Şimdi Ara

2021 Basım Acil Geometri Denemelerinde Çember A. Bulunmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: melisssaaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Kenan Kara hocamızın bu seneki 2021 Basım Geometri denemeleriyle alakalı çektiği videoyu izledim ve bu videoda bahsettiği saçmalığı buraya da taşımak istedim.

Geçen sene Çember Analitiği konusu müfredattan kaldırılmıştı. Haliyle geçen seneki Geometri denemelerinde bu konu yer almamıştı. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok.

Bu seneki Geometri denemeleri basımında geçen seneki basımından farklı olan hiç bir şey yok. Yani ne soru eklenmiş, ne soru değiştirilmiş. Hadi tamam soru eklenmesin veya değiştirilmesin bunu sineye çekelim fakat bu seneki sınavda çıkacak olan Çember Analitiği konusunu denemeye nasıl eklemiyorsunuz? Madem bu bir deneme, yani bir sınav provası, sınavda sorusu gelecek olan konuyu eklememek hangi mantığa sığıyor?

Kenan hocayı severim ama bir de bu durumu haklı olduklarını lanse etmeye çalışıp eğer biz bu konudan sorular eklersek denemelere içindeki güzel soruları çıkarmak zorunda kalırdık diyor. İyi de bu konudan soruları eklemek için illa soru mu çıkartmanız gerekiyor? Böyle bir kanun mu var? Bu konudan da soruları ekleyip bir denemenin soru sayısını 13-14-15'e tamamlamak veya o soruları çıkartmayıp 15 AYT deneme değil de bunu 15'den daha fazla denemeye tamamlamanız imkansız bir şey mi?

Bu açıklamadan sonra Kenan hoca bendeki samimiyetini kaybetti. Her hoca popüler olmaya başladıktan sonra değişmek zorunda mı?..

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aufmdek0smk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 8 Nisan 2021; 14:0:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suç sende bence aklı olan Acilin herhangi bir denemesini almaz

• her denemeye 1er tane ekleseler olurmus bence de.Acıklaması bana da sacma geldi

• Yorumlarda birisi 2019a göre fark var mı diye sormuş hoca da aynısı almanıza gerek yok demiş.Daha da söylencek bir şey yok zaten .d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saçmalığa bak

• Acil'in hiçbir denemesini çözmediğim için 2019 versiyonunu çözücem ben, popülerleşen hocalar saçmalıyor önermesi çok doğru.

Ayrıca iki de bir katı cisimler fasikülünü çözenler fulledi, analitik fasikülünü çözmeden sınava girmeyin tarzı lafları aşırı itici. Genel olarak hocaların "BUNU ÇÖZMEDEN SINAVA GİRMEYİN" lafı kadar itici bir şey yok. Arkadaş sizin öyle dediğiniz kitapları üst üste koysak arşa çıkar zaten, hangi birini çözelim?

Para kazanmak uğruna öğrencileri strese sokmaya devam  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.