Şimdi Ara

1.0 motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi araç, hangi motor bunları bilmeden neye göre yorum yapabiliriz.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Polo 2015 benzinli

• Max 1.0 kulübüne gelirsen fikir sahibi olursun.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Nasıl gelicem link atarmısın pek anlamıyorum forumdan

• Ben mobildeyim link atamam. Arama butonuna yaz cikar.

• clio 4 0,9 motor turbo 90 beygir gayet memnunum çekiş güzel+ turbo devreye gidince güc etkili biçime hissettiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 mpi motor
    10 yıl önce açıldı
    1.4 hdi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bence 7bin km ve sıfırından 7bin Tl düşük olması sebebiyle alınır.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=21619197&p=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav 1.0 motor nedir Allah aşkına. Bir ortamda aracın kaç motor diye sorsalar cevap vermeye utanırım aracın motoru ne kadar küçülürse o kadar az yakar mantığını bir türlü aşamadık.

• İlk aracım 1.0dı, sonra 2.0 aldım. Şu anda da 3.0 var :)

1.0 almayı geçtim yüzüne bile bakmam, kimseye tavsiye etmem. Ne tat veriyor ne de az yakıyor. Rezillik

• Bnmki 1.2 motor. Atmosferik 75ps. Bi daha alırmıyım almam tabiki. Atmosferikse en az 110-120ps olacak. Turbo varsa 1.2 felan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Bnmki 1.2 motor. Atmosferik 75ps. Bi daha alırmıyım almam tabiki. Atmosferikse en az 110-120ps olacak. Turbo varsa 1.2 felan olabilir.

Satalım abi sana bir tane 1.6 Crdi accent blue veya i20 1.4 Crdi alalım 1.2 MPİ'den sonra uçak gibi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Bnmki 1.2 motor. Atmosferik 75ps. Bi daha alırmıyım almam tabiki. Atmosferikse en az 110-120ps olacak. Turbo varsa 1.2 felan olabilir.

benim arabada 1.2 75 bg fazla kullanmadığım için idare ediyorum yoksa çekilecek yanı yok,bide az yakıyo kereta ortalama6.5 gibi.

• Vw alinmaz

• Lüks araçlarda da böyle bence 320i ED 1.6 motor turbo ama tatsız birşey üstüne de çok yakıyor sakin kullanımda 10-11 litre basınca 15-16 litre gibi c180 de de aynısı vardır muhtemelen şu kol gibi vergiler olmasa da 3.0 4.0 motor araçlara binebilsek.

• küçük hacimli turbo beslemeli araçların mevzusu zaten sakin kullanımda az yakması, düşük hacimli araç sakin kullanımda her türlü yüksek hacimliden az yakar ama sürekli gaza yükleneyerek gidiliyorsa tabiki fazla yakıyor
  • düşük hacimli motor bekarsan, ev-iş yol için olabilir. ama aile ve arada şehirler arası yola çıkan için pek faydası olmaz.
  • Vergi böyle olmasa da 4000-5000 cc arabalara binsek. 1.2 motora mahkumuz, onu da ayağımızın altında yumurta var gibi kullanmak zorundayız.

• İki arabamız var. 2.8 v6 ve 1.2... 1.2 olduğıuna bakmayın, 69 beygir, çok 0.9-1.0'ler bu motordan daha güçlüdür.

Çok lafı dolandırmaya gerek yok. Hız kurallarına riayet eden birisi daha güçlü bir motoru kolay kolay aramaz bence. 70 yazan yerde 70, 110 yazan yerde 110, otoyolda 120 ile giden birisi, yokuşunda da, inişinde de zorlanmaz. Zorlanmayı bırakın hatta ideal motor diyebilirim. Büyük motorla hep motora laf geçirmek durumundayım, gözüm her zaman hız ibresinde olmak zorunda. İstanbul'da I. köprüye inişlerde 70km/s yazıyor mesela, beşinci vitesten çıkarmasam kompresyonuyla tam 70'le iniyor zaten. Diğerinde ya vites küçültülecek veya frene basılacak. Kendi haline bıraksam en az 120'ye çıkar orada.

Çıkışlarda da 4. vitese alınca rahatlıkla 70'le çıkar, 65'e düşersem son vitesle de çıkar. İmkanı olsa ve önceden yavaşlamamış olsam son vitesle de 70km/s hızla çıkabilir. Trafik zaten çoğu zaman daha yavaştır. İstanbul'un ortalaması 30km/s, o da açık saatlerde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.