c sürücüsünde win8 yüklü d sürücüsünde ise 150 gb boşluk var d sürücüsüne vista yükleyip combo yapmaya çalışınca yer eksikliğini ifade eden 0x80070070 hatası aldım halbuki yer sıkıntısı yok çözüm ne olabilere
birincisi vista yı yüklemeyin emeğinize yazık çok kötü bi işletim sistemi . windows 7 yükleyin. ikincisi d ye yükleyeceğiniz ikinci bi işletim sistemi windows 8 e zarar verebilir. bu durumda en iyisi hiç yüklemeyin fazla aksiyona gerek yok
aynen bir meraktı yükledim sonuç berbat direkt formata kadar gitti iş
bu arada vista gerçekten dandikmiş
halbuki ilk çıktığında baya sevmiştim
ilginç
Aynı hata ile dün karşılaştım... Çözümü windows 8 de iken d sürücüsüne sağ fare ile tıkla hata denetimi yap...hataları tamir et seç...
win 7 en iyisi hocam . bi sorunla karşılaştığınızda bi sürü çözüm bulursunuz ama win 8 yeni olduğu için pek bilinmiyo çözümleri. win 8 in tek iyi yanı hızllı olması. 512 mb lik ram ve 1 ghz lik bir işlemcide bile çok hızlı çalışır.
win7 nin daha stabil ve daha bilinir olduğu kesin ama bence her zaman yeni 1 adım öndedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme