EN SEVDİĞİNİZ AYT MAT KAYNAĞI / DEV ANKET
EN SEVDİĞİNİZ AYT MAT KAYNAĞI / DEV ANKET
(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
-
-
karekök bence çözen adam aşırı sağlam birisi (yt. umut er) -
Net olarak orijinal 3d en yakını ama en büyük eksisi orijinal kadar kalın değil sorusu az
-
boyama kitapları full liste
-
konuyu öğrendikten sonra ilk kitap olarak klasik sorularla karekök çözüp ardından orijinal çözerek yeni nesil sorulara aşina olursun ve olay kapanır -
AS SORU BANKASI - 3D
TAKVİYE SORU BANKASI - ACİL
DENEME - 345
Orijinalin saçma sapan bir kolaylık-zorluk dengesi var, sarı testler çok basit, mavi ve pembeler dehşet zor, birinci soru bankam asla yapmam. 3D'nin her sorusu ortanın üstü veya zor, ama mantıklı bir zorluğu var, kesinlikle alınmalı.
12.sınıfta yazılılara vesaire hazırlık için, ayrıca klasik soru tarzı da görmek için en ideal soru bankası Acil'dir. 3D'nin yanında kesinlikle bulunsun.
AYT denemelerinde 345 kesinlikle bu işi çözmüş. 3D vesaire de iyi hatta aralarında seçim yapmak zor ancak her denemesinin farklı senaryo içermesinden mütevellit 345 tam bir öğrenci dostu.
Karekök almayın (rakiplerinize aldırın), özellikle denemeleri berbat. Bilgi Sarmal ise tam bir vakit kaybı.
PS1: Geometride Orijinalin hakkını verelim. Özellikle geometri denemeleri harika.
PS2: Evet hepsini çözdüm. Soru bankası olarak sadece 3D ve Acil'in sonunu getirebildim. Orijinal gerçekten gereksiz kasıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şerlökhölms -- 24 Temmuz 2023; 21:40:12 >
-
Anketten bağımsız: ne TYT ne de AYT için Ç*P denilen o garabet ismi lazım değil yayını almayın kardeşim. Sonra teşekkür edersiniz.
-
mor karekök severiz
-
neden hocam ÇAP konuyu öğretmede diğer yayınlardan daha iyi değil mi?
Konuyu çaptan öğrenip 345+3D şeklinde ilerlemek daha sağlık olur gibi geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 25 Temmuz 2023; 15:34:54 > -
3d ve eyupb parçalar -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156103982
mesajda yazilanlarin cogunu cozdum bastan sona, bazilarini yarim cozdum birini baslayip bitiremedim.
youtubeda guzel sorular paylasiyorlar. bir soru bankasini digerlerinden ayiran cok az soru var. bu sorulari bulup cozuyorlar genelde. o acidan bir iki soru bankasi cozup youtube a dadanmak cok mantikli bir fikir olur.
linkini attigim mesajda yorumlar var. ben yine de biraz daha acayim.
orijinal. kalin bir kitap cidden bitirmesi zaman alabilir. mavi testlerinde hem kolay hem zor ve orijinal sorular var. pembe testleri dedikleri kadar zor degil ama yks de alisik oldugumuz sorulara benzemiyor o yuzden zor geliyor. bence 2. kitap olarak cozecek olan varsa sarilari atlayip mvi ve pembeleri cozsun. polinomlari, trigonometrisi, fonksiyon-parabol kisimlari, yani 11 ve 12 nin baslari guzel lti kisimlarini cok sevmedim diye hatirliyorum.
