Şimdi Ara

1.0.2>1.1.3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar elimde hala 1.0.2 kırılmış iphone var. Bunu 1.1.3 e çıkarmanın en kolay yolu ziphone kullanmak sanırım. fakat internetteki tutorial lar birbirinden farklılık gösteriyor. Bazısı ziphone da 3 kutuyu da tikle diyor. bazısı sadece 2si diyor. yükseltirken restore ile yap diyen de var update ile diyen de. bu konu hakkında tecrübesi olan var mıdır acaba.

• http://forum.donanimhaber.com/m_21106661/tm.htm

9500'den fazla kez okunmuş, 320 adet cevap verilmiş tartışılmış, problemler çözülmüş...

tavsiye ederim bi kez sende oku
  • güzel tavsiye ama o başlıkta 1.0.2 den yükseltme ile ilgili kesin bir bilgi yok malesef.
  • öncelikli olarak orada sorabilirdin bu soruyu ;)

senin bootloader'da 3.9 olduğundan ve Ziphone 3.9 bootloader sorununu du çözdüğü için gene de uygulayabileceğine inanıyorum...

iTunes'dan update yap 1.1.3'e...(öncelikle iTunes kendisi 1.1.3 firmware'i download edicek bilgisayara)
    sonra benim yazdığım 5. safyadaki v2.4b ile yaparsan
    ziphone -Z Y komutu yerine
    ziphone -a -j -u komutunu gir... (küçük harf hepsi)

çözecek sıkıntını...
  • teşekkürler deneyeceğim.
  • sonucu bildirirsen sevinirim...
  • aynen sonucu bildir aga.bendede 102 var bende yaparım
  • neden -Z-Y yerine -a-j-u komutunu giriyoruz? -Z-Y neden olmuyor?
  • -Z Y bootloader ile ilgili işlem de yaparak 4.6'yı 3.9 yapıyor ve baseband'i 4.03.13 yaparak unlock ediyor.
    1.1.2 ve 1.1.3 OTB cihazlarda kullanılıyor...

1.1.2'den düşük versiyonlarda sadece
    -j : jailbreak
    -u: unlock
    -a: activate kullanmak yeterli oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

neden -Z-Y yerine -a-j-u komutunu giriyoruz? -Z-Y neden olmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 21 Şubat 2008; 13:38:35 >
  • xphoid cevabın için gerçekten çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

öncelikli olarak orada sorabilirdin bu soruyu ;)

senin bootloader'da 3.9 olduğundan ve Ziphone 3.9 bootloader sorununu du çözdüğü için gene de uygulayabileceğine inanıyorum...

iTunes'dan update yap 1.1.3'e...(öncelikle iTunes kendisi 1.1.3 firmware'i download edicek bilgisayara)
    sonra benim yazdığım 5. safyadaki v2.4b ile yaparsan
    ziphone -Z Y komutu yerine
    ziphone -a -j -u komutunu gir... (küçük harf hepsi)

çözecek sıkıntını...

Arkadaşlar aksama eve gıdıp 3 arkadas heycanlı bir şekilde 1.0.2 yı 1.1.3 yapmak ıstıyoruz. sımdı virginize denen bır olay var bu nedir.benım iphone telefonum direk avea ile çalısıyor ayrıca kayıtlı.hersey gayet normal.şimdi ben bu yukardakılerı yaparsam olurmu.bırde evde wirelles modem yok. 1.1.3 yapıcam turkce yapıcam ama wirelles olmadıgı için simlock yapamıycam ve oylece kalcakmı telefon? wirelless siz hersey yapılabılırmı.45 dakka sonra işten çıkcam lutfen yardım.

• dostum 1.0.2 den 1.1.3 e direk geçiş için kimsenin kesin bir bilgisi yok. ben birkaç gündür modmyifone ve hackintosh u da araştırıyorum söylenenler birbiri ile çelişiyor genelde.
    ben haftasonu birkaç deneme yapıp sonuçları paylaşacağım.
  • Arkadaşlar kırılmış vaziyette 1.0.2 İphone kullanıyordum sırasıyla şu adımları izleyerek cihazımı 1.1.3 yaptım...

1.İtunes dan 1.1.3 e cihaz uptade ediecek
    2.Ziphone 2.3 programı ile 5 tık işaret atılıp cihaz kendi haline bırakılacak..

Ve yaklaşık 20 dk içinde cihaz kırılmış ve 1.1.3 olarak teslim alınacak...

Uyguladım ve şu an 1.1.3 kullanıyorum çok sorunsuz ve stabil 1.0.2 kullanan arkadaşlara duyurulur...
  • quote:

-Z Y bootloader ile ilgili işlem de yaparak 4.6'yı 3.9 yapıyor ve baseband'i 4.03.13 yaparak unlock ediyor.

quote:

-Z Y bootloader'i dusurdugunden eminmisin XPhoid? Oyle birsey okumadim ben, bende oyle kirmistim ama allahtan bir sorun cikmadi, eger bilseydim bootloader dusurdugunu yapmazdim :(

From Zibri:
    The two all-in one modes are:
    ziphone -Z Y
    Jailbreak, activate, and unlock any version

• quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Arkadaşlar kırılmış vaziyette 1.0.2 İphone kullanıyordum sırasıyla şu adımları izleyerek cihazımı 1.1.3 yaptım...

Uyguladım ve şu an 1.1.3 kullanıyorum çok sorunsuz ve stabil 1.0.2 kullanan arkadaşlara duyurulur...

virginize la falan uğraşmadınmı yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakdogg

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Arkadaşlar kırılmış vaziyette 1.0.2 İphone kullanıyordum sırasıyla şu adımları izleyerek cihazımı 1.1.3 yaptım...

virginize la falan uğraşmadınmı yani?

Evet uğraşmadım.Anlattığım şekilde yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum.Ziphone 2.3 zaten kendisi yapıyor tüm işlemleri...

• söylediğin şekilde basitçe tamamlanabiliyorsa bu işlem; son ayların en büyük olayı bu olsa gerek.yaklaşık 5-6 dakika oldu sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.(1.0.2 to 1.1.3)
  • sonuç mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: scusyxx

quote:

-Z Y bootloader ile ilgili işlem de yaparak 4.6'yı 3.9 yapıyor ve baseband'i 4.03.13 yaparak unlock ediyor.

quote:

-Z Y bootloader'i dusurdugunden eminmisin XPhoid? Oyle birsey okumadim ben, bende oyle kirmistim ama allahtan bir sorun cikmadi, eger bilseydim bootloader dusurdugunu yapmazdim :(

From Zibri:
    The two all-in one modes are:
    ziphone -Z Y
    Jailbreak, activate, and unlock any version

merak etme en son GUI'li versiyonu kullanırsan refurbish diye bir seçenek var, onu yaparsın OTB şekline geri döner... fabrika ayarları... jailbreak dahi olmamış hali...

• Peki itunes'dan 1.1.3 versiyonuna restore etsemde ayni sey olurmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.