Bildirim
Hava filtresi borusu tam oturmamış sorun olur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hava filtresi o kutunun içinde. O gösterdiğin hortum sadece önden gelen havayı kutuya yönlendiriyor. Yani hiçbir şey olmaz. -
Filtre hortumun arkasında kalıyorsa hiçbirşey olmaz
Bende şeyi merak ediyorum hava filtresinden toz toprak girince direk yanma odasına mı giriyor ? Giriyorsa orda noluyo ?
Geçen açtım bi kaç yaprak vardi filtrenin içinde heralde yaprak felan girse birşey olmaz içerde kül olup egsozdan gidiyordur -
Hava filtresinden geçen yabancı madde toz kurum böcek sinek vs. turbonun tahtalı köyü boylamasına sebep oluyor, o yüzden hava filtresi çok önemli. Her bakım orjinal/kaliteli olan bir filtre ile değiştirmelisiniz kesinlikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 28 Kasım 2021; 20:28:17 > -
Orjinall mann kullanıyorumda aracım atmosferik
Benim demek istediğim toz direk yanma odasına mı gidiyor gidiyorsa oraya girdikten sonra orda yağın içine mi karışıyor veya direk egzozdan mı çıkıyor yada sonsuza kadar orda kalıp silindirleri sürekli çiziyor mu onu öğrenmek istiyorum -
Filtreden önceyse aracın yakıt sarfiyatı artar ve performans düşer. Sonra ise motor ve özellikle turbo zarar görür. O yüzden hava tutup geri takma gibi işlere giren arkadaşlara filtrenin 50 lira, turbonun en az 3000 lira, motor rektefiyesinin ise on binlerce lira olduğunu hatırlatmak gerekli. -
Ford focus ve cmax aracın hava filtresi kutusu giriş bağlantısı. buradan geçen hava filtreye girer sonra motora gider. Yani aracını etkileyen bişey olmaz. Ha filtreye daha fazla toz gidermi belki ama filtrede süzer bunu. Daha iy bağlansa iyi olur tabi. Şu an için sorun yok. benimkide öyledir belki dikkat etmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X