Barış ayt mat vs eyüp b
-
-
iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir sorum daha olacaktı, ayt matematik de denemenin önemi tyt mat kadar fazla mı
ben deneme yerine bu iki kitabı bitirmeyi düşünüyorum. Sadece 3d simulasyon denemelerinin kırmızıya kadar olan yerlerini çözdüm.
-
Tyt kadar fazla değil hocam eyüp sb başta ön yargiliydim ama sorulari inceledim harbi saglam yorum sorulari var. Son ay bile kalsa günde 2 ayt mat branşı atıp 345, 3d, orijinal, apotemi zaman kalırsa da barış olarak gidersin
Tamamdır hocam çok sağolun. 12. Sınıfım hocam onu söylemeyi unutmuşum günde 2 ayt mat yapabilirmiyim emin değilim. Devamsızlık hakkımda sınırda 2 gün daha gitmezsem sınıfta kalıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 22 Mart 2024; 21:20:9 > -
Mayısta yoklama almazlar bea
Okula yeni müdür geldi , öğrenci yanlısı biri de değil. Okulu kütüphane gibi kullanacağım gidişata bakılırsa.
-
Kolay gelsin hocam
Sağolun hocam sizede kolay gelsin
-
up
-
Hocam ayt mat serüveninizi anlatır mısınız? Ne zaman başladınız kaç ayda bu netlere ulaştınız hangi kaynakları çözdünüz kimden ilerlediniz ve kişisel tavsiyeleriniz
Ekim ayında başladım. Şubatın başında konularım bitti sadece integralde 3d ayt vdd izledim onun dışında konu videosu izlemedim. Acil ve endemik çözdüm. Şubat ayının sonlarında ulaştım bu netlere. Geometrim zayıf olduğu için 35 üstüne çıkamıyorum. Çok tavsiye verebilecek düzeyde olduğumu düşünmüyorum ancak kesinlikle geometri çalışmamazlık etmeyin.
-
Hocanın kitap akmadı maalesef barışın ltiye kadar olan kısmı gayet iyi çözülür gerisini daha cozmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedeni neydi hocam
-
Hocam kitap dizaynı soru tipleri falan bunalttı özellikle trigosu baya sıktı saldım tüm soruları çözmek yerine seçerek çözeceğim bir iki haftaya
-
Anladım hocam sağolun. Kolay gelsin
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X