Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

1

(En Son Oy Tarihi: 20.6.2021)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-218CD7190 -- 6 Aralık 2023; 11:42:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

14 Derece Soğuk mu, 10 Derece Soğuk mu?

Soğuk algısı subjektif bir deneyimdir ve kişisel faktörlere göre değişebilir. Ancak nesnel bir bakış açısından, 14 derece ve 10 derece arasındaki sıcaklık farkı önemli bir fark olarak kabul edilir.

14 derece, özellikle rüzgarlı veya nemli koşullarda, dışarıda uzun süre kalmak için genellikle soğuk kabul edilir. Üşüme, titreme ve hipotermi riski artabilir. 14 derece sıcaklıkta kalın giysiler giymek ve sıcak tutmak önemlidir.

Öte yandan 10 derece, genellikle dışarıda rahatça kalınabilecek bir sıcaklıktır. Hafif bir ceket veya hırka yeterli olabilir. Ancak yine de soğuğa karşı önlem almak, özellikle yaşlılar ve çocuklar gibi hassas kişiler için önemlidir.

Sonuç olarak, 14 derece soğuk mu, 10 derece soğuk mu sorusunun cevabı kişisel tercihlere ve koşullara bağlıdır. Ancak genel olarak, 14 derece 10 dereceden daha soğuk kabul edilir ve soğuk algısına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • +45 =Klima.
  • soğuk
  • soğukcuyum
  • Ortası falan yok mu onun? 45 derece çok sıcak. 20-25 yeter. -30 da çok soğuk. 3-5 derece yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

+45 =Klima.
  • soğuk olsun kalın giyiniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    1.6 - 1.3 Tüketim
    6 yıl önce açıldı
    1
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cold
  • Sicak tabi ki. Soguk oldurur sicak oldurmez. 30 dereceye 10 derece desen soguk derdim.
  • yazın zaten 50 derece sıcakta güneşin altında çalışıyorum bana koymaz
    sıcaklık 9-10 dereceye düştüğünde donacağımızı sanıyorum, -30 asla gelmez bana.
  • -30 girerim evime açarım sobayı geçerim karşısına elimede bi kahve ooh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Sicak tabi ki. Soguk oldurur sicak oldurmez. 30 dereceye 10 derece desen soguk derdim.

sıcak öldürmezmi

sıcakta kala kala senin beynin akışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JojoMix -- 22 Mayıs 2011; 10:44:47 >
  • Sıcak öldürmezmiş. Dehitrasyon nedir bilmiyorsun galiba.
  • Sıcak olsun diğer yere alıştırma olmuş olur bizim için
  • Eniştemin bi lafı vardır fazla parayla fazla sıcaktan adama zarar gelmez diye sıcak olsun Deniz kenarı olsun klima olsun uuuuu beybi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JojoMix
    quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Sicak tabi ki. Soguk oldurur sicak oldurmez. 30 dereceye 10 derece desen soguk derdim.

sıcak öldürmezmi

sıcakta kala kala senin beynin akışmış

Sadece sicaklik anlaminda bakmayin Hastalik, yiyecek icecek vs. diye de dusunun. Dehidratasyonun da yeterince su icerek gerekli mineralleri alarak ustesinden gelebilecegimizi dusujuyorum.

• Harley-Davidson kullanıcısına yanıt
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-218CD7190 -- 6 Aralık 2023; 11:43:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.