Şimdi Ara

Karacan Dershanesi vs Fem Dershanesi (GİTTİM KONUŞTUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Butik dersaneye dikkat !! Gercekten butikse her dersten bir hoca falan olabilir. Mf ysen sosyal dersi veriyorlar mi, istedigin gibi sorularini sorabiliyor musun, hocalar iyi mi(diyelim bir tanesi cok da iyi degil, onun alaninda baska hoca olmayabilir. Sorunu cozemedi diyelim, gidip baskasina soramazsin, konu anlattiramazsin) vs. Bunlari sormadan arastirmadan karar verme derim

Not: ben de butik dersaneye gitmistim de biraz agzim yandi o yuzden diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolo -- 20 Ağustos 2015; 20:24:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fem in temel lisesine yazılacam da bir sorun olur mu ilerde ya ? Kararsızım biraz. Gitmekte istiyorum olanakları güzel.

• Kardeşim feme yazılma kazanacağını varsada kazanamazsın o hainlerin yanında

• Kardeş Eğitimde Fem 1 numara bende bu sene sınava girdim ilk 500 e girdik çok şükür Fem Dershaneleri başarıda büyük yardımcı.

• theonur07 T kullanıcısına yanıt
    femden biraz soğudum çünkü artık boş bırakmazlar. haberlere bakıyorum her gün bir dershanesi basılıyor. devlet kafayı taktı onlara yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiansoc -- 20 Ağustos 2015; 23:34:48 >
  • merkez123 M kullanıcısına yanıt
    konusacagım ama hangi şubesini diyorsun? final ve fem+ nın ortasında olan mı?
  • brolo B kullanıcısına yanıt
    sağol dostum, sorup soruşturayım bunları. sakata gelmeyelim
  • spiansoc kullanıcısına yanıt
    Sıhhiye sayısal şubesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirim ben :)
    Neyse gidin, gitmeyin demiyorum girin sorularımızı çözün.
  • Ben de ankarada butik dersane arıyorum sağlam kadrolu bulabilirsen bilgilendirirsen cok memnun olurum
  • Feme gitme kardeşim. Geçen yıl ordaydik. Adama diyoruz ki klimayi açin. 3-5 kişi olun diyorlar. 3-5 kişi oluyoruz 5-10 kişi olun diyorlar.
    Adamlar işlerine geleni yapiyordu. Müdür yasakladi, müdür görse iyi olmaz falan diyorlar hep işlerine gelmeyen işler için. yinede sen bilirsin.
  • karacan ne ya? yayından kaybediyor başta zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.