Sabahleyin patch yüklendikten sonra oyuna giremedim. Ekran kartınız desteklemiyor gibi bir msj geliyor. Halbuki patch ile gelen onemlı bır deısıklık de yok. Bu sorunu yasayan baskaları da var mı acaba?
bir çok kişi var belki herkes emin değilim ama forumda bir çok konu açılmış durumda, esc ye basıp oyuna giriliyor yalnız biraz karanlıklaşmış benim oyun sizlerde nasıl merak ettim.
evet karanlıklaşmış oyun ama nedense benim hoşuma gitti bu
bende hiç açılmıyor, diablo kafası ekranın ortasında öyle bekliyor eskiden mfil dosyasını silince hemen açılırdı , şimdi tık yok
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya58
bende hiç açılmıyor, diablo kafası ekranın ortasında öyle bekliyor eskiden mfil dosyasını silince hemen açılırdı , şimdi tık yok
DNS ayarlarınız otomatikte değilse otomatik yapmayı bi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: «MK»
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya58
DNS ayarlarınız otomatikte değilse otomatik yapmayı bi deneyin.
cevap için teşekkürler,sorunu çözüm
bende ekrandaki uyarıyı görünce tırstım ama allahtan sorun olmadı :d
aynı şekilde bendede ekran kartının desteklemediğini söyledi fakat açıldı oyun 45 fps civarında oynuyorum (tabi tek başımayken 4 kişilik party de grafikleri low a çeksem bile kasıyor bilgisayar)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme