Şimdi Ara

1.0 eco tsi İbiza neden tutmadı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalr. Ağustos başında 2008 sest leon 1.4 tsi style aracımı satarak ibiza 1.0 ecotsi style chili renk aracı test ederk aldım. 2008 aracımdan daha iyi hızlanıyor. Rampada yokuşta bayılma yok aksine bastıkça gidiyor. 2. 3. Viteste basınca ne ara 4-5 bin devire çıkıyor anlamıyorum. 3 le 150 km hızı görüyor. Turbonun motorun bastıkça ayrı bir sesi var. Dsg harika zaten otomatik istediğim için bunu aldım. Bu fiyata otomatik gayet iyi bi araç. 1.2 tsi dsg polo malesef 90 bg ve ibizaya göre hç gtmiyor, Atmosferik 1.4 polodan pek farkı yok.ayrıca poloda hız sabitleyici de yok.1./ polo ile sol şeride çıkamıyprum ama ibiza ile zevkle çıkıyorum sollarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi'ı bir düşündüm ilk başta yağ yakma oldu, sonrasında triger zinciri uzaması sorunu oldu o yüzden kayışa döndüler; vw kullanıcıyı denek olarak gördüğünden dolayı insanlar vw'nin yeni icatlarından korkuyorlar bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

1.2 tsi'ı bir düşündüm ilk başta yağ yakma oldu, sonrasında triger zinciri uzaması sorunu oldu o yüzden kayışa döndüler; vw kullanıcıyı denek olarak gördüğünden dolayı insanlar vw'nin yeni icatlarından korkuyorlar bu kadar basit.

Tamam denek görebilirler de, sıfır araçta neden bu risk olsun ki. Garanti var sonuçta. Performans ve düşük tüketim bir araç. Özellikle şehir içi kullanımı da çok rahattır.

Bence 2.elde değer yitireceğinden korkuyor tüketici. Sadece Logo yu VW olarak değiştir hemen algı da değişir. Araç satmaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski aracım daihatsu sirion 1.0 dı 1.0 arabamı olur motorsikletmi bu ? diyen çok oldu. 1.0 araba alurmu ? bal gibide olur kardeşim. 900 kilo araba 1.6 olacak hali yokya.
  • Olaya sadece motor olarak bakmamak lazım , ibiza malzeme kalitesi ve arka yaşam alanı olarak polo'dan oldukça geride bi araç ...Önde oturana sıkıntı yok ama arkası tam kabir azabı ...

• 3 silindirli araçlar çok uzun vade hizmet vermez diyorlar. motor çabuk yıpranıyormuş.
  • aynı motor dsgsiz gelse o zaman daha net konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Benim eski aracım daihatsu sirion 1.0 dı 1.0 arabamı olur motorsikletmi bu ? diyen çok oldu. 1.0 araba alurmu ? bal gibide olur kardeşim. 900 kilo araba 1.6 olacak hali yokya.

arkadaşımda 2005 Getz var

Hyundai bu araca 1.5 CRDI 110hp motorundan koymuş

Güvenlik olayı hak getire

900kilo araba 1.6 olacak değilya diyorsunuz ya var ortada öyle araçlar ama güvenliği es geçince uçan tabut a dönüyor biryerden sonra
  • Şu 1.0 turbo benzinli araçlar için toplu bir inceleme test varmı. Zaten piyasada ön yargının kralı var neee bin motor ne len klimada yokuş yukarı çekmezzz, 3 silindir arıza verir vs. ile dolu. Hiç olmazsa 1.0 tsi şöyle 0.9 tce böyle 1.0 gdti budur yazan ?
  • acc04 kullanıcısına yanıt
    Sizi bilmem ama ben sıfır aldığım araç yüzünden servis müdavimi olacaksam almam o arabayı; ben bir araç alıyorsam servise bakımdan bakıma uğramak isterim. İnsanlar o yüzden Japon, Alman diye söylüyor, belli bir kalite standartları var ve servise uğratmıyor sayılırlar.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Vw serviste okumuştum, auto bild'in golf, 1 serisi ve Mercedes a sınıfı karşılaştırmasının güncellenmiş halinde o motor vardı; auto bild de beğenmiş 1.0 tsi'ı bulabilirsem eklerim o yazıyı.