3d. orta seviye bir kitap. mavi testlerin sonlari haric. mavi testlerin sonlari cok kaliteli ve zor sorular iceriyor. sorular genelde yeni nesil. diziler kismi diger kitaplardan cok daha iyiydi. ince bir kitap o yuzden hizlica bitmisti. matematigi acisindan cok da farkli bir sb degil, yeni nesili guzel tutturuyorlar ama.
karekok. bu kitabin yeni nesil sorulari cok kotu. eski nesil sorularda ise gayet ogretici ve guzel. turev kismi cok saglam. testler, konularin sonlarina dogru zorlasiyor. alacak olan varsa sondan basa cozsun konulari 2. kitap olarak cozuyorsa. polinom kismi, turev kismi, fonksiyonlar kismi aklimda kalmis. aslinda her kismi birkac farkli tarzda guzel eski nesil soru iceriyor.
345. zor testlerini cozdum. orijinal sorular ve zor sorularin oldugu testler. sorulari niyeyse aklimda kisa sorular gibi yer etmis. sorularin cok da zorlamadigini ama tatli oldugunu hatirliyorum. orijinal sorular kismi hafiften sacmalikti.
acil. cozmedim. birkac test okulda hocayla cozduk. sorulari garipti
bilgi sarmal. cozmedim.
-
Orijinal diyenler kitaptan anlamıyordur bu net. Karekök tek atar -
orijinal = genellikle mavi testleri çok zor düzeyde pembeleri saymıyorum bile. 3. kaynak olarak çözülebilir. (lti ve trigonometri kısmı çok daha zor)
3d= orta-zor seviye. ince bir kitap olmasından dolayı tek kaynak olarak ilerlenmesini tavsiye etmem ama 2. kaynak olarak güzeldir
karekök = orta-zor seviye. çok güzel pratik örnekleri var ve klasik sorulara sizi çok iyi hazırlar. en çok eforun buna verilmesini öneririm.
bilgi sarmal = ilk kaynak olarak çözülebilir. giriş seviyesinde
-
Hocam ben ÇAP'ın hem 11.sınıf hem de TYT soru bankasını çözdüm. Gerçekten beni aşırı gerdi, kitap "çözme" diye bağırıyor resmen. Soru tarzları ÖSYM ile benzeşmiyor, bol bol Türkçe hatası var, video çözümler hatalı, sayfa tasarımları vesaire gerçekten berbat. Özellikle "olasılık" konusunda aşırı kasıntı sorularıyla (hiç unutamadığım tek tek tüm durumları yazmamız gereken ve çözümün en aşağı 7-8dk sürdüğü sorular vardı) ünlü. Soru yazan arkadaş aklından bir mantık geliştiriyor ve onu bilmenizi istiyor.
ÇAP'ın sadece fasiküllerini önerebilirim. O konuda gerçekten fena değil. Özellikle sınıf bazında fasikülleri güzeldi. Sıfırdan başlayanlar için en güzel fasikülleri yapıyorlar diyebilirim. Ama soru bankalarında gerçekten yırtıp atasım geliyor gördükçe.
-
İlk olarak 345 çözebilirsiniz sonra 3d sonra zaman kalırsa Karekök -
karekök zor mu hocam -
Karekök varken orjinal de neymiş hey gidi hey -
boyama kitabı olarak yorumladığınız kaynaklar insanların yapacağı mesleği etkiliyor. üniversite sınavında idealleri olan kişilere yol göstermek amacıyla açtım lütfen yapıcı cevaplar verin.
-
tamam kanka uplamış olmak için eleştirdin bi güzel beni kaç saat önceki yanıtımdan ötürü hadi yoluna devam et
-
kanka neden böyle bir şey yapayım? çok kişinin katılması bana kazanç sağlamıyor. burayada tercih sürecinde gideceğim üniversite nasıl diye bilgi almak için kaydolmuştum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kanka neden böyle bir şey yapayım? çok kişinin katılması bana kazanç sağlamıyor. burayada tercih sürecinde gideceğim üniversite nasıl diye bilgi almak için kaydolmuştum. |
Benzer içerikler
- sınavpdfindir. com
- galatasaray hukuk mezunu maaş
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- hocalara geldik dershane yorumları
- kırmızı reçete sicile işler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X