Şimdi Ara

1.0 motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1000cc kullanmak motor kullanmak gibidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Lüks araçlarda da böyle bence 320i ED 1.6 motor turbo ama tatsız birşey üstüne de çok yakıyor sakin kullanımda 10-11 litre basınca 15-16 litre gibi c180 de de aynısı vardır muhtemelen şu kol gibi vergiler olmasa da 3.0 4.0 motor araçlara binebilsek.

320i ED tatsız

• TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Tatsız derken araç sportta zevkli ona birşey diyemem ama onda da dediğim gibi 15-16 eco ölü zaten comfortta da 60 ile 8.viteste gidiyor. Ani hızlanma da 3-4 vites düşürüyor bu da çok geciktiriyor tatsız yanı bu

• Şehir içinde sorun yaşatmaz. Sakin sakin kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Tatsız derken araç sportta zevkli ona birşey diyemem ama onda da dediğim gibi 15-16 eco ölü zaten comfortta da 60 ile 8.viteste gidiyor. Ani hızlanma da 3-4 vites düşürüyor bu da çok geciktiriyor tatsız yanı bu

Aracın gerçek gücü sportta geliyor zaten onda da benim için bayaa iyi performansı var.
    Eco zaten kullanan var mı bilmiyorum 170 hp araba alıp ekonomi yapmaya çalışmak mantıklı gelmiyor

Direk tatsız yazınca aracın gitmediği felan sanılıyor.

• Araç evet az yakar biraz ama ufaktan gaza dokunsan tüketimin dibine vurursun. Misal araç dolu yokustasin çekmiyor mecbur bakacaksın gaza garibin ne yapsın yakacak tabii.

• b segmentte 1.4 motor altı c segmentte 1.6 motor altı alınmaz alınırsa da aradaki yakıt parası alacağınız farktan çok olur abimde 2013 model var uygun tüp bulamıyor uzun yolsa sakin kullanımda 45 kuruş yakıyor ondaki de 90 ps ama alıcıda bulamıyor bulsa hemen çakacak geçecek 7 bin km de daha 38 bine bırakıyor
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldıysa affola ama aracı gün içinde sportta kullanmıyorsun ki comforta alıyosun 60 8 vites gidiyor basıyorum vitesine gelinceye dek 1.6 dizel jettayla aynı gidiyor bu da kalkışta baya fark oluyor.bana tatsız gelen yanı bu üstünede bu tüketim x2 tatsız oluyor ama dersen yakıt önemli değil ver yanı ver koy gaza dersen 16-17 yakar ama hakkını verir. Bu da her gün yapılacak iş değil yani

• Kullanmadım ama yorumlara bakılırsa kesinlikle almayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük motor, hafif kasa, başarılı aktarım oranları varsa şehir içinde yüzünü güldürür. en çok kullanılan 0-60 arası hızlanmalarının iyi olması, dur kalklarda büyük motorlu araçlara göre çok daha az yakıt tüketimlerinin olması, vergi avantajı gibi pek çok artıları olsa da uzun ve yokuşlu yolculuklarda tüketim yönünden büyük motorlu araçlara göre bir artısı kalmıyor. eksileriyse devam ediyor, düşük iç hacim, düşük konfor
  • Uzun yolda cekmez. Ama ulkmoz şartlarında 18 kuruşlpLPG yakacagina 1.6 al 22 kuruş yak daha iyi yanı. Aradaki farka değmesi içinhergun 150 km yol yapman llazım. Yoksa ayda 50-100 TL fazla ver daha güvenli bir arabaya bin derim. Hemde parçası fazla bulunur, bakımı ucuz ve daah uzun omurlu olur. Motor hacmi küçük arabada daha cokndevir cevirirsin motor ömrü yarıya düşer sonrasında motor tamir masrafı aradaki farkında alır goturur

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Babam yüksek km istemiyor bu sebepler 1.6 araba bulamıyorum sıfıra yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Babam yüksek km istemiyor bu sebepler 1.6 araba bulamıyorum sıfıra yakın

Ufak araba şehir içinde kullanmak için alınır YYanı çok yipranir. Senin 20 binde bulacağın araç zaten 60 bindeki bi 1.6 arabayla aynı seviyede olabilir. Adam yazları 2-3 kere uzun yol yapmıştır araba yipranmamistir yani

• 1,0 motor hyundai İ10 hoşuma gitti. neden olmasın. 1,0 motorlar eskisi gibi değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.