Şimdi Ara

Özel Aracıyla Bugün Şehirlerarası Yola Çıkan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar izinsiz uzun yola çıkan var mı bugün aceba herhangi bir sorunla karşılaştılar mı? Akşam 7 ye kadar serbest diye biliyorum ama bazı yerlerde aksi yazıyordu deneyen oldu mu aceba

• Akşam 19'a kadar özel araçla şehirler arası seyahat serbest.

• Sokağa çıkabildiğiniz saatlerde sıkıntı yok, çıkamadığınız saatlerde zaten izin olmadan arabayla markete gitmek bile yasak. Önceki karar değişmedi aslında, sadece toplantı sonrası yanlış anlaşıldı.

• Hocam bazi yerlere bakma, birinci elden Icisleri Bakanligi sikca sorulan sorular hazirlamis [1], oraya bakabilirsin.

Alıntı

metni:
    Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerin dışında kalan (sokağa çıkma ile ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmayan) zaman aralıkları içerisinde kalmak kaydıyla özel araçlarla şehirlerarası seyahat yapılabilecektir.

[1] https://www.icisleri.gov.tr/kismi-kapanma-tedbirleri-ile-ilgili-sikca-sorulan-sorular

• şirket çalışanı iseniz ve/veya istisna kapsamındaysanız yetki yazısı ile 7/24 istediğiniz yere araçla gidebilirsiniz, 65+ olmama rağmen benim marmara bölgesi için yol iznim var

• Hemen hergün istanbul Kocaeli arası gidiyorum
    Önceden il sınırında jandarma polis olurdu
    2 gündür yok bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 15 Nisan 2021; 16:50:47 >
  • Yaptım yolculuğumu yaklaşık 420 km 1 2 tane anca ekip arabası gördüm yollar dolu sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.