1m civarı bütçem var zorlayarak 1100e kadar çıkabilirim. Otomatik araba önerilerinizi bekliyorum. |
1.000-1.100 TL Araba Önerisi
-
-
Geçen yaz bu fiyata hyundai bayon almıştım dolu paketi, hala aynı fiyat mı bilmiyorum. Belki daha ucuzlamıştır.
-
1.4 mü? 1.0 mı?
bende1.1m civarına araç bakıyorum. fakat her gün kullanıldığı için yakıtı ve aracın çekiş gücü benim için önemli.
1.33 corolla var sırtımda taşıyorum hissi veriyor 1.4 bayonun güç değerlerine baktım corolla ile aynı.
önerir misiniz aracı?
-
Hocam ufak performans değişimlerine bile hassas olan sürücüler bayon sevmezler. Ben kendim gibi sürücülere öneririm de seni tatmi neder mi emin değilim. Çoğu kişiyi tatmin etmiyor bu bakımdan.
1.4 atmosferik motor, sırtımda taşıyor hissi vermiyor basınca götürmek için hemen vites düşürüp devir yükseltiyor, arzu ettiğim hıza çıkıyor hemen.
Düz yol şartlarında tam gazla 180 civarı hıza çıkabiliyor 3 aşağı 5 yukarı. Gücünü bu bilgi üzerinden hesap edebilirsin belki. Ufak ufak 190 ve üstünü görmesi için uzun yol lazım, otobanda anca mümkün olabiliyor.
Aşırı dik bir yokuş hariç, normal yokuşları hızlanarak çıkabiliyor mesela, kimi araba var ya sabit çıkar ya da yavaşlamaya başlar, bu tırmanmak için direniyor tıkanmıyor yani araç. Tabi yüksek devir = fazla yakıt tüketimi.
Benim en beğenmediğim özelliksizliği 40 litre deposunun olması. Dolu depoda 600 km civarı yol gidebilir gösteriyor, ama 400 anca gidiyor tam depoyla. Böyle rezil bi yakıt deposu görmedim 80 litre falan olması lazımdı bence.
Bunların haricinde çok ideal bir araç, oldukça donanımlı her tür sensör, farklı uyarı tipleri, iç ambiyans vs. lüks araç kullanır hissini veriyor.
Performans ve yakıt çok önemli diyorsanız bence bu alanda bayondan iyi olduğu kesin olan bir araç bakın. Bu iki madde haricinde herkesi tatmin eder derim bayon için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 2 Aralık 2024; 17:10:55 >
-
Hocam Toyota corolla 1.8 hybrit bi araştır derim. Tek sıkıntı vergisi. Onu da düşük tüketim ile çıkartıyorsun. -
Peugeot 308 T9 , Astra K 2020 ve üstü düşük km li çok rahat bulunuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X