Şimdi Ara

1.0 eco tsi İbiza neden tutmadı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bize aldıktan sonra yorum yazarsaniz memnun oluruz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır kullanıyorum. Çekmeme filan hikaye tabi. Deneyenler baya şaşırıyo. Herhangi bir sarsıntı filan da yok. Şu an için çok memnunum. Umarım ileriki zamanlarda da öyle olurum.

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Peki ortalama yakıt tüketimi ne seviyelerde

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

psikolojik te olabilir.

O kadar para veriyoz 1 lt motor mu olur diye.

Asıl olay o zaten toplum baskısı millete bahsediyorum o neya mobiletmi alıcaksın diye makara başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: acc04

psikolojik te olabilir.

O kadar para veriyoz 1 lt motor mu olur diye.

Asıl olay o zaten toplum baskısı millete bahsediyorum o neya mobiletmi alıcaksın diye makara başlıyor

Mahalle baskısı :)

Herkes kendi hayatını yaşar. Boşverin.
    Alınacak arabanın parasını onlar ödemeyecek ki.

• fasson kullanıcısına yanıt
    Kilometre 1400, ortalama tüketim 6.4 litre şu an. Daha düşer sanırım kullandıkça.

Böyle kalsa bile çok çok iyi, peki şehiriçi verisimi sadece, uzunyolda varmı.

Yarı şehir içi yarı uzun yol. Ama uzun yol kısmı 3 kişi bavullar klima hep açık ve dağ tepe şeklindeydi. O yüzden çok uzun yol diyemem. Daha düşmesi lazım yine de.

Titreşimli çalışma durumu var mi, birde 90-100km/h hızdan sonra nefesi kesiliyormu, cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 1.0 motor tutarda opel bu işi bilmiyor. Corsa da neredeyse dizel fiyatına veriyordu. Kimse almayınca fiyatı epey düşürüp stokları bitirdi ve tekrar getirmedi aracı. Astra da ise sadece gri renkli oyuncak plastiğine sahip baz donanımlı araç ile satıyor. Buna karşılık az para da istemiyor. 1.0 motor çeker mi çekmez mi muhabbeti dönerken bu saçma şartlar altında opelin 1.0 motoru satması zaten zor.

vag 1.2 tsi ı kaldırınca epeyce 1.0 motor satışı yapacaktır eminim.
    Titreşimli çalışma yok benim gözlemlediğim kadarıyla. Ayrıca motor oldukça sessiz. 140'dan sonra bile turbonun gücü hissedilmeye devam ediyor.

• IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG S&S Style kullanıp koltuk konforundan bahsedebilecek olan var mı? arka koltuk diz mesafesi nasıl? 170 boyu olan biri 180'lik bir sürücü arkasında rahat eder mi? araç içinde yolcu için tutamaç yok sanırım üst kısımlarda? koltuk konforu polo'nun çok gerisinde denilmiş üst yorumlarda, haklı bir yorum mu? başka öyle göze batan insanı soğutan yönleri var mı? standart yan aynaları katlanabiliyor mu?
  • cosica C kullanıcısına yanıt
    Aracı 2015 1.4 tdi polo sahibi bir arkadaşımla test ettik. İkimizin boyuda aynı, 1.85 civarı, önde ikimiz arkada servisteki eleman sıkıntı çekmeden oturduk. Arkadaşım şuan polosunu satıp ibiza almayı düşünüyor, dediğiniz gibi bir durum olsa böyle düşünmezdi sanırım :)

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    eyvallah hayırlı olsun.
  • konuyu hortlatmış olucam ama bu motor 1.0 eco tsi 115 beygir pololara neden gelmedi polo da 95 beygir 1.0 lar, bi tanıdığım motor ustası abimiz 1.0 arabalar motoru çabuk yer demişti bununla ilgili olabilir mi wag grubu poloda riske girmek istemedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Ağustos 2019; 14:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

konuyu hortlatmış olucam ama bu motor 1.0 eco tsi 115 beygir pololara neden gelmedi polo da 95 beygir 1.0 lar, bi tanıdığım motor ustası abimiz 1.0 arabalar motoru çabuk yer demişti bununla ilgili olabilir mi wag grubu poloda riske girmek istemedi mi
    Usta hangi ARGE merkezinde çalışıyormuş acaba.

• Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsanız açıklayın lütfen hergun yüzlerce araba geçiyor elinden tecrübesine dayanarak söyledi bende bilgi almak için yazdım zaten

• 2017 model 0 olarak almıştım bayiden. 6 ay kullandım 3 bin km gelmeden sattım aracı. Artıları ve eksileri benim açımdan söyleydi

Olumlu yanları: Cok rahat hızlanıyor 200 e dayanıyor cok cabuk
    motoru aşırı sessiz ilk aldıgımda trafikteyken acaba stopmu etti diye kontrol ediyordum o derece motoru sessiz aklıma gelen olumlu yanları bunlardı hiç 1 motor gibi durmuyordu

Olumsuz yanları ise yakıtı 10 litreden aşagı dusmuyordu 3 bin km olmadan sattım trafikte daha aşagı düşmüyor
    Yolda 100 km geçince beşikte gibi sallanıyorduk kamyon yanından geçince kontrol bile zorlasıyordu
    iç dizayn cok düz renksiz insanın içini bayıyordu biraz daha renklenmesi gerek bunalıyor insan içinde
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    şimdi ne kullanıyorsunuz acaba anlaşılan o ki bu 1.0 ların biraz daha gelişme yolu var sanırım, anlamadigim iyi bir motor olsaydı poloya da koyarlar diye düşünüyorum poloda. 1.0 90 beygir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 18 Ağustos 2019; 12:8:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.