aşırı kararsızım, şu an 3d'yi bitirmeye çalışıyorum ama daha yolu var gibi. başlıktaki iki kitaptan birini de çözüp bitiririm süreci diye düşünüyorum. sizce hangisi? |
orijinal ayt mat vs eyüp b ayt mat
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65124FE73 -- 15 Ocak 2025; 16:46:3 > -
eyüp b. bence çözülmesi gereken bir kitap. ösym şablonu gibi çoğu soru. ikisini de çözdüm eyüp b. bence çok daha iyi bir kitap
-
Kesinlikle Eyüp. Orijinal ve 3D hemen hemen benzer zaten seviye olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 6 ay var ikisi de çok rahat biter üstüne fazlasıyla deneme de çözebilirsin. Bence orijinalin sadece mavi ve pembe testlerini çöz sonra Eyüp b ye geç.
Tekrar yapacağın zaman da orijinal sarı testlerini çözersin.
345
-
ikisini de coz vaktin bol
-
Orijinal daha zor diyorlardı hocam o yüzden. Ancak zannediyorum ki arkadaşlar 3D'nin mavi testleri dışındaki kısmına bakarak yorum yapmış, o kısımlardaki soruları çok güzel çünkü.
-
Peki ayrıyeten trigo fasikülü öneriyor musun hocam? Gerekli mi bilemedim sonuçta 3-4 tane sb çözüyoruz.
-
apotemi kitaplarini coz hepsini
-
hocam bana kalırsa gerek yok. elde yoksa almak için bir sebep göremiyorum. Elimde apoteminin trigo+ti fasikülleri var. Eyüp b. ve barış çelenk soru bankalarını çözmek bile onlarla min. eşit derecede kapsamlı bence. Eğer elinde 3-4 sb. varsa yeterli olacaktır hakkını verdiğin takdirde.
-
İkisi de iyi kitaplar. İstediğini al bence ama çok sorun olmaz, eyüp b kitabi az soeu olmasına rağmen ciddi ösym sorularıni barındırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrar yapmak için çözülebilir son aylarda
3d kolay orta geldi tumevarimlara bakmadim normal testleri bu şekil,orijinal orta zor,eyupb yine orta zor olsa da daha zor geldi orijinale göre.Bence ikisi de sınav için çözülmesi gereken kitaplar soru olarak güzel ikisi de.ikisini de sığdırırsın yukarda da demişler orijinalin sari testlerini atla mavi pembeleri çöz
Sadece 1 kitap çözeceğim diyorsan Eyüp en mantıklısı hocam kısaca. Eyüp soru tarzı olarak da farklı, daha çok şey katar sana.
-
bu ikili çok can yakar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X