Şimdi Ara

0KM TOYOTA ARAÇ ALACAK OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON ARAÇ *** TOYOTA AURIS 1.6 TOUCH MULTIDRIVE S AVANGARD BRONZ 57.000TL.

Merhaba,

Forum üyelerinden sıfır Toyota marka araç alacaklar varsa benimle özel mesaj ile irtibata geçebilir.

Elimden geldiğince fiyatta indirim sağlatabilirim.

İstanbul içi için geçerlidir.

İstanbul dışından yakıt + yol masraflarını sayarsak pek avantajlı olacağını düşünmüyorum.

İndirim için çok büyük beklentilere girmeyin, bayiler liste fiyatından satarsa modele göre 2-3 bin tl arası para kazanıyor, bilginiz olsun diye yazıyorum.

Edit : 2-3 bin imkanı yok, bu iş yapılmaz, yok en az 6-7 bin kazanırlar vs gibi yorumlar yazan arkadaşlara saygım var fakat isteyen olursa gelsin bi çay kahve eşliğinde alış fiyatını kendilerine sunabilirim.

Saygılar, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 15 Nisan 2015; 12:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Merhaba,

Forum üyelerinden sıfır Toyota marka araç alacaklar varsa benimle özel mesaj ile irtibata geçebilir.

İstanbul dışından yakıt + yol masraflarını sayarsak pek avantajlı olacağını düşünmüyorum.

İndirim için çok büyük beklentilere girmeyin, bayiler liste fiyatından satarsa modele göre 2-3 bin tl arası para kazanıyor, bilginiz olsun diye yazıyorum.

Saygılar, iyi forumlar.

Bayilerin 2-3 bin lira kar için bu işi yapacağını pek tahmin etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Merhaba,

Saygılar, iyi forumlar.

Bayilerin 2-3 bin lira kar için bu işi yapacağını pek tahmin etmiyorum.
    Hangi bayiden fiyat alacaksınız ?

• Listi fiyatından 2000-3000 iskonto yapan bayiler para kazanmıyor demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiler corolla dan en az 7 9k para kazaniyor

• Bayinin ne kadar Kazandığı umrumda değil. Ister zarar etsin, ister kar.

Ben alabileceğim maksimum indirime bakarım.

Konu için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

Bayiler corolla dan en az 7 9k para kazaniyor
    Bayiiler 2-3 bin kazanıyor diyorsunuz ama sizin çalıştığınız bayii bana corolla modeli için 4bin lira indirimli fiyat verdi. Touch cvt corolla için 61bin fiyat verdiler.

Bu arada toyota da çakallığa devam ediyor. 1.33 lerde 1000 lira olan zam 1.6 ve dizellerde 4bin liraya kadar çıkıyor. Neyin zamı bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bayiiler 2-3 bin kazanıyor diyorsunuz ama sizin çalıştığınız bayii bana corolla modeli için 4bin lira indirimli fiyat verdi. Touch cvt corolla için 61bin fiyat verdiler.

Bu arada toyota da çakallığa devam ediyor. 1.33 lerde 1000 lira olan zam 1.6 ve dizellerde 4bin liraya kadar çıkıyor. Neyin zamı bu?

Alıntıları Göster
    Bayi zaten indirim yapıyor. Bana mesela alırken 1.500 lira indirim yaptı. Bagaj havuzu, kauçuk paspas ve park sensörü hediye etti. 1300 liralık seramik kaplamayı 900 liraya, 600 liralık cam filmini 500 liraya indirerek yaptı.

4-5 bin lira indirim yapacaksa sizin sayenizde bir şey diyemem.

• 2014 1.6 Advance manuel i 56-57 ye bırakıyorsanız, alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Bayi zaten indirim yapıyor. Bana mesela alırken 1.500 lira indirim yaptı. Bagaj havuzu, kauçuk paspas ve park sensörü hediye etti. 1300 liralık seramik kaplamayı 900 liraya, 600 liralık cam filmini 500 liraya indirerek yaptı.

4-5 bin lira indirim yapacaksa sizin sayenizde bir şey diyemem.

Alıntıları Göster
    60.000tl lik satıştan sadece %4-5 gibi bir kar kaldığını kimse bana inandıramaz.
  • Arkadaslar tek tek cevap yazamiyorum.
    Fakat bayilerin bahsettigim kari dogrudur.
    Bende sizin gibi disaridan bakinca o karla o is yapilmaz diyordum ama ne yazikki durum dedigim gibi. (300-500 tl karlilkla sifir arac satiliyor) Isteyen arkadaslar buyursun gelsin alis fiyatlarina beraber bakariz. Lutfen fiyat isterken model belirtip pm gonderelim.

Herkese iyi forumlar

• nightblueist kullanıcısına yanıt
    Yaris otomatik cvt icin fiyat alabilirmiyim. bos donanim olsada olur

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Arac fiyatina gore degisir tabiiki fiyat arttikca kar orani artar arkadasim. 1.33 corolla ile bir rav4 fiyati ayni olmadigi gibi indirim orani da ayni olmayacaktir.

• needacar kullanıcısına yanıt
    Elimizde 2014 arac kalmadi. Herhangi bir bayiide bulursaniz fiyat sorabilirsiniz.

• O bati arac basina 2-3bin lira kar yaparak ayakta kalamaz, hicbir bayi sahibi trilyonlar yatirdigi isletmenin kara gecmesi icin arac basina 2-3bin lira kovalamaz.

• 2015 modeline de 59k veririm. Yoksa devir alış-veriş devri değil. Ara devirdeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

2015 modeline de 59k veririm. Yoksa devir alış-veriş devri değil. Ara devirdeyiz.
    bir arabadan 2-3 kar ediyorsa gitsin yazın sultanahmette portakal suyu sıksınlar daha çok para kazanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

bir arabadan 2-3 kar ediyorsa gitsin yazın sultanahmette portakal suyu sıksınlar daha çok para kazanırlar

Alıntıları Göster
    sizin çıkarınız ne bu işten bayii çalışanızsınız herhal de

• bayiler bakım ve servis ücretinden parayı kazanıyor aldıgım günden beri bir araba parası gitti servise!!

• Bence bayi karı minimum 5000 tl'dir.BMW gibi markalarda kar 50000 tl'ye çıkabiliyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.