hatırlıyorum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
whywouldnt diye biri vardı 2019 yılında burada. Sıfırdan güya 3k yapmıştı OBP 90 ama 🤣 Şimdi YT kanalı da açmış bakmanı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayısal 30k başarı mi hocam sizce bunu kararlaştırın ama net olsun kararınız.Gerisi kolay rahat olun.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80
Karamazov kardeslerdeki küçük oğlanın adı mıydı bu, yanlış mi hatırlıyorum?Doğru hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Beceremedic
Sayısal 30k başarı mi hocam sizce bunu kararlaştırın ama net olsun kararınız.Gerisi kolay rahat olun.Hocam 27k ODTÜ Kimya Mühendisliği istiyorum
1 yılda zor.0 dan kastınızın ne olduğu da önemli.antrenmanlarla matematik çözmeye başlayacaksanız imkansız bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: bataryabatar
whywouldnt diye biri vardı 2019 yılında burada. Sıfırdan güya 3k yapmıştı OBP 90 ama 🤣 Şimdi YT kanalı da açmış bakmanı öneririmBiliyorum hocam :( ama çok da açık konuşmuyor arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB71 yılda zor.0 dan kastınızın ne olduğu da önemli.antrenmanlarla matematik çözmeye başlayacaksanız imkansız bence
Fen 0
tyt 60-70 arası fensiz
ayt matematikte çok fazla işlem hatası yapıyorum ama çok soru çöze çöze hallederim diye düşünüyorum
sosyalde 0 ise şans var bence.ama sosyalden iyi yapıyorsanız tr mat kaçıyordur.onları toplamakta zor yani.
işlem hatasını ben en azından sınavda tam odaklı bi şekilde yapmam diyordum.sınavda her denememden daha çok yapmış olabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7sosyalde 0 ise şans var bence.ama sosyalden iyi yapıyorsanız tr mat kaçıyordur.onları toplamakta zor yani.
işlem hatasını ben en azından sınavda tam odaklı bi şekilde yapmam diyordum.sınavda her denememden daha çok yapmış olabilirim
Yok hocam ben eşit ağırlığım sosyal var :D
Bu sene 2.mezun senem sayısal hazırlanmak istiyorum ama korku var
Matematikten çıkılır da üstüne bi de FKB eklenince imkansız değil de aşırı zor oluyo. Sayısalda hiç kolay net getiren dersler yok, hepsi kasıntı
kaç geldi bu yıl hocam
-
Laf ebeliği yapıyo aşırı geçen denk geldim de. Bi de aşırı sıkıyo popodan. Adam direkt 90 nete çıkıyo OBP yine 90. Daha sonra temelim yok sanki imkansız bi şey yapmış gibi anlatıyo. 90 net yapan biri çok rahat derecelik netler yapar ilerleyen dönemlerde
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7kaç geldi bu yıl hocam
Eadan 167kdan 87kya çektim
umarım odtü kimya mühendisliğine girersiniz hocam başarılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7umarım odtü kimya mühendisliğine girersiniz hocam başarılar.
inşallah hocam bir öneriniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bataryabatarLaf ebeliği yapıyo aşırı geçen denk geldim de. Bi de aşırı sıkıyo popodan. Adam direkt 90 nete çıkıyo OBP yine 90. Daha sonra temelim yok sanki imkansız bi şey yapmış gibi anlatıyo. 90 net yapan biri çok rahat derecelik netler yapar ilerleyen dönemlerde
Hocam biraz umut satıyor arkadaş
hocam sakin çalışın bence en önemli şey psikoloji.gerisi bi şekilde halloluyor.deneme analizini illa yapın.genel olarak düzenli bi şekilde ilerleyin.düzensiz olunca sınav yaklaştıkça kötü oluyorsunuz.ve neti kafaya takmayın tg denemelerde tek önemli olan sıralamanız oluyor.
-
Sağ olun bende de psikoloji neredeyse 0 bu sene psikolojik destek almaya başladım. Aklıma takılan şu sayısaldaki dersleri algılamak 1 senede çok mu zor yoksa konular mı ağır sadece?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ayt fizik formülleri
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- acil matematik zor mu
- dışişleri meslek memuru maaşı
- üniversiteyi bırakmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X