Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 12 Ağustos 2020; 1:27:47 >

• üzüldüm
  • Kendisi sanıyorum 3 sene evvel girdi hapishaneye. Her yerden bir şeyler söyleniyor. Bize anlatılan da char soyma olayı. Pompalıyla kafasına ateş etmiş. Bize anlatılan bu.
    Ben bu adamın gerçekten mükemmel bir oyun sergilediğinin kanaatindeyim. Videolardan da belli oluyor. Bayağıdır bende takipçisiydim bu adamın. Özellikle de cezaevine girdikten sonra araştırmak istedim fakat pek fazla uygun zamanım olmadı.

İnşallah bizim Türk aleminden DVP gibi bir adam çıkmaz. ( Real hayat için diyorum ) Kızının babasız büyümesine ayrı bir üzüntü yaşıyorum fakat " isteyerek öldürmedim " lafına 8 yıl verilmesi beni daha çok üzdü. Çünkü Rusya'da bir cinayet sebebi, 9 sebebiyetten arınmadığı sürece yüksek yıl ceza verilmez.
  • Sarhoş adama vurulmaz diye bilirim
  • Nerden geliyo bu rus hayranlığı :D D.Defodan başka efsane bilmem ben l2de :D teonun gerçek efsanesidir
  • DanielDefo / dvp ikiside Redzerg
  • Gustavs bilirim ben zamanında gustavs hayranıydım :)
  • dvp ezigin teki gitsin ezik degilde lvl item kasan adamlara saldirsin sende bunu ilah yap en iyi oyniyan sec komik
  • pot spammer ayrıca :) yaşı dolayısıyla oyunu bir çok kişiden daha iyi biliyor fakat dediklerinde haklıısn, birde noktalı virgüllü yazsan demek istediklerini iyi vurgulayabilsen çok iyi
  • taaruz kullanıcısına yanıt
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 12 Ağustos 2020; 1:27:36 >
  • bu herif betterhttps://www.youtube.com/watch?v=3nz8xPjiAaA bunun fanıydım ben zamanında :)
  • bende teonda oynuyordum bizde dusuk lvl gidip teror estirdigimiz oluyordu video cekip koysaydik farm yerinin bir ucundan girip pk olarak diyer tarafindan cikiyorduk heygidi gunler hey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bende teonda oynuyordum bizde dusuk lvl gidip teror estirdigimiz oluyordu video cekip koysaydik farm yerinin bir ucundan girip pk olarak diyer tarafindan cikiyorduk heygidi gunler hey

Aynen adam ezigin teki belli zaten 14 ay hero kalmıs.
  • StrawHatLuffy kullanıcısına yanıt
    hero olması kalması hiçbirşey ifade etmez offical serverde feed ile döner clanlarla karsılıklı heroluk herosu bol olan pvpyi kazanacagı için bütün clan belli heroluk talep edenlere puan verir buna görede ödül veya vermezse ceza alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

hero olması kalması hiçbirşey ifade etmez offical serverde feed ile döner clanlarla karsılıklı heroluk herosu bol olan pvpyi kazanacagı için bütün clan belli heroluk talep edenlere puan verir buna görede ödül veya vermezse ceza alır

Aydınlanmıs oldum :)
  • Bizim forumda da, çeşitli anlaşmazlık ve tartışmalarda, oyundaki PvP olayını gerçek hayata taşımak isteyen arkadaşlarımız oluyor. Demekki sonuçları pek iyi değilmiş...
  • kendisiyle 2006 yılında karambole bi catacomb pvp sinde beraber olmuştuk.meşgul oldugundanmıdır nedir ne pm lere cvp verirdi ne de party chate.ama adamda geri vites yoktu 1e5 1e10 farketmez escape bastıgını görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.