Şimdi Ara

200k sıralama ile hacettepede okuyup 50k maaşla işe başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ponçiklovecraft Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 185k jeoloji 225k hidrojeoloji okuyanların başına gelecek durum. Bu kadar düşük puanla cidden iyi bir bölümmüş. Ben hazırlık okur bırakırım diye ne olduğunu bile bilmeden yerleştim bölüm cidden tam puan/performans odaklıymış. Seneye bidaha girmeyecem ne işim var yks ile.
    Düşündüm de makina veya endüstri okusam da çok iyi işlerde çalışma ihtimalim düşük. Jeoloji mühleri bide hacettepe itü odtülülere iyi talep varmış maden ve petrol şirketlerinde ve devlet kurumlarında. Ofise tıkılı kalıp köle olacağımıza gelin dağ bayır çayır çimen geze geze güzel maaşlar kazanalım. Popüler kültürün dayatması ceng, tıp, ee vs. Bölümlere herkes gitmek zorunda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş resmeb boşa giden ömrüm  

•  

• Pardon hocam keşke jeoloji okusaydim

• Yok bir ofiste tıkılıp beyaz yakalı köle olacağıma çayır çimen geze geze kazanmak daha iyidir. Dersler de zaten bir kısmı normal mühendislik dersleri bir kısmı da arazide uygulmalı dersler. Arazi dersleri çok keyifli oluyormuş

• Tıp popüler kültürün dayatması mi

İnsanların yazmaması için en fazla çaba sarfedilen bölüm desek daha doğru olur, Yks 1.si bile Tıp yazdığı için sosyal medyada günlerce linçlenmedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 24 Ağustos 2023; 17:3:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Modern popüler kültürün dayatması ceng
    Klasik popüler kültürün dayatması tıp
    İnkar eden 🏳️‍🌈

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

tıp köylü ve çoban fantazilerinin dayatması.

• Parası güzel ama çalışma şartları zor.

• Bunlar genelde şantiyede konteynerda mı kalıyor yoksazor yerlere git gel mi yapıyor. 2. Dediğim daha cazip bana

• Tam bir bilgim yok ama 1 aylık bi iş varsa konteynırda kalıyor diyenler vardı o yüzden zor

• Ya emeğinin karşılığını aldıktan sonra zorlanmamın sıkıntısı yok. Hem böyle işlerde daha çok birikim yapılır. Mesela şehir dışında 1 lira harcayamazsın tüm maaş sana kalır ama günlük git gel beyaz yakalı olduğunu düşün. Yola yemeğe kıyafete dünya paran gidecek maaşın yarısı uçacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.