Şimdi Ara

0KM TOYOTA ARAÇ ALACAK OLANLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayi indiriminin büyük kısmı vergi, üst segmentte vergi oranı arttığı için , orantısal olarakta daha fazla indirim yapabiliyor.

konu sahibinin , fiyat soran arkadaşlara neden özelden bilgi verdiğini anlayamadım.
  • Satışlar zora girdi herhalde yoksa yardımseverlik mi? Satış elemanlarının prim sistemini düşününce forumdan 1 tane müşteri gelse oda kar. Bir kaç hafta önce 2. el piyasasının absürtlüğü nedeniyle sıfır araç almanın fırsatı olduğunu yazmıştım. Şimdi dip not olarak şunuda eklemek lazım. Artık kötüye giden piyasa ve algısı yüzünden sıfır araç almakta veya 2. el araç almakta (eğer hayati derecede ihtiyaç yoksa) anlamını yitimeye başladı. Çünkü ülkede ticaret durağanlaşmaya başlarken araç satışlarının iyi olmasını kimse beklemesin. Bu durumu düzeltmek birilerinin elinde ama nedense hiçte müdahele hissi duymuyorlar. Alıcı ve satıcılar duyurulur.
  • Güncel..
  • Her yeni araç, en az garanti süresi 2 yıl kadar paşa paşa servis demektir. Ayrıca sigorta ve kasko demektir.
    Az kar edildiği doğrudur. Ayrıca zorla satmıyorlar ya, pahalı ise 2. El alınır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi alıcılar pm yoluyla irtibata geçebilir.
  • bayi her türlü kar yapar zaten siz neden takıldınız bu kadar anlamıyorum...

2012 yılında liste fiyatı 63650 olan corolla 1.4d elegant mmt araç aldık. opsiyonlarla birlikte 69980 tl etti. pazarlıkla 63.600 e aracı aldık. Kısacası bütün opsiyonları bedavaya almış olduk.... ve genede bu firma bizden kar etti.

adam size yardım etmeye çalışıyor beğenmezseniz teklifini sizde başka bir firmadan alırsınız. bu kadar basit.
  • toyota araçları depolara çekti. karaborsaya çektiler :) 1 günde bayideki tüm arabaları boşaltmışlar. gittik yok çekiyorlar. her gün okul yolundan gecerken bayıye bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel , tek araç kalmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.