Şimdi Ara

Hepsiburada Hava Filtresi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepsiburadadan 1.6 benzinli cruze için hava filtresi almıştım sardes marka ama adam 1.6 dizel için olan gm markayı yollamış. Şimdi ben farklı olduğunu arabaya takarken fark ettim bi yarım cm felan büyük geldi takamadım ondan sonra fark ettim ki kodu da farklı ben sadece markası farklı muadilini yollamış felan diye düşünmüştüm çünkü üzerinde astra j yazıyor aynı motor zaten diye düşündüm. Bu ürün 120 lira civarında benim sipariş verdiğim ise 40 lira felandı hani bilerek yanlış yollamadığı belli. İade etmek istiyorum ama ürünü açtım açılmış ürünler iade alınmaz yazıyor. Sanayiye gidip değiştirsem mi benzinli olanıyla bu çok daha pahalı olduğunu düşünürsek değişirler diye tahmin ediyorum. Satıcıyla da iletişime geçemiyorum hepsiburadadan. Ne yapmalıyım aceba?

• Fatura da mı yollamadı? Faturada firma ismi numarası bulunur genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturanin uzerinde yazar isletmenin unvani teli v.s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini arayıp ürünü açmış olsan bile siparişinden farklı bir ürün gönderildiğini söyle muhtemelen değiştirirler.
  • teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi faturada yazıyormuş numara aradım e ticaret kısmı kapandı yarın mesai saatleri içinde ara dedi yarın arayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık hava filtresi ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.