Şimdi Ara

40-50K Sıralamaya Veterinerlik saçmalık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: laplacediagram Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta sorduğum gibi saçmalık mı?
    Yoksa mühendislik yazıcam

Sağlık alanı her zaman daha iyi diye böyle bir düşünce içerisindeyim belki aranızdaki bazı kişiler bana salak diyebilir :D

• Biri de çıkıp cevap vermiyor ya :D
  • Parasi icin mi veterinerlik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben 24k yım. ben bile düşünmüyor değilim
  • çatur çutur yaz mü makina
  • Hocam facebookta vetenirer gruplarına bakın çalışma şartlarından iş bulmasına kadar bütün veterinerler yakınıyor yani öyle sağlıkta garanti iş var kafasıyla atlamanızı önermem

• Öyle mi diyorsunuz arkadaşlar peki :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veterinerlik kötü bir meslek değil bence o sıralamaya en iyi veterinerlik fakültesinde okuyacaksın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Veterinerlik kötü bir meslek değil bence o sıralamaya en iyi veterinerlik fakültesinde okuyacaksın zaten

Doğrudur hocam. Uludağ üniversitesi 80 küsür binle kapatmış bir senede bu bölüm 30 binlere düşemez demi girememe durumum yoktur hani ? :D
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    Düşmez ama ankara üniversitesi falan düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Düşmez ama ankara üniversitesi falan düşün derim

Hocam haklısın ama Bursaya geçmem lazım ya :D
    Ankaradan sonra 2.zaten ve uygulama olarak en iyi üniversite Uludağmış.
  • Ben muhendistlik yaz derim.turkiyede yaşıyoruz millet doktora gitmekten bile acizken,veteriner zor iş yapar.h heleki 5 6 sene sonra

• Veterinerlik zor meslek ineğin hamile olup olmadığına bakmak için kolunu sokuyor diye biliyorum

Ve hayvancılık genelde doğuda veya iç anadolunun ıssız yerlerinde okduğu için devlete atanırsan öyle yerlerde çalışırsın bana sorarsan ingilizcesini oku sonra yurtdışı için çabala

• Dostum araştırırsan bundan 25-30 yıl önce veterinerlik sağlık alanında tıptan sonra akla ilk gelen bölümdü onun dışında veterinerlik istyorsan Uludağ'da hazırlık olduğu için gitmeni önermem ankaradan sonra en iyi olduğu falanda yok. İstanbul üniversitesi veteriner fakültesi Türkiye'nin en büyük hayvan hastanesine sahip ve burada yılda 30000 hayvan tedavi ediliyor çok büyük bir çiftliğe sahip birçok aktif öğrenci klubüne sahip- bunlar meslekle alakalı klüpler- yani sana önerim İstanbul yada Ankara veterinerlik yazman ben veterinerlik okuyorum varsa merak ettiğin birşey sor. Ayrıca 30.000 sıralama ile tercih ettim hiç pişman değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.