istanbulda yaşadığım için boğaziçi daha yakın geliyor bana ama bilkentin akademik kadrosu baya güçlü. siz hangisini ilk sıraya yazardınız?
bunu yazacağımı biliyordum… bazı aralıklarda 2022 ve 2020’ninde üstünde bir yığılma var. muhtemelen limit, türev ve integral gibi eleyici konular çıktığı için herkesin çalışmaya baya vakti olmuş
Bildiğiniz üzere 17 temmuzcular aramızdan üzücü şekilde elendi. Hala olasılığı en yüksek grup biziz çünkü YDUS sınavı 18 temmuz günü açıklanacak, ÖSYM 2 sınavı aynı gün açıklamaz. Vaktimiz darken gelin bize katılın.
- 19 Temmuz lobisi saat 7 kurulu
Muhtemelen sıralamam 400-900 bandında gelecek ve istanbulda yaşıyorum. Bilkent Ankarada bulunduğu için yemek, yol masrafına değer mi sizce? Bilkentte Refet Gürkaynak , Hakan Kara gibi isimler olsada Özyeğininde çap imkanları beni cezbediyor. Uluslararası Finans veya İşletme ile çap yapıp daha çok gelişebilirim. Ve Özyeğinin yüksek ortalamalı mezunları Linkedin’de gördüğüm kadarıyla MİT’de, Texas’da yüksek lisans yapabiliyor. Akademik kadrosunun Google Scholardaki atıf sayıları Bilkente göre düşük kaldığı için çok arada kalıyorum. Akademide para politikası konusunu çalışmak istiyorum. Sizce aralarında çok büyük farklar var mı?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.310 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar