Şimdi Ara

1.0 75 hp Seat İbiza alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde şehir içi kullanıyorum arkadaşlar.Ama tabi arada 60 kmlik uzun yolada gittiğim oluyor.Bu araca hiç şans verilmez mi?Çok mu kötüdür ne diyorsunuz,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır tabii ki neden alınmasın. Her türlü işinizi görür.

• Fındık kıracağı olarak mı kullanacaksınız

• cqr52 C kullanıcısına yanıt
    O kadar kötümüdür yav :(

• Bornova17 kullanıcısına yanıt
    Değildir. Gidip bir test sürüşü yapın, kimseyi dinlemeyin böyle konularda.
    Herkesin beklentisi ve haz duygusu farklı, ihtiyaçları da farklı. Sübjektif konular.
  • 82 beygir atmosferik de kullandım 170 beygir 250 tork turbo benzinli de kullandım. Ne beklediğine göre hayli hayli yeter tabi ki. TSI apacileri gelmeden söyleyeyim bu 1.0 TSI ile uzaktan yakından alakası olmayan bir motor. Güçsüz ama yeter 60 km için de yeter 600 km için de yeter

Yine söylüyorum motorun etini budunu anlayıp ona göre beklenti oluşturmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam genelde 90 dan sonrasını sadece araç sollarken yapıyorum.Araçta tek başıma yada 2 kişi şehir içinde dolaşıyorum.Böyle gaza basayım koltuğa yapışayım beklentim yok.Bunu almassam 1.2 jetta 2012 model alıcam ama ondada kasa ağır,siz olsanız hangisi tercih edersiniz :)

hocam şehir ici icin rahat araçlardan park etme vs 60 km lik yolda uzun yol degil benim düşüncem o yuzden alınır binilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 22 Şubat 2020; 15:4:55 >
    Takılıyorum yahu. 80 model hurda dolu yollar onların gittiği yolda alın güle güle kullanın kötü değil tabiki

• Jetta al.
  • Sağolun arkadaşlar,inanın çok büyük çıkmazdaydım aracı alıyorum insallah :)

• yav şehir içinde 70 beygir olsa nolur 370 beygir olsa nolur hızlı kullanmıyosanız hepsi aynı
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz hocam

• ibiza değil ama 1 sene yaris 1.0 tecrübem oldu. 69 hp idi yaris.

şehir içi için ideal araçlar bunlar. bekar veya yeni evli bir çift için iyidir. ancak, eğer 4-5 kişilik aileyim ve uzun yola sürekli çıkarım diyorsanız tavsiye etmem. bu araçlarda ağırlık arttıkça performans düşer yakıt tüketimi artar. gayet tabi 140-150 gibi hızları görür görmesine de bu aracın amacı 80'le gitmek. 120 km hıza çıktığınızda bile yakıt tüketimi 120 km hızla giden 1.6'ya göre çok daha yüksek olur. şehir içinde ise çok az yakar gerçekten.
  • Şehir içi kısa mesafe, hatta uzun yolun bile kısa mesafe, 90 üzerini ancak sollamada görürsün...

Tam senlik o zaman.

Bu arada 60 km benim günlük işe gidiş dönüş yolum, ona uzun yol demeyin gülerler

• 1.0 75 beygir polo'yu 35.000 km kullandım. Gayet yeterli bence, 90 - 100 km'de 2 kişi uzun yolda/şeir içinde çok rahat yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.