Şimdi Ara

Tyt Türkce eyüp b vs bıyıklı mat + bir adet soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d tyt vdd eyüp b ile mi yoksa bıyıklı matematiğin kitabı ile mi başlardınız tyt mata? Hangisi daha iyidir?

Birde arkadaşlar hoca ile video izlerken 2 saatlik video oluyor 4 saat sonra kendimiz test cozecek vakit kalmıyor günde 5 saatten fazla mat çalışılmaz sonuçta. Tytnin ilk konuları biraz daha mantık ve görme ağırlıklı olduğu için uzun mu sürüyor? Siz hocalardan videoyu izlerken önce durdurup çözüyor muydunuz yoksa sadece dinleyip durdurup önce sen çöz dedikleri dışındaki hepsini sadece dinliyor muydunuz? Nasıl hızlanırız?

• eyüp b ve bıyıklı ikisi de mat için izleyebileceğin en iyi 2 hocadır, hangisinin stili sana iyi geliyorsa keyfine göre

ben zaman kaybetmemek için sadece dinleyip çöz dediklerini çözüyorum, sb'den zaten yeteri kadar çözüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 24 Temmuz 2023; 14:31:51 >
  • geçen sene eyüple gittim bu sene eyüp vdd ile gitcem yine ayt kısmında belki bıyıklı bazı yerlerde tercih edilebilir ama eyüp hoca daha iyi bana göre

tüm soruları önce kendim çözüp sonra hocadan izledim çözümünü böylr evet 2 saatlik video 4 saat oluyor da 2xde izleyerek bu süre azaltılabilir sadece hocadan dinlenen soru bi işe yaramaz beyin ona emek harcamamak üzerine programlanmis oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

> sadece hocadan dinlenen soru bi işe yaramaz beyin ona emek harcamamak üzerine programlanmis oluyor

buna katılmıyorum hocam, tüm videoları bu şekilde izliyorum ve problem dışı matematikte genelde 2 soru kaçmıyor, problemim kötü olduğundan netim düşük ama prob-geo dışı kaçırdığım soru sayısı 2 olmuyor, tek önemli yerleri not almam fazlasıyla yetti bu zamana kadar. belki kişiden kişiye değişiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 24 Temmuz 2023; 14:37:7 >
  • 3d vdd+bıyıklının bıyıklı sorular ile gidiyorum.

İkisinde de çözemediğimi izliyorum ama sen seviyen kötüyse hocanın dediği gibi yap.Mesela pkbo için full izleyecem çünkü bilmiyorum.

• daxpc kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye her şey değişir hocam bu sınav sürecinde o yüzden yukarda bıyıklı ve eyüp hakkında dedikleriniz doğru,ben bir iki konuyu aradan çıksın diye dediğiniz gibi yaptim soru kaçıyordu ama bu dediğim yöntemin ekmeğini problemde çok yedim özellikle, soru bankasından daha yararli bence hocayla birebir bir ders yapıp hocanın o soru üzerine konuşması.soru bankası bana süreklilik gibi geliyor ama konu anlatımında her sorunun farklı bir degeri var gibi çünkü hoca tek tek kendiside çözüyor benden sonra.Ama soru bankası az çözdüm ben oraya giden zaman burdan gidebiliyor yine de soru kaçmıyordu mattan son zamanlar

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    bıyıklı sorular nedir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    sarı videolar

Ayrıyetten sb çözmüyor musun hocam?

Hocam birde günde kaç ders calışıyorsunuz? Neyi ne zaman çalışacağınızı nasıl karar veriyorsunuz? Bir arkadasım günleri 2 bloğa bölmüş ilk blokta matematik, kimya, türkce 2. blokta geometri, fizik, biyoloji calısıyormus ve hepsini birer gün arayla takip ediyormuş. Örneğin pazartesi mat, kimya, türkce salı geo, fizik, bio. Öğleden önceleri full mat ve geoya ayırıyormuş. Sizce bu mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madaoalreadybloomed -- 24 Temmuz 2023; 15:1:18 >
    tesekkür ederim

• madaoalreadybloomed M kullanıcısına yanıt
    Benim dershane haftaya başlıyo ihtiyar daha pek bişi yapmadım sadece deneme çözdüm bi de bu dediklerimi yaptım.Sb'de çözüyorum tabi.

Daha program yapmadım ama başlayınca heralde akşam 5'e kadar mat geo dil bilgisi çalışırım,sonra da fen men bakarım.

Bir de programı yaptığım sıraya göre çalışmıyorum ki,o an canım ne istiyorsa onu çalışıyorum 5'e kadar mat geo dil bilgisi kesin oluyor yanına da fenden bir ders genelde çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 24 Temmuz 2023; 15:27:2 >

3D vdd calısıyorsun+bıyıklı sarı videolar+sb cozuyorsun bunların hepsini tek günde mi? Kafama yattı gibi hocam deneyebilirim mat geo dil+bir fen.

• bıyıklı çok boş yapıyo, eyüp b'den şaşma. ayrıca matematik çok rahat 5 saatten fazla çalışılır, tabi diğer derslerdeki durumuna da bağlı. ben videolarda hocaların çözdükleri soruyu özellikle kaliteli gelmediyse gözüme veya hoca kendisi özellikle bu soruyu durdurup uğraşın demediyse durdurup çözmekle uğraşmıyodum, dediğin gibi durdura durdura 40 dakkalık videolar oluyo 1.5 saat. eyüp hoca zaten bu çok güzel bi soru falan diyerek çözmen gereken sorularda ipucu veriyo (gerçi çok kolay sorulara da bunu dediği oluyo kafasında güzel bi yorum olduğundan ama genelde iyi soruya der).

arkadaşının blok sistemi çok mantıklı ve başarıya ulaşanların onayladığı bi sistem. ben de o sistemle başladım bu sene çalışmaya, sonlara doğru matematiğe ağırlık vermem gerekti ve tyt derslerini geri plana bırakıp o sistemi kullanmayı bıraktım ama belirli bir noktaya getirir seni. youtubeda yks öğrenci kafası diye bi eleman var onun bu çalışma sistemiyle ilgili bi kaç videosu var, kaltieli rehber videoları çekiyo ve alışılmadık koşullarda derece yaptığından dinlenmesi gereken bir adam bence, ona bi bak derim.

kesinlikle eyup b 3d vdd başkasını tanımam adam beni 345 çözerken zorlanan bir öğrenciden 3d hatta orjinal çözebilecek seviyeye getirdi inanılmaz bir hoca

bıyıklı saldım btw

• Plesac kullanıcısına yanıt
    Mert hocayı izlerken aynı olayı yaşıyorum. 1 saatlik video sürekli durdurup çözdüğüm için oluyor sana 2-3 saat. Sizin dediğinizi uygulayabilirim ama bu sefer de içim rahat etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.