Şimdi Ara

1.07 Yeni craft itemlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
7.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50 deneme felan oldu ama işe yarar bişey yok,bu ilk 10 denemede çıkmıştı ama armor veya poison res yerine 900+loh olanını yapmam lazım
  • en çok demonic essence nerden çıkıyor?
  • 7.Craft denemem :)

1.07 Yeni craft itemlar
  • Bugün şu 3 item'ı yaptım, baya faydası oldu. Toplamda 6M civarı birşeye mal oldu hepsini yapmak.

http://imgur.com/4B0Lbfb

http://imgur.com/cImfcFq

http://imgur.com/RcmUAZt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 14 Şubat 2013; 23:10:58 >

• Amulet planı AH de satılmıyor mu? Diğer planları gördüm fakat onu göremedim. Ayrıca fiyatlarıda çok ucuz, plan aramakta gereksiz oldu sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Amulet planı AH de satılmıyor mu? Diğer planları gördüm fakat onu göremedim. Ayrıca fiyatlarıda çok ucuz, plan aramakta gereksiz oldu sanırım...

Satılıyor hocam ben de AH den aldım zaten aramaya gerek yok fiyatları uygun. Aratırken yukarıdaki blacksmith plans kısmını jeweler design a getirirsen bulabilirsin amuleti.
  • 45 amulet craftladım hepsi çok kötüydü
  • 106 tane amulet craftledim, bi tane ise yarar neck cikmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

106 tane amulet craftledim, bi tane ise yarar neck cikmadi

yazık çok lazımdı belki.

o değil de bu craft olayı düşük gear şeylere yaradı, yüksek gear zaten çoğ şey istedği için bi şey gelmesi büyük şanşa bakar. Blizz gold'ları çeker, tabee gold olanda gold bitmez...
  • Planların satılıyor olması beni biraz soğuttu. Ayrıca fiyatlarıda çok düşük. Yani bu patch ile değişiklik olarak bossları öldüreceğiz diye düşünüyordum hep ama buna da gerek kalmadı. Şu an o zaman oyun içinde tek yenilik Dem. Es. materyalini bulmak. Onu bulmak içinde gene aynı yerlerde farm yapmak. Ayrıca craflanan item ın benim üstümdekinden iyi olması da çok çok zor. Yani benim için pek yeni pek bir şey yok gibi geldi bana bu patch ile...

Yanılıyor muyum sizce?
  • quote:

Planların satılıyor olması beni biraz soğuttu. Ayrıca fiyatlarıda çok düşük. Yani bu patch ile değişiklik olarak bossları öldüreceğiz diye düşünüyordum hep ama buna da gerek kalmadı. Şu an o zaman oyun içinde tek yenilik Dem. Es. materyalini bulmak. Onu bulmak içinde gene aynı yerlerde farm yapmak. Ayrıca craflanan item ın benim üstümdekinden iyi olması da çok çok zor. Yani benim için pek yeni pek bir şey yok gibi geldi bana bu patch ile...

Yanılıyor muyum sizce?

Craft Planlarını da Account Bound yapsalardı hiç birimizin hevesi kaçmazdı :( Demonic Essence sözde Account Bound olacaktı ama ilk 3-5 saatte millet yüzlercesini satın aldı. 100+ amuleti craftlarken kullandıı Domenic Essence ler sencce Drop mu abi :(
    Bliz birşey yapıyon bari tam yap. Ben gene self drop için uğraşıcam, planları düşürebilirsem kullanırım 2-3 ay düşüremezsem ancak o zaman satın alırım, acelem yok, arkamdan kovalayan yok, aile baskısı yok :P
    Bu sadece bir Oyun...

• Craftlanan shoulder chest bracer vs account bound mu arkadaşlar yoksa trade/ah satışı yapılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Planların satılıyor olması beni biraz soğuttu. Ayrıca fiyatlarıda çok düşük. Yani bu patch ile değişiklik olarak bossları öldüreceğiz diye düşünüyordum hep ama buna da gerek kalmadı. Şu an o zaman oyun içinde tek yenilik Dem. Es. materyalini bulmak. Onu bulmak içinde gene aynı yerlerde farm yapmak. Ayrıca craflanan item ın benim üstümdekinden iyi olması da çok çok zor. Yani benim için pek yeni pek bir şey yok gibi geldi bana bu patch ile...

Yanılıyor muyum sizce?

Craft Planlarını da Account Bound yapsalardı hiç birimizin hevesi kaçmazdı :( Demonic Essence sözde Account Bound olacaktı ama ilk 3-5 saatte millet yüzlercesini satın aldı. 100+ amuleti craftlarken kullandıı Domenic Essence ler sencce Drop mu abi :(
    Bliz birşey yapıyon bari tam yap. Ben gene self drop için uğraşıcam, planları düşürebilirsem kullanırım 2-3 ay düşüremezsem ancak o zaman satın alırım, acelem yok, arkamdan kovalayan yok, aile baskısı yok :P
    Bu sadece bir Oyun...

Haklısın. Ben de Ah den almayı düşünmüyorum. Kendim düşüreceğim diye inat ettim. Ama işte tesadüf bir bakayım fiyatına deyip, nerdeyse bedava olduğunu görünce şevki kırılıyor insanın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Yanılıyor muyum sizce?

Bu sadece bir Oyun...

Haklısın. Ben de Ah den almayı düşünmüyorum. Kendim düşüreceğim diye inat ettim. Ama işte tesadüf bir bakayım fiyatına deyip, nerdeyse bedava olduğunu görünce şevki kırılıyor insanın...

Ne yalan söyliim, ben fiyatlarına bile merak edip bakmadım. Bakarsam, drop ile uğraşmam direk AH dan çekerim diye korkuyorum, kendime güvenmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Craftlanan shoulder chest bracer vs account bound mu arkadaşlar yoksa trade/ah satışı yapılabiliyormu?

account bound

bu arada 150k dan alıyorlarmıs demonic essenceleri galiba almak isteyen varsa 50 tane var elimde
  • Demonic alımı yapan varsa ben de satarım 50 tane kadar craft için param yok çünkü
  • En son 100 k ıdı fıyat..100 k dan satmak ısteyen barasn1194 eklesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 15 Şubat 2013; 11:56:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoncler nerden alınabiliyor, trade yolu ile mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almak istiyorum... 100 tane filan düşünüyorum var mı sanat?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.