İkisini de çözenler net olarak kıyaslama yapabilir mi? Acilde kaç yapıyordunuz 345'te kaç yapıyordunuz? |
Acil Reaksiyon vs 345 AYT MAT DENEMELERİ 2021
-
-
acili çözmedim ama yutuptan baktım ve kolay 345 e geçince 3 4 net oynama normal olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam 345 5 tanesini çözdüm ortalama 3-4 yanlış çıkıyordu
ama dün acilin ilk denemesini çözdüm ve fulledim :/ (ilk defa full yaptım)
-
345 acilden daha zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acil 2020 basımı 2021e göre çok daha kaliteli daha orta seviyeye yakın bence bazen a0 türkçe seviyesinde yazılmış sorular var ama 2021e göre daha iyi, alacak varsa 2020 bulsun (lti var içinde denemelerin)
2021 basımı almayın acil de genele hitap edecez diye şaştı, baya kolay başlangıç seviyesi soruları, ilk ayt mat deneme niyetine kolay bişeyden başlayayayım diyen varsa çözsün.
Acil 2019 unu çözüyorum baya iyi sorular var yenileri kolay yapmışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
345 daha zor ve acil bence zor değil hatta kolay bile denebilir soru bankasına göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reakaiyon baya basit 3-4-5 ilk iki tanesini çözdüm yakın geliypr
acil 38 40 civari geliyordu 345 bir tane cozdum 39 1 lakin 345 in sorulari daha zorlayici acilde vurdugunun yarisi bosa gidiyor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bende de 19 acil var. geometri kısımları yenilerle benzer olsa da matematik kısımları arasında çok fazla fark var ama 2021 daha ösym tipi 2019 ve 2020 sınavlarına baktığımızda.
-
Bende de 2020 var 2021 le kıyasladım ama 2021 boyama kitabı gibi olmuş
-
Hocam acil tam bir boyama kitabı bence 345 hem daha keyifli hem de daha kaliteli
2021 mi boyama kitabı? arkadaşlar düşünme yetinizi mi yitirdiniz bilmiyorum. deneme 2020 ayt kolaylığında ama boyama kitabı değil. buna boyama kitabı diyorsanız ösymnin ayt matematiğine ne diyorsunuz çok merak ediyorum.
-
reakaiyon 8-9.denemeler gibi zorlaşıyo bence herkes ilk denemelere göre yorum yapıyor haftaya bitirmiş olurum yazacağım
hocam tam 9. denemedeyim 8 ve 9 dediğiniz gibi ilk 7 denemeye benzemiyordu, sonraki denemeler nasıl? zorlaşıyorsa çözmeye devam edeceğim.
-
Ben gecen yil cozdugum icin acil almadim daha dogrusu zamani ayarlayamadim cozmeden giricem umarim pişman olmam
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Volg Zangiefhocam tam 9. denemedeyim 8 ve 9 dediğiniz gibi ilk 7 denemeye benzemiyordu, sonraki denemeler nasıl? zorlaşıyorsa çözmeye devam edeceğim.
bitirmedim allah kahretsin hanamdldlfmcödlf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sıfırdan tıp kazanmak
- testokul cevap anahtarı
- 6 ayda derece yapılır mı
- bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X