Edit:
    Ayrıca autocar sa incelemiş ama dizel kadar ekonomik olması için daha dikkatli olmak gerektiğini söylemişler.

http://www.autocar.co.uk/car-review/volkswagen/golf/first-drives/2015-volkswagen-golf-bluemotion-10-tsi-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 2 Eylül 2016; 12:07:25 >
  • Ben dergilerede inanmıyorum, kullanıcı yorumları gelmeden kesinlike güvenmiyorum, ön yargılarda bahsedilen sorunlar gerçek geçmişte yaşanmış, 1.0motor 3silindir arabadan çok çekmiş biri olarak hala çok uzağımda, 1.0 motor kısmını geçtimde au 3 silindir olayina çok uzagim, bmw forumlarda şu an herkes memnun ama bmw bu, yani herşeyden evvel 0.5lt ekonomi için değeri mi onu düşünüyorum, düz bölgede evet ama istanbulda iş değişiyor.

• fasson kullanıcısına yanıt
    Motorun hacmine bakıp çeker çekmez yorumları bence tarih öncesi gibi oldu.

Ortada teknik veriler var buna bakılır.

Evet motor 1.0 olabilir, torku-tork aralığı ve beygir gücü önemli.

1.4 tsi motor üstelik 125 lik olmasına rağmen hayvan gibi süperb'yi uçuruyor.
  • Türkiyede bu motor yemez.
  • Tutmadı mi ? 50.000 civarı parası olan ve sıfır almak isteyen herkes aldı.misal ağustos ayında 220 fabia satılırken 770 ibiza satılmış

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    770 ibizanın kaç adeti 1.0

• psikolojik te olabilir.

O kadar para veriyoz 1 lt motor mu olur diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Evet arkadaşlar şuan sıfır ibiza alma arefesindeyim. Daha önce kapora vs göndermiş fakat sonra 2015 model 0 308i 72.000 tlye bulunca ona yönelmiştim ama bütçeyi o kadar zorlamanın gereği yok diyerek tekrar ibizada karar kıldım. Şöyle ki aracı test ettiğimde açıkcası motora hayran oldum, sıfır ses, çok ama çok az titreşim. Anlamadığım şu, avrupada golf ve leonlarda kullanılmaya başlanılan 1.0 eco tsi motora sahip, dsgli, djital klimalı, led farlı, 6,5 inç ekranlı matalik renkli ibizalar 53.900 tl(bence bu fiyatlar bir b sınıfı için aşırı yüksek ama ne yapalım piyasa böyle) fiyatla satılamazken 8 senelik motoru kullanan dsgli fakat baz donanımlı opak renk pololar 56.000tlden kapış kapış satılıyor. İnsanımız bu kadar mı kör cidden aklım ermiyor, aynı şey toledo için de geçerli, dizel otomatik toledolar 70 bine alınabiliyor ama piyasada yüzüne bakan yok ki yaklaşık 3 bin km yol yaptım o araçla gayet hoşuma gitmişti.

Tutmuyorsa almayacak mısınız?

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Bana çok mantıklı geldiğinden bayram sonrası alıyorum bir aksilik olmazsa, gittim test ettim ve çok beğendim, sadece bu kadar az tercih edilmesine şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Bana çok mantıklı geldiğinden bayram sonrası alıyorum bir aksilik olmazsa, gittim test ettim ve çok beğendim, sadece bu kadar az tercih edilmesine şaşırdım

Arabanız şimdiden hayırlı olsun, siz beğendiyseniz tuttuysanız sorun yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.