Şimdi Ara

1.0 Yaris Lpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: aytaral

Öncelikle fikrime mantıklı yaklaşan ve olmadık yere muhalefet olmayan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Aracımı pazartesi günü servise bırakıp lpg yi taktırıcam, ama kafamdaki soru halaa landi renzo mu Brc mi ?
    korkarım buna son anda yazı tura ile karar vermek zorunda kalıcam.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim, Dönüşümü yaptırdıktan sonra bu başlık altında Görüşlerimi sizinle paylaşıcam.
    Saygılar...

• gercekten merak ediyorum yakıt tuketimin lpg ile ne kadar olacak...

lpg taktırdıktan sonra tuketimin yuzde kaç ekonomik olacağını düşünüyorsun?

bide bisey sorucam; suan 100 kmde kaç litre benzin yakıyor 1.0 yaris?

bu sorular yanıtlarsan cok memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bosphorus199

gercekten merak ediyorum yakıt tuketimin lpg ile ne kadar olacak...

şu anda 100km de şehir dışı 5.5- 6 litre arası benzin yakıyor.
    Lpg ile en kötü ihtimal %40-45 daha tasarruflu olacağını düşünüyorum.
    Tabiki hacim küçük olduğu için az yakıyor, buna itiraz yok, ama çok kilometre yptığım ve benzinin çok pahalı olmasından dolayı lpg bana çok mantıklı geliyor....
  • Bende de 1.0 Yaris var, aynada gördüklerime ben bile şaşıyorum doğrusu
    Neyse, arkadaşım şimdiden iyi günlerde kullan, kazasız belasız bin işallah..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bosphorus199

gercekten merak ediyorum yakıt tuketimin lpg ile ne kadar olacak...

şu anda 100km de şehir dışı 5.5- 6 litre arası benzin yakıyor.
    Lpg ile en kötü ihtimal %40-45 daha tasarruflu olacağını düşünüyorum.
    Tabiki hacim küçük olduğu için az yakıyor, buna itiraz yok, ama çok kilometre yptığım ve benzinin çok pahalı olmasından dolayı lpg bana çok mantıklı geliyor....

yok ben zaten seni suclamadım ki abi niye lpg taktiriyorsun diye... benzine sacma sapan para verene kadar

ekonomik yolunu secmek istemen gercekten cok normall bir sey... bide forumlardan bir tane abi vardi cok

kucuk motorlu opel corsaya taktırmıstı...

taktırdıktan sonraki goruslerini paylasırsan seviniriz. bide hangi markada karar kıldın

• quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

1.0 olunca hava mı yakıyor neden karşısınız?

Karşı olmak değilde ben olaya başka bir bakış açısı getirmek istiyorum. Benim aracım 2.0 bir motor sahip ve 1450 kg. Lpg taktırdım şu an uzun yolda 12-13.5 klimaya göre dğişiyor. Şehir içinde 17-19 kr arası yakıyor. Şİmdi tabii zevkler tartışılmaz ama aracınızı az yaktığı için tercih ettiğiniz anlaşılıyor. Tavsiye olarak alın lütfen Daha yüksek hacimli bir motora sahip bir araca geçerseniz hem performans kaygınız olmaz hemde yakacağınız sanırım en fazla bu olur. Ayrıca da lpg için ikisinede aynı masrafı edeceğinizide unutmayın. Saygılar
  • bosphorus199
    Beni suçladığın bişey yazmadımki :) mesajları kaıştırdın sanırım.
    bu arada corsaya taktıran arkadaşlada görüştüm
    km 80 kuruş yakıyor aracı bundan daha güzel ne olabilirki :)
  • quote:

bosphorus199
    Beni suçladığın diye bişey yazmadımki :) mesajları kaıştırdın sanırım.
    bu arada corsaya taktıran arkadaşlada görüştüm
    km 80 kuruş yakıyor aracı bundan daha güzel ne olabilirki :)

• Ben de lpgli 0.8 spark alacam daha az yakacam
  • tam super olur bı sıra smart dusunmustum o sekılde harıka olur arabanın 60 bın yaktıgını dusunsene
    quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Ben de lpgli 0.8 spark alacam daha az yakacam
  • Bende düşük hacimli motora sahip bir araba kullanmanın ve bu araca birde lpg taktırmanın Türkiye gibi benzinin 3 litre kola ile aynı fiyata satıldığı, hele İstanbul gibi dur-kalklarla dolu bir trafik yoğunlunda mantıklı olduğunu düşünen bir insanım. Alaycı elestirileri doğru bulmuyorum. Burada fikirlerimizi paylaşmalıyız mesaj sayımız artsın diye, en azından bir "ho ho ho" yazayım diye kastıran arkadaşlara tavsiyem o tarz form siteleri var, oralarda takılsınlar.
    1.0 motorlu bir yarise lpg taktırmanın maliyeti ne kadar tutuyor ve kaç kmde araç bu maliyeti karşılıyor? bu konu hakkında arştırması fikri düşüncesi ve hesaplaması olan arkadaşlar bu konuda aydınlatın bizi.
  • dostum milletin ağzı torba değil ki büzezisn,,,
    bunlar ne dediğini bilmeyen ön yargılı insanlar... bana da "GOLF V de tüp mü takılır" "yazık oldu kız gibi golfe" falan filan belki takip etmişsindir yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en büyük pişmanlığım bu zamana kadar nasıl verdim onca benzin parasını... ayda 600ytl veriyorsan şuan burayı okuyup geçirdiğin zman bile fazlaa...
    hadii bian önce markanı seç
  • boşver hiç kimseyi ikna etmeye çalışma.Onlar 3 ytl benzin almaya devam etsinler, biz de sürmeye
  • ADAPAZARI TARTARİNİ BAYISINDE WOLSVAGEN 3SILINDIRLI GORMUŞTUM MUSTERI MEMNUNDU ISTERSENIZ DIKKATE ALIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaral

quote:

Orjinalden alıntı: dursunn

yaw kardeş 1.0 motorun nesine gaz taktırıyon anlamadım

Motor 1.0 olsada,az yaktığı aşikar olsada çok kilometre yapınca dezavantaj haline dönüyor.Aylık 600 ytl ye yakın benzin parası veriyorum.
    Ayrıca 1.0 araç lpg ile hiç gitmez diyecek olursanız şu anki haliyle piyasadaki 1.6 araçların çoğunu aynada görüyorum. Dolayısı ile lpg ile performanstan pek fazla bişey kaybedeceğimi düşünmüyorum.
    Şu an yaktığımın en az yarısı kadar daha ekonomik olacağını düşünürsek neden olmasın ? parayı yolda bulmuyoruz sonuçta

senin neden lpg aradığın belli oldu

• 1.0 2005 yarisimde 27 bin kmdir atiker sirali sistemli kullaniyorum. İstanbul sehir icinde ortalamam 7.5 lt lpg yakiyorum.ilk sayfalarda herkes bisey yazmis ama 27bin kmdir memnunum. Taktirmak isteyen aklinda soru isareti olan arkadas varsa ya konuya yazsin yada pm gondersin. Montajli resimleri de koyabilirim. Ayda yaklasik 3.000 km yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktırdınızmı acaba,görüşlerinizi paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueway1

taktırdınızmı acaba,görüşlerinizi paylaşırmısınız?

10 yıl önce açılmış konu
  • Daha iyi aslında aradan geçen zaman zarfında ne olduğunu öğrenirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba şu an kaç el değiştirdi acaba... bazen mesajlardaki yıl ibaresi gözden kaçabiliyor, burda olduğu gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.