Şimdi Ara

Çap yayınları matematik zaman kaybı mı?(tavsiye istiyorum)SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
7.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım hayırlı günler, çalışmalar.Elimde çap matematik problemler fasikül ü var.Çözmeye başladım fakat kolay geldi.Sizce zaman kaybı mı? Çap yayınlarının zorluğu nasıldır?
    Çap yayınları matematik zaman kaybı mı?(tavsiye istiyorum)SS li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahle -- 17 Haziran 2017; 19:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÇAP Yayınlarının Matematik Kitaplarının Zorluk Derecesi

ÇAP Yayınlarının matematik kitaplarının zorluk derecesi, hedeflenen öğrenci seviyesine ve kitaba bağlı olarak değişkenlik gösterir.

ÇAP Plus Serisi:

ÇAP Plus serisi, lise öğrencileri için tasarlanmıştır ve matematik konularını derinlemesine ele alır. Bu seri, ileri düzey üniversiteye hazırlık için idealdir ve zorlayıcı ancak ödüllendirici bir deneyim sunar.

ÇAP Yarıçap Serisi:

ÇAP Yarıçap serisi, ortaokul öğrencileri içindir ve temel matematik kavramlarına odaklanır. Bu seri, konuları adım adım açıklar ve daha az zorlayıcı bir öğrenme deneyimi sunar.

Genel Zorluk:

Genel olarak, ÇAP Yayınlarının matematik kitapları, konuları net ve kapsamlı bir şekilde ele almalarıyla bilinir. Ancak kitapların zorluk derecesi, ele alınan konunun karmaşıklığına ve hedeflenen öğrenci seviyesine göre değişir.

Önemli Hususlar:

• Kitapları seçerken, kendi matematiksel yeteneklerini ve akademik hedeflerini göz önünde bulundurmalısın.
    • Zorlayıcı bir matematik kitabı, daha derin bir anlayış ve gelişmiş problem çözme becerileri geliştirmene yardımcı olabilirken, daha az zorlayıcı kitaplar temel kavramları pekiştirmek için faydalı olabilir.
    • Kitapları kullanırken, anlamadığın konularda ek kaynaklara veya yardıma başvurmaktan çekinmemelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir yardım bekliyorum.

• Sondaki profesyonel ve uzman testlerini çöz zaten adamakıllı problem istiyorsan apotemi problemler veya deneme çöz bunh çöz sonra apotemi cöz üzerine deneme problemler fullerisn

• Eyvallah hocam.Peki bu kitabı çözen birini gördünüz mü veya siz çözdünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhg68

Eyvallah hocam.Peki bu kitabı çözen birini gördünüz mü veya siz çözdünüz mü?

Cözmedim de benim trigonometri si vardı tasarım falan osym tipi soru çözümleri son testlerini begenmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.