< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiansoc -- 12 Ağustos 2015; 23:18:53 > |
Karacan Dershanesi ve Fem Dershanesi Hakkında Bilgiler
Karacan Dershanesi ve Fem Dershanesi, Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren iki köklü eğitim kurumudur. Her iki dershane de öğrencilere üniversite sınavlarına hazırlık konusunda hizmet vermektedir.
Karacan Dershanesi
Karacan Dershanesi, 1995 yılında kurulmuştur. Türkiye genelinde 50'den fazla şubesi bulunmaktadır. Dershane, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle 2016 yılında kapatılmış, ancak daha sonra yeniden açılmıştır.
Karacan Dershanesi hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur. Öğrenciler, deneyimli öğretmen kadrosunu, kaliteli eğitim materyallerini ve destekleyici ortamını takdir etmektedirler. Ancak, bazı yorumlarda dershanenin kalabalık sınıfları ve yüksek ücretlerinden şikayet edilmektedir.
Fem Dershanesi
Fem Dershanesi, 1997 yılında kurulmuştur. Türkiye genelinde 30'dan fazla şubesi bulunmaktadır. Dershane, özellikle fen ve matematik alanlarında başarılı sonuçlar elde etmesiyle bilinmektedir.
Fem Dershanesi hakkında yapılan yorumlar da genellikle olumludur. Öğrenciler, dershanenin alanında uzman öğretmenlerini, bireysel destek imkanlarını ve modern teknolojik altyapısını takdir etmektedirler. Ancak, bazı yorumlarda dershanenin rekabetçi ortamı ve yüksek fiyatlarından şikayet edilmektedir.
Hangisini Seçmelisiniz?
Karacan Dershanesi ve Fem Dershanesi, farklı ihtiyaçlara sahip öğrenciler için uygun olan iki farklı eğitim kurumudur. Karacan Dershanesi, daha büyük bir dershane deneyimi arayan öğrenciler için uygun olabilirken, Fem Dershanesi daha butik ve bireysel bir yaklaşım arayan öğrenciler için uygun olabilir.
Seçim yapmadan önce her iki dershaneyi de ziyaret etmeniz ve kendi gözlemlerinizle karar vermeniz önerilir. Uyum sağlayacağınız ve başarılı olacağınız dershaneyi seçmek için öğrenci yorumlarını okuyabilir, öğretmenlerle görüşebilir ve ders materyallerini inceleyebilirsiniz.