< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 2 Eylül 2022; 15:35:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.026,73 TL Team Vulcan 2x8 16gb 3200 mhz ddr4 ram
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok bilinen bir ram değil,mavi ekran verdiğini okuyorum bazı yorumlarda.
incehesap cuma gecesinde ne hikmetse her hafta bu ram var stoğuda bitmiyor.
amazon
Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3200 MHz DDR4 Bellek, CL16 DIMMhttps://www.amazon.com.tr/dp/B097J32MJM/?coliid=I1LXZ17F8V0UYR&colid=35HSC8C5RSEI&ref_=lv_ov_lig_dp_it_im&th=1564tl , kupondu çekti daha uyguna gelir ben bundan aldım.
-
Hocam 4x8gb düşünüyorum. Sence 2200 TL'ye 4 adet bu üründen almak mı mantıklı olur yoksa 2500 TL'ye 1 sene kullanılmış XPG D41 RGB 4x8gb 4133mhz CL19 D41 almak mı Intel için ?quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemçok bilinen bir ram değil,mavi ekran verdiğini okuyorum bazı yorumlarda.
incehesap cuma gecesinde ne hikmetse her hafta bu ram var stoğuda bitmiyor.
amazon
Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3200 MHz DDR4 Bellek, CL16 DIMMhttps://www.amazon.com.tr/dp/B097J32MJM/?coliid=I1LXZ17F8V0UYR&colid=35HSC8C5RSEI&ref_=lv_ov_lig_dp_it_im&th=1564tl , kupondu çekti daha uyguna gelir ben bundan aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
single/dual gibi kavramlar intelde amd kadar önemli değil.Render ile uğraşmıyorsanız genel kullanıcı ve normal bir oyuncu iseniz hangisi ucuzsa hangisini beğeniyorsanız (rgb-desen vs ) onu alın.Ben o.c ile ugrasırım meraklıyım derseniz crucial ramler b-die oluyor güzel oc oluyor vs vs.Ben cok kafayı bulandırmamanızı attıgım kingston ramleri almanızı tavsiye ederim.
-
Anladım hocam. DDR4'e yeni geçtim, DDR5 sistem şu an çok uzak bir ihtimal. O yüzden almışken kaliteli bir şey alayım diyorum her ne kadar fark minimum olacak olsa da. Ama Kingston Fury Beast'i de kenara not aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X