fem simetri lys 15 temmuzdan sonra hepsini yok etmiştim |
EN SEVDİĞİNİZ AYT MAT KAYNAĞI / DEV ANKET (2. sayfa)
EN SEVDİĞİNİZ AYT MAT KAYNAĞI / DEV ANKET
(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
-
-
hiç biri cevap youtube olmalı
-
Karekökü hakkiyla cozen 30net alti yapmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karekök demeyen g*ydir aga
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç ayt mat çözmedim ki
3dnin tumevarim testleri >>> all
Acil yayınları eski şanının aksine bayağı kolay.Başlangaç kitabı olarak çözülebilir.
3D bence abartıldığı kadar zor değil.Tam orta seviye bence.Eyüp B anlatımı çok kaliteli yapıyor.
Orijinal bence çok kaliteli ama mavi testler genelde sınav ayarının üstünde.Sınavda genelde 5-6 soru buna benzer zorlukta olur.Ama bence bakış açısı geliştirmek için harika.Ben herkese tavsiye ederim.
Ek olarak bu sene çıkan BARIŞ yayınları var,birkaç basım hatası var ama seneye düzeltirler.Çok underrated kitap kesinlikle bir bakın.Ayrıca bu seneki 5’li deneme enfesti.
-
karekök zor bir kaynak mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben lys mat ve geosunu cozmustum, ygs geosunu ilk bitirdikten sonra gecmistim. 2017'de 68D 10Y yapmistim 2si iptaldi sorularin. 2018 aytde de benim malca hatalarim olsada gene +30 gelmisti tezim de hakliyim.
Gunceli dusunursek yeni nesil bir soru bankasi oncesi derece beklentisi olanlarin klasik yapili bu soru bankasini cozmesi kendisini gelistirir, zaten cogu konusu da kalktigindan fazla zorlanmaz ustune karekok lys geoyu kenan kara cozuyordu ilk videolari.
İşler yayın grubundaki bilgisarmal gibi yayınların soru bankalarını beğenmeme rağmen denemelerini başarılı bulmuyorum. Denemeler genellikle sb gibi hazırlanıyor pek özenilmiyor. Kendi soru havuzu var işler'in sanki oradan random çekip koyuyormuş gibi denemelere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA55DCC2B -- 25 Temmuz 2023; 15:27:39 >
Ümit
Ben hakkıyla çözdüm sınavdan önceki denemelerde 30un alyına düşmezdim sınavda 29 geldi
345 goat bilgi sarmal için kurşun atarım orjinal de iyi
gerçek gurmeler karekökü seçti bile
SB olarak orijinal, deneme olarak apotemi +3d harika işler yaptırıyor
ACİL ALAN MEZUNA KALIR
Metin yayınları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X