Şimdi Ara

345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 42 43 günde 1 sb daha tarayabilirim. Yayın Denizi AYT Fizik Pro çözdüm. Hangisi daha iyi olur?

• Up.
  • İkisini de çözmedim yalnızca arkadaşlarım çözerken denk geldikçe yapılamayan sorulara falan bakıyordum. 345 daha klasik ağırlıklıyken 3d daha değişik sorulara sahip gibiydi. Şu anki basımlarını bilmiyorum ama çok zorlayıcı olmadan özgün ve gerçek hayat örnekleri de içeriyorsa 3d çözün bence. 2022 aytdeki yumurta sorusunun neredeyse aynısını geçen sene 3d denemelerinden bir tanesinde çözmüştüm. Son karar sizin elbette

• 345 hakkında pek bilgim yok ancak ben de 1 hafta önce 3dye başladım sorular gerçekten kaliteli öneririm. Yorum soruları ağırlıkta test sayısı da gereksiz fazla değil, bence ideal.
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

Siz sb olarak ne çözdünüz ?

Bir de 345 i yt hocaları çok fazla kullanıyor hocam bayağı bir soru gördüm açıkçası içinden.

• 3d kesinlikle düşünme bile. Ben de 3Dyi tarayacağım ama sadece elektrik ve 12 konularını

• marcduchamp kullanıcısına yanıt

3d yi mi dusunmeyeyim yoksa alırken mı dusunmeyeyim... :D

• Deneme çöz

• Vakit var hocam daha zannımca. Deneme çözüyorum zaten, 1 soru bankası daha taranır.

• 345 önce gitsin video çözümleri yüklensin hala 2021 kitaplarının video çözümleri duruyor anasını satayım adam gibi yayın 3d'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-322A5ACA3 -- 6 Mayıs 2023; 18:37:14 >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Hocam 11. sınıfın ilk dönemi için çap fasiküllerini çözmüştüm ikinci dönemi için esen 11 bakıyordum. Bunun dışında limit falan da çözmüştüm hem 11 hem 12 konuları için. Ama fizikte konuların mantığını oturtmak soru bankası çözmüş olmaya göre biraz daha ön planda kalıyor bence. Bilindik yayınlardan bir iki tanesini anlayarak çözünce denemelerle de birlikte hazır olursunuz diye düşünüyorum

• 3d bitiyor 345 bitti kesinlikle 3d
  • ayrı bi uygulama çıkardılar,kitap üzerindeki kısmı kazıyorsunuz kodu hesabınız ile eşliyorsunuz öylece izliyorsunuz
  • ya denedim çalışmıyor uygulama

• bende çalışıyordu hocam
  • OLM DEMİN DENEDİM BAŞARDIM LAN. HELAL SANA ENTEL FERİDUN BUNDAN BÖYLE DOSTUMSUN

• Hocam hem 345 hem 3D çözdüm. Tek kaynak çözecek olsaydımız 345 önerirdim ama öncesinde Yayın Denizi cozdugunuz için 3D cozmenizi oneririm
  • Abi valla ben de küfür ede ede çözmüştüm 345'i ama 345 Dijital uygulamasını indirip hesap oluşturmak sonra da kitaptaki qr kodu uygulamaya okutmak lazımmış. Öyle 2023 çözümleri açılıyor

• Sehoka kullanıcısına yanıt

3d ile 345 arasında düşünmeyin bile 3Dyi düşünmeden alın demek istedim :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.