Şimdi Ara

1.0.2>1.1.3? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olmaz diyeceğim çünkü refurbish yaptığında bootloader ile ilgili birtakım işlemler de yapıyor... ve ondan sonra OTB firmware'ini yüklüyorsun...
    Yani Zbiri şöyle demiş...eğer telefonunuzu jailbreak yaptıysanız, unlock ettiyseniz öncelikle refurbish yapın (burda işte bootloader 4.6 gene oluyor ve tüm jailbreak izleri siliniyor) sonra orjinal firmwareinizi yükleyin ve applestore a götürecekseniz bundan sonra götürün ki garanti dışı kalmasın gibi bişiler demiş...

quote:

Orjinalden alıntı: scusyxx

Peki itunes'dan 1.1.3 versiyonuna restore etsemde ayni sey olurmu?
  • Bende bu yuzden sormustum, cunku bootloader degisti ve versiyon yuklemede sorunlar olabilir diye dusunmustum. Tesekkurler.
  • ben önce installer daki virginizer kullanarak virginize ettim. ardından 1.1.1 e restore ettim. Daha sonra tiff exploit metodu ile kırıp bildiğimiz yöntem ile önce 1.1.2 ardından 1.1.3 dev team yöntemi ile yaptım. biraz uzun sürmesine rağmen son derece stabil oldu. doğruyu söylemek gerekirse ziphone metodu yemedi ama arkadaşın dediği gibi basitçe oluyorsa ve stabilse onun yöntemi daha mantıklı.
  • korkmadan Ziphone kullanabilirsiniz...
    Henüz "Brick" ettiği, tuğlaya çevirdiği bir telefon yok, ve IMEI'leri bile kaybolmuş birçok telefonu hayata döndürdüğü söyleniyor... boşuna korkmuşsun dostum... uğraşmasaydın bu kadar...
    az evvel başka bir arkadaşımın telefonunu daha yaptım... 1.1.3 update/restore etmek dahil 10 dakka sürmedi...;)

quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk

ben önce installer daki virginizer kullanarak virginize ettim. ardından 1.1.1 e restore ettim. Daha sonra tiff exploit metodu ile kırıp bildiğimiz yöntem ile önce 1.1.2 ardından 1.1.3 dev team yöntemi ile yaptım. biraz uzun sürmesine rağmen son derece stabil oldu. doğruyu söylemek gerekirse ziphone metodu yemedi ama arkadaşın dediği gibi basitçe oluyorsa ve stabilse onun yöntemi daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.