Merhaba arkadaşlar. 28 Haziran tarihinde bir talihsizlik yaşadık. Uzun yolda giderken bir anlık dalgınlık sonucu araç sol bariyerlere çarptı. Sol 3 hava yastığı açtı araç. O gün yetkili servise çekildi ve o günkü gibi duruyor hiç ellenmedi araca. 18 temmuzda kaskoya listeyi vermiş servis 220 bin tl masraf çıkarmış. O günden beri de kasko firmasından onay bekliyoruz yapılacaksa yapılacak perte çıkacaksa çıkacak ancak bir türlü onay ya da pert kararı gelmedi . 1.5 aydır arabasız kaldık servis yapımına başlamadığı için ikame araçta vermiyor. Sormak istediğim bunun yasal bir süresi var mıdır kasko 2 haftadır bir türlü onay veremedi sorduğumuzda piyasa araştırması yapılıyor diyorlar.
Taksi çıkması araç alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba bir araca niyetlendim ama araç taksi çıkmasıymış, ötv indiriminden yararlanmak için almış. Taksi olarak kullanmadığını söylüyor 2018 model 60 bin km civarında bi araç temiz gözüküyor ama başıma kullanırken ya da satarken ne gibi sıkıntılar çıkarabilir aceba?
Merhaba arkadaşlar mevcut aracımı satıp 2. el taşı kredisiyle araç almak istiyorum ancak prosedür nasıl oluyor aceba? Önce arabayı bulmak gerekiyor onu biliyorum ancak bazı yerlerde noterde satış evrağıyla bankaya gidileceği yazıyor bazı yerlerde alınacak arabanın ruhsatı gerektiği yazıyor. Noterden sonra bankaya gitmek sıkıntı değil mi satıcı bunu kabul etmez gibime geliyor. Farklı şehire gitmeden evvel satıcıdan aracın ruhsatının fotoğrafını istesek onla bankaya gitsek olur mu aceba? Diyelim ki oldu sonra gittik araba istediğimiz gibi çıkmadı almaktan vazgeçtik bir zararımız oluyor mu kredi açısından yoksa her şey iptal mi oluyor. Teşekkürler
Rtx 3060 ti Ryzen 5600x ile Darboğaz Sorunu ?
Arkadaş yeni kasa aldım yanında 1080p monitor aldım çünkü 24 inç almak istiyordum 27 inç fazla büyük geliyor bana ve 24 inçte 2k monitör 144 hz monitor pek yok o yüzden 1080p aldım sistem güçlü olmasına rağmen.
Lakin hiçbir oynadığım oyunda yüzde 75 GPU kullanımını geçemiyorum hep %65-75 kullanım arası değişiyor. Çözünürlüğü nvidia programından 2k'ya alsamda hiçbir değişme olmuyor gpu kullanımında yine düşük kalıyor.
Youtubeden baktığım videolarda bu sistemde 1080p de darboğaz yok yüzzde 98 kullanım gözüküyor hep ancak ben aynı ayarlarda aynı oyunlarda yüzde 75 gpu kullanımı oluyor sebebi ne olabilir aceba? FPS değerlerinden gayet memnunum ancak neden daha fazlası olmasın yani sistemin gücünü tam olarak neden kullanamıyorum aceba. Ramler 8gbx2 3200 mhz. Sistemin tüm bileşenleri şöyle.
İşlemci : Amd Ryzen 5 5600X MPK
Anakart : Gigabyte B450M-S2H
Bellek : Xpg D30 16GB(8×2) 3200MHz DDR4
Ekran Kartı : Gigabyte RTX 3060Tİ PRO
Depolama : Kingston 500GB A2000 M.2
Kasa : NZXT H510 Mid Tower USB 3.1 Beyaz
Güç Kaynağı : Xpg 650W Pylon 80+
Soğutucu : AMD Wraith Stealth
Merhaba arkadaşlar izinsiz uzun yola çıkan var mı bugün aceba herhangi bir sorunla karşılaştılar mı? Akşam 7 ye kadar serbest diye biliyorum ama bazı yerlerde aksi yazıyordu deneyen oldu mu aceba
Arkadaşlar Lpg tankının son kullanma tarihi mart ayında muayene ise mayıs ayında. Ben bu hafta muayeneye sokmayı düşünüyorum tank 2 sene daha idare etsin diye bir sorun olur mu muayenede aceba ? Güvenlik risklerinin farkındayım hatırlatmanıza gerek yok ancak tankı değiştirmek beni maddi olarak çok zorlayacak şuanda. Teşekkür ederim.
|
|
Benzine Zam (17 Kuruş)
|
|
Sometimes, it's better to be alone. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.502
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 26.596 (Bu ay: 415)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic