Şimdi Ara

1.07 Yeni craft itemlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
7.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.07 Yeni craft itemlar
  • Bunlarda benim Craftlarim sondaki gloves a iyi bakin unique dir :P

1.07 Yeni craft itemlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snicker -- 4 Mart 2013; 18:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

Bunlarda benim Craftlarim sondaki gloves a iyi bakin unique dir :P

1.07 Yeni craft itemlar

tebrikler gloves mükemmel çıkmış satılabilse 10b ederdi heralde

• Bunlardan hangisini kullanayım sizce çok kararsız kaldım.

1.07 Yeni craft itemlar
     1.07 Yeni craft itemlar
  • amulet cok zor, trifecta şansı çok düşük .yapanlar kaç deneme de buluyor.
  • Bayadır oyuna girmedim, bu craft olayına nasıl başlıyoruz? bi recipemi yoksa her isteyen birşey gerektirmeden yapabiliyormu ( malzemeler hariç ).
    Çıkan itemlere baktım gerçekten fena. Hayrını görsün sahipleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerci

Bayadır oyuna girmedim, bu craft olayına nasıl başlıyoruz? bi recipemi yoksa her isteyen birşey gerektirmeden yapabiliyormu ( malzemeler hariç ).
    Çıkan itemlere baktım gerçekten fena. Hayrını görsün sahipleri.

Plan düşüyor boss'lardan, elite'lerden. Tabi çoktandır düşürmeye gerek yok, ah'da hepsi çok ucuza satışta.
    Bir de demonic essence düşüyor elite'lerden belli bir yüzde şansla. Demonic essence, brimstone, tome, tear, gem vs. kombinasyonlarından 3'ünü istiyor her farklı aparat planı, blacksmith zırhları yapıyor; gem'ci eleman da amulet.

Benim üzerimde kullanabildiğim sadece omuzluk var şu an. Önceki craft'ımda 277int vardı, dün biraz daha bastım ve 2k daha dps veren 300int'li versiyonunu yaptım (yine vita ve AR ve str'den armor yerinde) Yani sınır yok gibi craft işinde, hep biraz daha iyisi çıkabilir. =)
    Amulet ve eldiven için kasmaya devam daha 400 küsür essence var ama çıkmadıkça duruyorum basmıyorum; her akşam 30'ar falan basıyorum amulet, eldiven, omuzluk. (omuzluk bir süre dursam olur sanırım ya da daha yüksek vita'lısı çıkabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Mart 2013; 10:08:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bunlardan hangisini kullanayım sizce çok kararsız kaldım.

1.07 Yeni craft itemlar
     1.07 Yeni craft itemlar

As olani kullan bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: snicker

Bunlarda benim Craftlarim sondaki gloves a iyi bakin unique dir :P

1.07 Yeni craft itemlar

slmlar hayirli olsun hepsi cok guzel. bu eldiveni patch yeni ciktigi zamanmi yaptiniz yoksa daha sonra mi ?
    patch ilk ciktiginda craftlar genelde iyi cikiyodu artik dogru duzgun bisey cikmiyor. siz de farkettiniz mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum ?

• En az 100 shoulders craftledim 99 çöp çıktı, en iyisi de şu anda karakterin üzerinde zaten ama yeterli mi değil tabi ki. Kendi adıma craft için şu sıralar sonuçları çok dandik çıkıyor diyebilirim rahatlıkla.
  • Bunlarda benim craftlar :

1.07 Yeni craft itemlar
  • Sanırım 50 yi geçmiştir denemem ve bu çıktı. Vitality falanda olsa müthiş olacaktı.

1.07 Yeni craft itemlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Sanırım 50 yi geçmiştir denemem ve bu çıktı. Vitality falanda olsa müthiş olacaktı.

1.07 Yeni craft itemlar

Daha ne olsun yahu :) Arat istersen ah de felan sonra şükret.

İşin daha iyi yanı 3 karaktere de gidecek bir amulet. Hatta oyundaki her karaktere gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 7 Mart 2013; 16:47:02 >

• vitality az daha yüksek olaydı, bu arada 20 küsür denemede çıktı

1.07 Yeni craft itemlar
  • millet şey bulmuş şeylisini istiyo valla.

hayırlı olsun. darısı bizim başımıza
  • Sonunda yaptım ben de oley.
     1.07 Yeni craft itemlar

3k DPS veriyor, o değil de şimdi bunu kullanabilmenin derdine düştüm. CM wiz olmak kolay değil, yani ya loh'u pants'e çeksem MS gidecek, MS'li IC lazım ya da zuni bot ve sağlam zuni yüzük ile gitmem lazım. Yine masraf hep masraf. =) Zaten 300küsür denemede bulmuşuz, bir de loh gelseydi tamamdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Sonunda yaptım ben de oley.
     1.07 Yeni craft itemlar

3k DPS veriyor, o değil de şimdi bunu kullanabilmenin derdine düştüm. CM wiz olmak kolay değil, yani ya loh'u pants'e çeksem MS gidecek, MS'li IC lazım ya da zuni bot ve sağlam zuni yüzük ile gitmem lazım. Yine masraf hep masraf. =) Zaten 300küsür denemede bulmuşuz, bir de loh gelseydi tamamdı.

2 adam gezdirirsin o parayla alırsın ne istersen

• cogu kisi itemization degisicek diye essenceleri biriktiriyor sizcede biriktirmelimi yoksa crafta devammi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150. deneme sonucunda :D

1.07 Yeni craft itemlar

1.07 Yeni craft itemlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankafly -- 10 Mart 2013; 11:18:12 >
  • wow amuletlere eldivenlere bakın hele
    tebrikler arkadaşlar
    oyun ne durumda arkadaşlar? oynayan kişi sayısı olsun oyun hala devamlı aynı yerleri farmlamadan mı ibaret?
    pvp falan noldu? bir de ah ve rmah da satış var mı? yoksa 3-4 ay önceki gibi anca çok iyi bir parça mı satılabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.